Cei mai activi useri din categoria Religie pe 11 Februarie 2025 sunt:
Credeți că suntem aduși pe acest Pământ de extratereștrii antici sau creați de extratereștri? Cred că știți serialul Ancient Aliens și cărțile lui Zecharia Sitchin și Erich Von Daniken conform...? (mai mult)
Vreau sa aflu misterele și secretele vieții, planetei, omenirii și Universului și secretele lor.Cine știe cărți bune în acest sensîn PDF interesante și fascinante/captivante de descărcat ...? (mai mult)
Mi-a spus ieri Dumnezeu ca sunt mostenitorul acestui univers. Sa-l cred sau nu?
De ce e denumită "Mitropolia Bucureștilor" și nu "Mitropolia Bucureștiului"? Doar e un singur București, nu mai mulți.
Duminică va fi din nou Haloweenul. Ce părere aveți? Este o sărbătoare potrivita pentru creștini? Care sunt originile acestei sărbători? Ce părere are Dumnezeu despre această sărbătoare?
Ce părere aveți de cărțile Conversații cu Dumnezeu?(Neale Donald Walsch)
Cine este Arhanghelul Mihail?
Ce parere aveti? Cine credeti ca are dreptate Profesorul in Teologie, Claudiu Raducu sau Pavel Corut?(R.I.P că a murit azi) partea 1 http://www.youtube.com/watch?v=MGrhMy1JXYk partea 2 http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=LO...? (mai mult)
In viitor vreau sa scriu o carte după ce mă apuc de mâine să citesc foarte multe cărți cumpărate de mine și necitite până acum. Vreau sa vă întreb atât:De unde le vine autorilor experimentați...? (mai mult)
De azi părăsesc site- ul, am stat destul 12 ani pe tpuși mă dedic cititului cărților. Eu cred în Dumnezeu, Îl apreciez și stimez pe Iisus pentru viața și învățătura dar nu sunt creștin...? (mai mult)
Este Iisus Hristos cel mai important personaj istoric? As zice că da daca ne uitam la adepți, influenta și prezența memoria colectivă internațională. Mă bucur că fac parte dintre adepții lui...? (mai mult)
Ce credeti ca a simtit Iisus in timp ce ii spala picioarele lui Iuda?
De ce în cultura universală moartea este reprezentată ca un schelet îmbrăcat cu o robă neagră, și ținând într- o mână o coasă, iar în cealaltă mână o clepsidră? " A fost moartea cumva...? (mai mult)
Bună, aș vrea să deschid un subiect destul de controversat, dar vechi totodată, și bine întipărit in mințile oamenilor, creștini sau noncreștini! Și anume, de unde până unde idea că...? (mai mult)
Filocalia (Filoque) este un proces / ciclu divin și nemuritor prin însuși ciclul repetitiv între Trinitate? Adică Tatăl Ceresc Cel Mare "Moare" la un momentdat, după care rămâne Fiul și Duhul...? (mai mult)
Sfântul Duh e o persoană sau un fenomen? În Noul Testament lui Ioan Botezătorul îi este revelat de Dumnezeu că Îl va cunoaște / afla pe Mântuitor când Duhul cel Sfânt se va manifesta sub forma...? (mai mult)
Moartea este o persoană, sau un fenomen?
Cum a ajuns Dumnezeu, Dumnezeu?
La sarbatoare cu cruce Neagra se lucreaza? Sau e zi libera ca la cea Rosie?
Poporul roman e creștin?
De ce oare această dezbinare crâncenă între creștini în funcție de religie? Un lucru foarte ciudat am remarcat odată într- un documentar despre Experimentul Pitești, în care cei care au supraviețuit,...? (mai mult)
Ce părere aveți de dogmele ortodoxe în conformitate cu Biblia? Sunt ele biblice?
Întrebare adresată special către creștini, indiferent de religie! Care este opinia voastră în ceea ce privește pocăința, mântuirea în conformitate cu Biblia și cu religiile actuale? Există...? (mai mult)
Eu am avut la școală în clasele 1- 8 numai premiul I și II. Iar în liceu în clasa a 10 - a am participat la simpozioane in care am luat premiul I și o mențiune plus un premiu IIi la altul.Am luat...? (mai mult)
Ce e mai important? Ce scrie in Biblie, traditia sau superstitia?
De ce se spune în popor, că România este Gradina Maicii Domnului?
Daca Iisus Hristos ar reveni acum și ar fi liderul acestei planete, ar fi numai lapte și miere zic eu. Cum credeți că ar arata politica lui Iisus Hristos ca lider mondial? Ce schimbări ar face? Măcar...? (mai mult)
De ce e fuga asta după bani in lume? Ne închinăm banului, așa am ajuns, pur și simplu. Vrem mereu mai mult și mai mult și niciodata nu ne saturam cu ce avem.
Iisus este impotriva afacerilor... ori ce afacere are că scop profitul cat mai mult deci dorinta de îmbogățire. Nu uitați că Iisus a dărâmat tarabele din templu unde se făcea negoț unde nu trebuia...? (mai mult)
Dacă Adam și Eva nu au gustat „fructul" sexual menționat în multe cărți religioase, atunci de ce le era rușine de zonele lor intime imediat după păcat? De exemplu, când un criminal este ...? (mai mult)
Daca sunt in doliu pot face un grătar mic, nu au trecut cele 40 de zile…?
De ce zeul iudeu permite continuarea pacatului? Pai daca nu ar mai vrea sa fie pacat, nu v-ar ma da copii. Chiar in Biblie zice ca nasterea e pacat.
Credeți că după ce murim ne vedem corpul de sus, ne întâlnim cu persoanele dragi, ne vedem filmul vieții și ne întâlnim cu o Ființă de Lumina și apoi plecam in alta dimensiune, alt tărâm...? (mai mult)
Il vreau pe Dumnezeu.M- am saturat de zbuciumul lumii acesteia și de zbuciumul meu interior. Vreau pacea lui Dumnezeu, vreau sa am o relație părintească cu Dumnezeu. Vreau pace, liniște, am obosit...? (mai mult)
Cine e de acord ca sa le iau toti banii si sa-i dau la Biserica? Asta daca as fi la putere.
Unde scrie in Biblie ca de sarbatori nu ai voie sa muncesti? Si despre sarbatori. Ma refer la sfinti.
Ce părere aveți despre previziuni și profeții ale diferiților vizionari și clarvăzători?(Nostradamus, Edgar Cayce etc) Mie îmi place să citesc cărți cu așa ceva.
Cum pot studia Apocalipsa?
Mă poate mântui Dumnezeu din oficiu tinand cont că sufăr de anxietate, depresie și TOC de peste 12 ani și cică ar fi pe viață că s- a cronicizat totul? Eu însă incerc sa produc o ameliorare,...? (mai mult)
Bună ziua! In ultimul timp am auzit sunete stranii și sa vad lucruri neobișnuite, prin lucruri neobișnuite ma refer la faptul ca vad siluete înfricoșătoare. În urma cu câteva zile am citit o slujba...? (mai mult)
Pandemia asta total atipica marchează începutul sfârșitului lumii și a Necazului cel mare din Biblie și din Apocalipsa. Credeți că e adevărat? Au mai fost pandemii dar niciodată cu așa consecinte...? (mai mult)
Întrebare pentru creștinii anti sinucidere. De ce zeul biblic care se presupune că ar trebui să fie atotiubitor, este dispus să tortureze pentru eternitate niște oameni care probabil au probleme...? (mai mult)
De ce zeul iudeu ii pedepseste pe unii fara judecata? Parca te pedepsea cand mureai, nu? Asta prin judecata. Apropo: Cine judeca mortii? Zeul iudeu nu are cum, ca e conflict de interense.
Bună. Ce părere aveți despre acest fel de " gospel songs " / cantece de binecuvântare / proslăvire https://youtu.be/i1L2lToMlB4 Sunt ele sau pot fi considerate " decente " și potrivite...? (mai mult)
Ce credeți personal voi despre subiectul sfârșitul lumii? Credeți că sfârșitul lumii ar fi foarte aproape așa cum zic unii sau va mai dura cel puțin 200- 300 de ani până va veni Apocalipsa și...? (mai mult)
Chiar credeti ca Yeshua va reveni cu puteri paranormale pe Pamant?
Sufletul unui sinucigas unde ajunge?
Buna ziua. Vreau sa ma ascutati cu mare atentie la ce am de zis. Si sa nu luati in ras tot de aici. Marti. 12.10. 2021 a fost cea mai neagra zi pentru o familie din Bistrita- Nasaud. Unicul lor copil...? (mai mult)
Cum pot sa Îl studiez pe Dumnezeu?
Credeti ca teoria creatiei a preotului catolic Georges Lemaitre ar trebui predata in scoli la orele de stiinta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andra
Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!