Cei mai activi useri din categoria Religie pe 29 Ianuarie 2025 sunt:
Ce parere aveti despre descoperirea demonstratia stiintifica conform careia descindem din primate? Aceasta descoperire ar fi putut desfiinta religiile si asa ambigue si contradictorii?
Dacă ești botezat catolic de mic iar după o perioadă pe la adolescență ești botezat și ortodox ai dublă religie sau se renunță la prima în cazul acesta catolic; și rămâi doar ortodox?
Bună seara! Vă rog să îmi răspundeți cu seriozitate, știți dacă se face slujbă sâmbăta la cuvioasa Iași? Și mai am o curiozitate, știți unde pot dona diverse haine? Vreun orfelinat sau...? (mai mult)
Am citit puțin din Biblie, de la început și am o întrebare. Dacă Adam și Eva au fost primii oameni lăsați pe pământ de Dumnezeu și Eva a făcut 2 copii : Cain și Abel. Cain l- a omorât pe...? (mai mult)
Din punct de vedere religios aș putea sa ma căsătoresc cu fosta sotie a fostului cumnat? În contextul în care în trecut eu cu fosta sotie i-am botezat un copil? Mulțumesc
Bună ziua! Am făcut mai demult un jurământ și cineva nu m-a lăsat să-l respect. Voi păți ceva?
De unde vine mitul ca, cucuveaua prevesteste moartea? Nu de alta dar stau prost cu sanatatea si fizica si mintala. Si am visat ca o sa mor la varsta pe care o sa o am in 4 luni, cand urmeaza ziua mea....? (mai mult)
Ce parere aveti despre Iisus Cristos cu paiul fratelui si barna cal calaului? Suntem cu totii tentati sa cadem prada insctictelor primare barbare si sa nu realizam constientizam ca suntem rai chiar batjocoritori...? (mai mult)
Cum sa fiu mai bun cu ajutorul religiei și cum sa îmi schimb viața în bine tot cu ajutorul religiei?
Creatorul daca prin absurd ar exista, ce credeti ca ar fi mai degraba?:Desertic sau Torinez?
Are dreptate? E vorba de războiul lui Gog și Magog din Biblie? E posibil să înceapă Necazul Cel Mare și Apocalipsa și cel maiare război global având în vedere armamentul existent în prezent?...? (mai mult)
În "Apelul către poporul german" din 31 ianuarie 1933, după ce prezintă principalele direcții ale programului de guvernare, Hitler spune, citez: "Atotputernicul să ne înlesnească munca, să...? (mai mult)
Help! Cum fac sa ma dezabonez de la dumnezeu si sa ma inscriu la vechii zei greci? In special la Afrodita si la Eros! Degeaba ma iubeste chipurile Isus, eu vreau sa ma iubeasca astia, ca sa- mi gasesc...? (mai mult)
Crestinilor, cum dovediti ca zMeul vostru e cel real si nu Shiva? Cu ce e mai jmecher ala decat asta?
Biblia:Matei 7: 3. De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tau si nu te uiti cu bagare de seama la barna din ochiul tau? Ce parere aveti?
Pot să înțeleg cuvântul lui Dumnezeu și așa? Daca citesc o Biblie de copii cu ilustrații pentru a înțelege mai bine dar am 30 de ani e rușinos? Biblia ortodoxă originala mi se pare grea...? (mai mult)
Voi credeți ca Dumnezeu exista sau doar e inventat de oameni?
Dzeu Creatorul credeti ca tine cu toti?! Studiati scrierile religioase Biblia, adica nu are niciun tel, nu e partinitor, nu are niciun interes? Spre exemplu razboiul conflictul etern intre pedepsitori ...? (mai mult)
Se stie din vechime faptul ca pietrele simbolizeaza pedeapsa pacatosilor adica pacatosii erau omorati sau torturati mutilati cu pietre.Intrebarea e:de ce in cadrul Creatiei Creatorul Dumnezeu a facut Pietre...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Iisus Cristos? Credeti ca e Fiul Lui Dzeu sau credeti ca a fost o oaie ratacita?
Imi puteti da o singura dovada istorica care sa ne confirme ca evreul Iosua a existat?
"Los problemas humanos no son ni exactamente definibles, ni remotamente solubles. El que espera que el cristianismo los resuelva dejó de ser cristiano." - Nicolás Gómez Dávila (Probleme omenești...? (mai mult)
Buna seara. stiu ca sunt cam copil si prea obsedat dar am fost cu o fata si ne am iubit sincer, iubire din aceasta de adolescență, avem 17 ani, ne- am certat ne am impacat si multe si multe, dar...? (mai mult)
Cum se explică faptul că Yahweh ar fi transfob, când el "a creat" o specie de pești (Anemona) care își schimbă sexul după împerechere?
Potrivit mitologiei crestine, Maria a fost conceputa prin Duhul Sfant. Cu toate acestea, o problema de discutat este ca Maria avea intre 12 si 16 ani la acel moment, ceea ce ridica întrebarea: era ...? (mai mult)
1 Corinteni 6:9- 10 Nu vă înşelaţi în privinţa aceasta: nici curvarii, nici închinătorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomiţii, nici hoţii, nici cei lacomi, nici...? (mai mult)
Credincioșilor, de ce credeți în viața veșnică? Ce credeți ca vor face oamenii o eternitate?
Religia adventista este foarte diferită fata de religia creștină ortodoxă?
Buna ziua, am suparat preotul duhovnic. Nu ma mai pot ruga si nu stiu ce sa fac. Spun rugaciuni dar am un bolovan in loc de suflet /o cuva goala simt in piept si efectiv simt ca mi se rupe sternul. ...? (mai mult)
Bună! Știe cineva în București o biserică (de preferat catolică pentru că au căsuța unde te poți spovedi) care are un preot calm și răbdător? Sunt ortodoxă, nu m- am spovedit niciodată ...? (mai mult)
Bună, dacă viața mea este efectiv groaznică, m- am născut să îndur doar greutăți, problemele vin una după alta, în plus sunt și sărac, bolnav și singur. Am probleme acasă în familie,...? (mai mult)
Buna seara! Daca eu am atins cu un heet fumat Biblia din greseala e problema? Chiar nu am vrut insa se afla dupa pat si cand am pus in sertar am atins din greseala. Stiu ca is superstitii care spun ca...? (mai mult)
De ce Dumnezeu ii ajuta în dragoste pe cei rai care își bat prietena/sotia, ii vorbesc urat, le umilesc iar cei sinceri care chiar își doresc o familie fericita nu au parte de asa ceva?
Voi cei credincioși, cum se face ca voi credeți intr- o arătare neagra cu coarne, coada, dinti ascutiti și ca sufletele oamenilor sunt torturate de aceasta creatură și de slugile acestei creaturi...? (mai mult)
Ce înseamnă când îți spune cineva : Du-te cu Dumnezeu?
Credeți că Isus a existat vreodată? Credeți în Dumnezeu? Eu da cred și am așa o curiozitate dacă Credeți și voi?
în cartea Sfântă a musulmanilor în curan se Recunoaște Adevărul în scris. Dumnezeul find unicul și Iisus din Nazaret.https://youtu.be/xC03F-mKXik?si=zjsqGsAAxREeXPJJ
Un plus cu Isus se considera chip cioplit?
Bunica mea in vârstă de 50 de ani s- a botezat acum 3 ani și ea nu a luat cina domnului deloc și nu vrea să meargă la biserică deloc, prefera sa meargă în târg sa vândă marfa. Dumnezeul ei...? (mai mult)
Biblia nu se contrazice? Matei 27:3- 5 "Atunci, Iuda*, vânzătorul, când a văzut că Isus a fost osândit la moarte, s- a căit, a dus înapoi cei treizeci de arginţi, i- a dat preoţilor...? (mai mult)
Este posibil să fii creștin, adică, să crezi în Dumnezeu și să citești și Biblia, dar să nu ai nicio religie anume? Voi considerați că un om trebuie să aibă neapărat o religie anume,...? (mai mult)
Exista pe aici oameni religioși care cred ca extraterestrii sunt de fapt demoni? Eu cred că este invers doar ca atunci oamenii nu știau cum sa explice!
Daca citesc și îmi fac astrologia că hobby e păcat? Daca da,asta e, îmi place prea mult.Cred și în Dumnezeu
Iisus este împotriva afacerilor și imbogatirii, negustorilor care umfla preturile sau a marilor concerne care nu se mai satura de bani și sunt din ce in ce mai avide de bani. Putem spune că ...? (mai mult)
Vreau sa pun câteva întrebări și sa dezbat câteva lucruri cu cei credincioși! Voi credeți sau negați exista altor ființe in Univers sau altor dimensiuni și dacă nu credeți care sunt motivele...? (mai mult)
Bună seara! Ce vrea să însemne: "Cine își iubește viața o va pierde, și cine își urăște viața în lumea aceasta o va păstra pentru viața veșnică"!
Salut, prietenul meu a visat poza, numele, data nașterii și o presupusa dată a morții (de 8 octombrie) pe o cruce care se presupune ca este a surorii mele. crucea se afla într- o pădure. Ce anume...? (mai mult)
NSFW Azi când voiam să fac duș, m-a văzut mama cum intram în baie cu mașina de tuns și mi-a zis că e păcat să mă tund la organul masculin. E adevărat? Eu nu prea cred, dar totuși.
Daca afectezi creierul afectezi memoria, constienta, personalitatea. Ce a mai ramas sufletului sa faca? Este sufletul fantoma din masina?
Bună, TPU! În legătură cu răspunsul lui Dumnezeu la rugăciunile noastre, în ce modalități le primim în privința unei relații/căsătorii? Cum ne dăm seama dacă e da sau nu? Îmi puteți...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Effy35 întreabă:
ProExpert12 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?