Cei mai activi useri din categoria Religie pe 11 Februarie 2025 sunt:
Credeti ca teoria creatiei a preotului catolic Georges Lemaitre ar trebui predata in scoli la orele de stiinta?
De ce crestinii il fac ''pampalau'' pe zeul iudeu? Parca era omniprezent, atotputernic, atotstiutor, etc, nu? https://prnt.sc/1x2worc
Cum a reusit Noe sa urce animalele grele si mari la etaj? Presupun ca avea si custi.
Cum l-a bagat Noe pe Australotitan Cooperensis in arca?
Cum pot învăța crezul mai ușor? Am nevoie pentru mâine la ora de religie.
De ce il fac crestinii pe zeul iudeu pampalau? Deci nu poate sa protejeze Bucurestiu, asa ca trimite sfintii? https://ziare.com/social/biserica/pelerinaj- sfantul- dimitrie- bucuresti- pandemie- bor-...? (mai mult)
Exista vreo familie satanista in Romania? Ce presupune? ce se intampla?
Cum erau Adam si Eva cand i-a facut zeul iudeu? Copii?
Daca intr- un oras are loc o crima, dar criminalul nu poate fi gasit, insa criminalul merge la parinte si spune ce a facut(spovedanie), e pacat daca preotul il preda politiei? Intreb pentru ca stiu ...? (mai mult)
Zeul iudeu i-a facut pe Adam si Eva nemuritori? Si dupa ce au pacatuit au devenit muritori?
De ce zeul iudeu e pictat ca barbat? Parca era duh, nu? Si duhurile nu sunt nici femeie, nici barbat.
De ce au fost creati Adam si Eva?
Stiti ca? Rabinii evrei si chiar si unii teologi crestini spun ca Biblia, la origine, nu vorbea despre "pacatul original" si chiar se intreaba, de unde a scos Apostolul Pavel, aceasta idee? Deci, ...? (mai mult)
Salut. O întrebare cât se poate de serioasă! Vreau să știu cum se aplică mirul pe frunte și în alte locuri. Mulțumesc!
Salutare, Tot aud că îi suntem recunoscători Domnului Isus că a murit pentru noi. Ce înseamnă asta? A trebuit să moară ca noi să putem fi iertați? Cum vine asta?
De ce li se zic la popii de level mare''Preasfintiti''? Barza zeul iudeu era barosanul, nu?
Nu inteleg de ce se pomenesc mortii si viii?
Am o curiozitate și as ruga persoanele credincioase sa ma lamureasca. Voi sunteți conștienți când savarsiti un păcat? Cheers
Și dacă viața veșnică chiar exista așa cum promite Biblia?
Buna seara! Vin cu o problema care ma tot macina de ceva vreme si anume relatia cu iubitul meu care vrea sa se pocaiasca. Ideea e ca suntem de 4 ani impreuna, 4 ani in care a fost un om intr- adevar rau/rece/...? (mai mult)
Da ce vad doar lucuri intunecate, rele, demoni, apocalipse, iad, babe(vrajitoare), blesteme, pisici, monstri sau ca sunt posedat eu si unoeri imi vad cunostinte posedate cum intra in ele siluete...? (mai mult)
De ce a trebuit să o violeze Dumnezeu pe Maria când el era atotputernic și putea trimite în multe alte moduri un Isus pe lume?
Cat se tine post negru?
Am auzit de un post care sa nu mananci nimic 40 de zile ceva de genul... Post negru parca se numea. Imi puteti da detalii? Cand se tine?
Cu ajutorul bibliei ce putem deduce? Ce se întâmplă de fapt cu noi după ce murim? Care este cea mai de crezut idee?
Puteti sa explicati versetele din Biblie care spun despre Domnul Dumnezeu (Elohim Iehova) ca: - cerea sa i se faca miros de carne arsa non stop, (la fel ca si zeii din miturile antice); - cerea bautura...? (mai mult)
Cum sa mă vindec de frica mare de moarte? Nu merge cu psiholog sau pastile zic din proprie experiență.
Care vede contradictia? https://prnt.sc/1wbx9nk
Întrebare serioasa, va rog sa nu insultați. Biserica nu accepta ca persoanele gay sa între în gradina lor. Ok, pot sa facă lucrul asta, pentru ca au un cod legi pe care îl respecta, , ad literam''...? (mai mult)
Cum a venit balena la arca? Ca se stie ca trebuia sa o ia si pe ea, ca doar are plamani si respira, plus ca animalele marine care traiesc in ape dulci, nu traiesc in ape sarate. Si la potop s- au...? (mai mult)
Este crestinismul (mai ales cel ortodox) singura religie adevarata din lume? Argumentati!
Ce religie aveți? V-ați vaccinat anti-covid?
De ce nu sfințesc popii vaccinurile? Sigur s-ar vaccina toată lumea asa
Oare virusul asta a aparut si din cauza cresterii ateismului in lume? Nu vreau sa raspunda ateii la intrebarea asta
Vreau sa- mi explice cineva. Cum te face un roman mai adevarat faptul ca pupi moastele Paraschivei, care era turcoaica? Vad multe mesaje "fii român! inchina- te la Parascheva!, "Romanii adevarati o...? (mai mult)
De ce nu se impoziteaza cetateanul religios cu 5 %, care merge la cultul din care face parte? Asa cum e in Germania. Si asa nu mai iau cultele bani de la stat. Si evident ca o sa aiba buget mai mare...? (mai mult)
Cum sa nu îmi mai fie frica de moarte așa de tare?
Credeți in viata după moarte? Ați experimentat vreo moarte clinica? Eu cred, pentru ca acum gândind logic, cum putea sa apară omul dintr- o data, din nimic, atât de evoluat, având rațiune,...? (mai mult)
Https://youtu.be/qHTgt82ZGPM @milan9 dacă mai e pe aici, @pacatosulbogdan ori @twentyoneway... o părere la cald? Cum a ajuns "dreapta credință" în halul ăsta? Ia uite ce filmează Recorder (cărora...? (mai mult)
Când și cum a luat naștere Ortodoxia? Când a apărut Ortodoxia în România?
***Fundă***Am găsit astăzi deasupra unei grinzi la casă un șarpe mort și un cap de curcan. Mă gândesc să nu fie vorba de vrăji, deși nu prea cred în astfel de lucruri. Știe cineva ce poate...? (mai mult)
**Fundă**Am găsit astăzi deasupra unei grinzi la casă un șarpe mort și un cap de curcan. Mă gândesc să nu fie vorba de vrăji, deși nu prea cred în astfel de lucruri. Știe cineva ce poate ...? (mai mult)
Cum credeti voi ca s- ar fi dezvoltat umanitatea ca si specie, pe plan tehnologic si intelectual si cat de avansata ar fi specia noastra, daca absolut nici un fel de religie nu ar fi existat vreodata...? (mai mult)
Cum interpretati acest verset? Versiunea lui Anania, ca sa ne auzim vorbe https://prnt.sc/1vp66u6
Sfârșitul lumii vine curand, foarte curând, Dumnezeu a zis prin oamenii aleși de El că vine curand Apocalipsa și sfârșitul lumii din cauza că omenirea nu a evoluat deloc și din ce in ce mai ...? (mai mult)
Ce parere aveti despe Matei 8: 5 si Luca 7:3? Cititi aceste versete in paralel. Sau luati-o de la capat. Ca sa nu ziceti ca rup din context
Ce credeți despre Sf.Impărtășanie? Are putere de vindecare?
De ce Adam si Eva se rusinau ca erau goi? https://www.youtube.com/watch?v=b1qhDdiqCeo
De ce putea sa vorbeasca doar Sarpele in Geneza?
Cine credeți că e mai păcătos în general, bărbatul sau femeia?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?