Cei mai activi useri din categoria Religie pe 11 Februarie 2025 sunt:
La noi în România care sunt diferențele între catolici și ortodocși?
Păcatul este un act, un fapt, un cuvânt, un gând sau o omisiune de a face bine atât mie, cât și celor din jurul meu, dar cum de zic anumiti oameni religioși că masturbarea este un păcat? ...? (mai mult)
De ce s-a razbunat zeul iudeu pe cei care au construit Turnul Babel?
Cum explicati acest capitol? De la versetul 36 pana la 40. Sau luati-o de la versetul 1 daca vreti. http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=59&cap=31
De ce credeti ca s-a scos versetul 16 din Osea 13? Ma refer la Biblia Ortodoxa Romana.
Bună seara. Dacă îmi dau cuvântul (ca un fel de jurat)pe bani și aceea este o minciună, ce se întâmplă? E de rau? Mulțumesc.
Ce parere aveti despre acest film? Nu cumva spune adevarul despre astia care fac afaceri cu credinta? Adica, despre popi si pastori, etc. Filmul se numeste OMG: Oh My God! 2012.
Cum pot fi și eu un Mediu Medical? https://youtu.be/x2DU_ERunjs Ce părere aveți de clip? As vrea mult sa am și eu harul lui Antony William, sa pot ajuta și vindeca oameni, o ocupație atat...? (mai mult)
Este păcat să te masturbezi?
Avem - 2, 38 miliarde de creștini pe lumea asta. Cați din ei respecta ceea ce scrie in acel articol? https://www.crestinortodox.ro/sfaturi- duhovnicesti/indrumar- spovedanie- pacatele- moarte- ...? (mai mult)
De ce zeul iudeu nu a facut cu potopul la fel cum a facut cu cele 10 plagi? La cele 10 plagi nu a murit nici un evreu, nici animalele lor. De ce l- a mai pus pe Noe sa faca o arca, , ca doar putea sa...? (mai mult)
Și dacă reincarnarea e adevărată? Se poate sa fie?
Ce parere aveti despre aceasta parodie? https://www.youtube.com/watch?v=uAQ1GJeYK0A&t=1044s
Intelepciunea e rea in fata zeului iudeu?
Cum explicati IEZECHIEL 14:9?
Credeti ca avansarea stiintifica si tehnologica e importanta, sau credeti ca religia si credinta e mai importanta? De ce una sau de ce cealalta? Argumentati, dar cu opinii proprii, nu cu citate din...? (mai mult)
Unde gasesc si eu ca zeul iudeu interzice curvia si adulterul?
Cum s-a inteles Eva cu Sarpele? Ca Sarpele nu aude.
Zeul iudeu e atotstiutor, atotvazator, atotputernic, etc?
Zeul iudeu a creat femeia si barbatul in acelasi timp?
Bună, dacă sunt în doliu am voie sa ma dau cu ruj deschis la culoare?
E pacat sa dai bani pe femei?
Moise era cumva faraonul Akhenaton? https://afrikhepri.org/ro/originea-comun%C4%83-a-religiilor-moise-%C8%99i-akhenaton-ar-fi-una-%C8%99i-aceea%C8%99i-persoan%C4%83/
Dumnezeu se uita pe geam sau pe gaura cheii? E cu noi cand facem treaba mare sau doar cand ne rugam?
De ce zeul iudeu a zis sa se adune toate apele la un loc si a despartit uscatul de ape? Nu putea sa faca uscatul si oceanele din prima, fara sa mai inunde Pamantul? E o incercare penibila sa impace capra...? (mai mult)
Sperați sa câștigați viata veșnică sau macar v-o doriți?
Buna! Nu sunt o persoana religioasa. Nu neg existenta unei zeitati dar nici nu o confirm. Pur si simplu nu ma intereseaza si imi traiesc viata incercand sa nu deranjez si facand bine celor din jur....? (mai mult)
E pacat sa te uiti la organele sexuale?
Ce parere credeti ca ar fi avut Iisus despre toate atrocitatile care au fost comise in numele sau, cum ar fi inchizitia si cruciadele?
Credeti ca Iisus ar fi impotriva violentei domestice?
Care este religia ta?
Voi citiți profetii și previziuni in privința viitorului planetei? Sunteți interesat de așa ceva? Eu vreau sa incep cartea Profețiile lui Edgar Cayce.
Ce parere aveti despre versetul acesta? 2 REGI 2:23- 25"De acolo Elisei s- a dus la Betel. În timp ce mergea pe drum, nişte băieţaşi au ieşit din cetate şi şi- au bătut joc de el, strigându-...? (mai mult)
Hei TPU! Am o prietena care a fost ademenita si sedusă de un preot. Este vorba despre un preot din Brăila. Nu o sa intru in detalii. A mai avut cineva astfel de experiente? Ce masuri se pot lua împotriva...? (mai mult)
Creștinii spun că dragostea lui Dumnezeu este suficientă în viața unui om, dat fiind că sunt nefericita si singura, dar acest Adam, al doilea om care a căzut în păcat, nu s- a simțit la fel...? (mai mult)
De unde a plecat arca lui Noe? Se stie ca s-a oprit pe Ararat. Si de unde mancare dupa potop? Animalele mureau de foame, la fel si cei 8 oameni.
Era Adam un om cu adevarat fericit in compania lui Dumnezeu?
Am un curs de nutriție făcut prin corespondenta cu diploma data de la Sola Scriptura. Unde mai găsesc cursuri de genul la care îți dă și o diplomă de participare onorifică după ce îl faci și...? (mai mult)
V-ar placea sa fiți clarvăzător? Mie da.
V-ar placea sa fiți doctor? Mie da dar e o dorință imposibilă pentru mine.
Iisus revine pe Pământ cândva?
Unde gasesc si eu versetele de la 26 pana la 36 din Iosua 7?
Ce parere aveti despre acest capitol? http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=59&cap=5
Zeul iudeu e contra avortului?
Când le- a zis Iisus apostolilor avertizându- i înainte să moară, că vor veni mulți antihriști, și să nu se încreadă în ei; la cine oare s- a referit, la oameni importanți cu renume, ...? (mai mult)
Cat de intelept era Solomon?
Buna! Demonii vor arde și ei pentru vesnicie? Un citat din biblie dacă se poate …
Ce inseamna ''cer''? Nu de alta, dar vad mai mereu crestinii ca zic ca acolo e casa zeului iudeu, adica si raiul.
Pe cine a ucis Elhanan?
Avraam a primit vreodata tinutul Canaan, promis de la zeul iudeu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!