Cei mai activi useri din categoria Religie pe 10 Februarie 2025 sunt:
Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un scan al paginilor 44- 51 din revista „Teologie şi Viaţă", IV (1994), nr. 11- 12, studiul Taina Nunţii - aspecte liturgice, duhovniceşti şi pastoral-...? (mai mult)
Merita studiat Iisus Hristos?
Ce părere aveți despre Sadhguru?
Mai merita studiata religia sau Biblia în anul 2021, secolul 21? De ce?
"Fiecare îşi va purta sarcina lui însuşi" sau "Purtaţi-vă sarcinile unii altora"?
Ar trebui un creștin să riposteze în fața unui atac corporal?
Exista oameni care chiar cred in asa ceva numit "semnul fiarei" care odata primit te condamna la suferinta si chin vesnic?
De ce Iisus nu dovedeste ca s-a intors din morti sau ca a inviat? De ce s-a oprit la 500 ci nu s-a aratat la toata populatia?
Cu cine i- a facut Maria pe ceilati fii ai ei? Se stie ca pe Iisus l- a facut cu Panteras. Iosif a zis ca e de la zeul iudeu, ca sa o protejeze de moarte. Ca se aplica legea lui Moise.Cu ce e deosebita...? (mai mult)
V-ati intrebat vreodata cum va vede Dumnezeu? Ce parere are El despre voi?
Ati putea sa traiti intr- o lume perfecta fara a sti ce e aia frica, suferita, ura, singuratate, foame, boli, moarte etc? Sa traiti doar fericiti, ati putea? Sau v- ati plictisii si ati vrea si...? (mai mult)
Sunteți pasionați de mistere? Eu da.
Dragi atei, dacă partenerul vostru de viață ar fi creștin practicant (nu fanatic) cum ați conviețui cu el? Nu ați încerca să- l faceți să creadă că Dumnezeu nu există? Nu i- ați reproșa...? (mai mult)
De ce exista Biblia pentru copii? Nu se pot lua dupa Biblia adultilor?
Adam si Eva aveau buric? Nu de alta, dar nu poti sa faci copii cu ceva in plus fata de tine. Ca si cum eu as face copii cu aripi
Cum a aparut rasa de culoare? Stiti la ce ma refer. Asta dupa Biblie. Si sa imi spuna si mie care e logica.
Salut, nu stiu in ce categorie as putea sa pun aceasta ...intrebare dar o las aici. Deci cred ca l- am vazut prima data acum 5 ani cam asa, sotia mea era insarcinata cu fetia noasta, s- a intamplat...? (mai mult)
De ce atunci cand ajuti pe cineva si vrei sa-i schimbi viata in bine, el nu vrea sa fie ajutat?
Ce ati alege: Democratia sau liber arbitrul zeului iudeu?
Au trecut atâția anii și tot nu s-a aflat! Ce se întâmplă după ce murim? Voi ce credeți
De ce trebuie sa plateasca unele persoane pentru rautatile altor oameni? De exemplu daca cineva face fapte bune si altcineva da vina pe el ca este vinovat cu ceva (desi nu este chiar asa in realitate) ...? (mai mult)
Este banul ochiul diavolului? Ce credeti? Sau prin bani controleaza el sufletele amaratilor?
Unde credeti ca a ajuns Koko, gorila? Se stie ca aceasta gorila vorbea prin semne, si era una dintre cele mai destepte maimute. Oare a crezut in vreun zeu? A ajuns in iad sau in rai?
Decalogul interzice crima?
Unde scrie ca zeul iudeu a zis ca oamenii trebuie sa se inmulteasca prin sex? De ce nu se inmultesc ca plantele?
De unde stiau Adam si Eva ce inseamna: ''Sa nu mananci din pomul cunoasterii binelui si raului? Ca nu aveau cunoastere. Erau ca niste bebelusi la gandire. Si unde scrie ca i- a facut mari? Se deduce ca...? (mai mult)
Să zicem că două femei, una mai în vârstă și una mai tânără, au pe ascuns o relație amoroasă. Cea în vârstă e măritată, cununată religios. D.p.d.v religios, care dintre cele două...? (mai mult)
Buna TPU. intrebarea mea este urmatoarea : Exista viata dupa moarte? Da sau Nu? Daca da ce se intampla cu un om dupa moarte? Ramane constient sau nu? Ce se intampla cu sufletul si trupul dupa moarte ei...? (mai mult)
Voi credeti in destin? Daca raspunsul este da, de ce ati face asa ceva?
Ai credință în Dumnezeu?
Cred că sunt făcut pentru astrologie dar totuși biserica zice că e păcat.Ce sa fac? Sa studiez astronomia asta nefiind păcat?
Oare daca învăț și practic astrologia Dumnezeu mă va mai iubi? Mi se înfiripă o pasiune, astrologia. Îmi plac stelele și misterul lor de mic dar cred și în Dumnezeu. Mi- e teama că Dumnezeu...? (mai mult)
Crezi în Dumnezeu? Dacă da, din ce denominație faci parte și ce te face să crezi? Dacă nu, de ce nu crezi? Dacă te înșeli cu privire la ceea ce crezi ești dispus să accepți asta?
Ce se întâmplă dacă un caine nu crede în zeul iudeu? Il baga in iad zeul iudeu?
Dumnezeu si Iisus e aceeasi fiinta? Sau sunt 2 fiinte diferite. Adica (tata si fiu)? Dar totusi Dumnezeu nu a avut relatii cu Maica Domnului. Nu are nicio logica. Lamuritima.
Ce se intampla daca Adam si Eva nu pacatuiau?
Daca ma uit la filme pentru adulti se pune ca am poftit femeile acelea?
Dumnezeu se ascunde pentru ca-i este frica de mine. El crede ca ii voi lua locul in adunarea dumnezeilor si acestia vor asculta de mine si isi va pierde astfel puterea. Ce e de facut?
Ce face Satana in iad, cu ce se ocupa?
Cum vedeți viitorul? Cum vedeți viitorul religiei? Ce se va întâmpla cu oamenii religioși?
Cum pot sa fac cursuri teologice la Institutul Sola Scriptura adică cursul academic? Că nu renunț la religie, e una din pasiuni.
Cine poate sa construiasca o arca ca a lu Noe? Ca pe timpul lui Noe sa execute lucrarea. Fara ajutor. Sa fie ajutorul care l- a primit Noe. Si atunci o sa cred in zeul iudeu. Sau sa faca vreo minune. Presupun...? (mai mult)
Vreu sa va împărtășesc puțin din necazurile prin care trec și cu care ma confrunt. Sunt urâtă de foarte mulți pentru ca imi doresc să fiu o creștină adevărată, iar acești foarte mulți...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor, deci fără răspunsuri penibile pls. Deci înainte de un test, o colegă mi- a smuls brățara cu ametist( real, deci cristal adevărat, nu plastic) și și- a pus o intenție...? (mai mult)
La slujbe, cu cât timp înainte se deschide ușa la biserică?
Ce zice despre Iisus si Maria in Talmud?
Astronomia e păcat? Că cică astrologia ar fi, în ochii unora.
Dumnezeu spune ca blestemat este omul care se bizuie pe un om muritor. Isus a fost un om muritor. Deci toti care se sprijina pe acest Isus care spun ei ca a inviat sunt blestemati?
Puteti sa demonstrati ca nu sunt eu Dumnezeu?
Cum se interpretează o astrograma natală? Am desenul și vreau să o interpretez că sa învăț cum se face.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
petroneladiva882882 întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.