Cei mai activi useri din categoria Religie pe 11 Februarie 2025 sunt:
Se spune că Biblia este o carte infailibilă si desi este o carte veche religioasă, totuși este actuală, daca este asa, ce spune Biblia despre boala secolului XXI, si anume depresia?
Cum pot sa mă pocăiesc și să ma întorc la Domnul Iisus Hristos? Chiar pe bune. Adica sa mă nasc din nou cum zice in Biblie.
De ce se inchina atat de multi romani la moarta Parascheva? Nu spunea Isus sa ne inchinam numai la Dumnezeu?
De ce crestinii zic ca zeul iudeu nu e atotputernic? Asa se deduce din discursuri.
Sa zicem teoretic, ca maine lumea ar cadea in haos. Toata lumea cauta modalitati de supravietuire si sa se apere de alti oameni. Furt, bataie, chiar si omor peste tot, orase intregi in flacari, ...? (mai mult)
De ce Martin Luther nu i- a întors pe oameni de la catolicism la ortodoxie, ci a pus bazele protestantismului? În ce s- a poticnit el în ce privește ortodoxia? Rog să răspundă doar cei ce cunosc...? (mai mult)
Cum le-a dat Adam nume tuturor speciilor de animale, plante, fungi, etc? Cum a reusit? Trebuia sa intre si prin apa dupa corali, ca si aia sunt animale. Oare ce fel de butelie avea Adam?
Cand voi primi rasplata de la Dumnezeu?
Care erau cele 10 porunci de pe cel de al doilea set de tablite date lui Moise?
1.Buna TPU, ma cheama Luiza Elena si as vrea sa imi schimb numele din "Elena" in Lucifera, mi se pare un nume frumos, iar mama mea e de acord, am nevoie de pareri! 2. Oare evidenta populatiei o sa...? (mai mult)
Cine este Isus zis si Cristosul sau Hristosul?
De ce nu acceptati ca zeul iudeu ar fi putut sa aiba parinti? Exemplu: Parintii lui erau atotputernici, apoi s- au pensionat si i- au dat puterea zeului iudeu. Ca, Cronos lui Zeus. Evident ca toate sunt...? (mai mult)
Credeți că Pompei a fost o altă Sodomă și Gomoră? Credeți că mai există astăzi o Sodomă și Gomoră al secolului 21?
Care considerați ca, fiind cele mai grave păcate din următoarele păcate în mod crescător de la 10 la 1? Crima Violul Incestul Zoofilia Necrofilia Curvia Pedofilia Hoția Trădarea ...? (mai mult)
Care considerați ca fiind cele mai grave păcate din cele 10 porunci?
Care credeți / considerați că sunt cele mai grave păcate condamnate de către Dumnezeu după părerea voastră?
Este Biblia de încredere? Este adevărat că Biblia se contrazice? Există erori în Biblie? Cum pot să știu că se poate avea încredere într-o carte asa de veche?
Bună TPU, prietena mea este penticostala (pocaita), a fost la o vrăjitoare pentru a- i cere ajutorul. Eu i- am zis că nu e bine ce a făcut și nu mai vorbește cu mine. Ea acum s- a împăcat cu...? (mai mult)
Iisus e zeul iudeu? Ala din vechiul testament
1. Daca crestinii considera ca moartea lui Isus le- a adus iertarea pacatelor, de ce nu se bucura ca a fost ucis?! Pentru ca, pe de alta parte, se bucura intens ca a fost trimis pe Pamant ca sa fie ...? (mai mult)
De unde a aparut acel citat atribuit lui Einstein: Dumnezeu nu joaca zaruri?
Crestinismul afirma ca minciuna e pacat. In conditiile astea de ce li se pare anormal ca Iuda cand a fost intrebat unde il gasesc pe schizofrenic a spus adevarul?! Nu reiese de nicaieri din poveste ca...? (mai mult)
Crima este pacat. Isus a fost ucis si astfel a inceput povestea crestina. Concluzia logica, crestinismul e nascut din pacat?
La mormantul lui Arsenie Boca e un copac in care se pun bratari cumparate cu 10 lei de la intrare. De ce ne mai rugam la Dumnezeu si sfinti daca avem nevoie de ritualuri din astea in care sa bagam bani...? (mai mult)
Zeul iudeu e de acord cu sinuciderea?
Se poate să îți deschizi "al treilea ochi" și să devii clarvazator? Asa am citit.
Cum poți să studiezi nutriția in Galați daca nu exista nici școală nici facultate? Cum poți ajunge nutriționist și să înveți să mănânci sănătos? Galațiul nu e un oraș mic totuși. ...? (mai mult)
Unde scrie in profetie ca Iisus va invia din morti?
Unde gasesc si eu profetia ca Iisus s-a inaltat trupeste la cer?
Credeți că există clarvăzători și oameni cu capacități paranormale? Mie mi-ar fi plăcut să fiu unul.
Cine a fost primul copil al zeului Iudeu?
Ce sa fac pentru a mă scăpa Dumnezeu de o boala? Spuneti- mi niste rugăciuni și ce pot sa fac (adică să nu înjur sa nu fac fapte rele). Nu știu sigur ce boala am. Și vreau ca Dumnezeu să mă ...? (mai mult)
Este păcat ca eu fiind creștin ortodox sa citesc Biblia cu traducere Dumitru Cornilescu?
Dacă citești Biblia te va răsplăti Dumnezeu sau o citești doar pentru a reține ceva?
Salut. Acum 3 ani am avut un vis ciudat. In vis l- am visat pe diavol, se facea ca eu plecam sa ma dau cu sania dar eu m- am dus in alta parte nu stiu de ce dar la un moment dat am ajuns intr- o fundatura...? (mai mult)
Cati ani avea Ioiachim cand a devenit imparat?
De ce dragostea nu este si nu se rezuma doar la o reacție chimica dupa cum afirma unii atei?
De unde a gasit Noe in Orientul Mijlociu destul lemn pentru construirea arcei?
Unde pot sa gasesc si eu ceva istoric despre Solomon si David, plus coroana de 34.5 kg pe care a luat-o de la un rege?
Poate o sa sune ciudat pentru unii, dar eu îmi doresc sa fiu incinerat atunci când o sa fie timpul sa mor. Pur și simplu, nu vreau sa îmi ducă nimeni lipsa nimeni și plus de asta, în viitor, ...? (mai mult)
Este sinuciderea considerată un păcat? Condamnă Dumnezeu sinuciderea? Pot obține sinucigașii îndurare? Argumentați.
Cum interpretati ''Faptele Apostolilor'' 4:12?
Există chakre sau karma?
E greu sa faci o astrograma natală?
Cum poate spune cineva ca nu i- ar place sa existe afterlife- ul fiindca "s- ar plictisi"? O baga pe aia cu "odata ce omul traieste cam in jur de 80- 90 de ani, creierul sau a acaparat destula informatie...? (mai mult)
Credeți în paranormal? Daca nu credeți citiți despre fenomenalul Edgar Cayce și profețiile și vindecările lui. Ce părere aveți, pot exista oameni ce au puteri vindecătoare? Așa ca Iisus.Eu...? (mai mult)
Ce efect au melodiile și meditațiile de curățare și activare a chakrelor de pe Magazin Play? A incercat cineva?
Cum pot sa fiu expert în subiectul sfârșitul lumii/Apocalipsa? Vreau asta.
Cum pot sa știu totul despre Apocalipsa? Adică sa fiu expert in așa ceva.
Cine sunt ''oile'' pierdute ale lui Israel?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?