Cei mai activi useri din categoria Religie pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Hei. Sunt destul de speriat în legătură cu faptul că am bagat la spalat în zi cu cruce roșie. M- am rugat la Dumnezeu și mi- am cerut scuze. Eu stiam ca poti baga Duminica dupa ce se termina slujba....? (mai mult)
Duminica, studiați Biblia acasă?
Ce opinie aveti despre faptul ca evreii nici in prezent nu ii dau recunoasterea necesara lui Isus Cristos? De ce nu au reusit sa- i convinga faptele lui Isus si nici relatarile din cele cateva evanghelii...? (mai mult)
Pastorii caror culte crestine nu primesc bani -, salariu- de la statul roman si trebuie sa munceasca pentru a-si intretine familia?
Am auzit in repetate randuri din gura unor preoti afirmatia facuta in publlc precum ca Luca, autorul evangheliei cu acelasi nume, ar fi fost de profesie medic adica doctor. De vreme ce Luca a trait ...? (mai mult)
Am auzit ca sfârșitul lumii va veni în anul 2060( a spus un popa) Credeti ce a spus acel popa sau credrti ca e doar o presupunere de a lui?
Considerați că își au rostul discuțiile legate de religie on- line? Nimeni nu învață niciodată nimic din ele, toți au acea atitudine de "je sais tout" și vor să te convingă de adevărul ...? (mai mult)
Referitor la botez, cum intelegem Cuvantul care spune: ,, cel ce va crede si se va boteza va fi mantuit"?
Buna. Stateam si ma gandeam. De ce Dumnezeu face diferente intre oameni? De ce nu vine Iisus la fiecare generatie de oameni. Cei care traiau in timpul venirii lui Iisus sunt practic cei mai avantajati,...? (mai mult)
Se mai poate afirma despre un baiat/barbat care isi supune prietena/, sotia la perversiuni sexuale ca o mai iubeste si respecta in aceste conditii in care o trateaza ca pe o carpa sau pres?
Dumnezeul crestin este imaginar. Daca nu ești de acord cu afirmatia de mai sus, explica de ce, cu argumente si dovezi. Daca observ ca esti analfabet sau bigot, vei fi ignorat. Multumesc.
Ce opinie avet despre ce spune Ieremia 1.5 ,,Mai inainte de a fi tocmit in pantecele mamei tale eu te cunosteam..."
Bună! Voi credeți în Dumnezeu? Și de ce? Cei care nu cred de ce nu cred? Cel mai bun motiv primește funda!
Am 18 ani am avut recent un accident rutier maşina eu conduceam a intrat unul care avea viteza în maşina mea am fost aruncata prin parbrizul masini afara dar nu am nimic doar o mica julitura la genunchi....? (mai mult)
Mentionati va rog denominatia din care faceti parte mai intai, apoi spuneti-mi va rog ce credeti ca sunt ingerii?
Ce sens are liberul arbitru daca noi avem deja un destin scris?
De ce nu vrea sa își întoarcă Dumnezeu privirea și către mine pentru a mă ajuta desi i-am cerut asta de multe ori?
Eu cred în Dumnezeu dar nu pot să fac voia lui, nici biblia n-am citit-o niciodată ce pot face?
Este caracterul lui Dumnezeul din Vechiul Testament diferit de cel prezentat de catre Isus in Noul Testament. Unii invoca faptul ca in VT Dumnezeu indeamna la, , crima, , iar in NT Isus il prezinta...? (mai mult)
Ce argumente Biblice sustin ritualul pomenilor si al rugaciunilor pentru sufletele morților? Daca un om a făcut multe păcate in viata sa, si a murit fara sa- i pară rau de relele facute cat a fost...? (mai mult)
Ce este si ce reprezinta Adevarul din punctul de vedere al unui crestin? Va rog răspunsuri responsabile, fara ironie, ipocrizie sau alte forme de violență.
De ce mulți preoti ortodocsi nu se bărbieresc si nu isi ingrijesc barba deși apar in public in fata credincioșilor si a altor oameni. Aceasta intrebare este pusă în categoria Religie, pentru ...? (mai mult)
De ce ingerii decazuti nu au posibilitatea sa se pocaiasca si sa fie iertati de catre Dumnezeu? Aceasta intrebare a fost pusa pe TPU in categoria Religie, pentru crestini. Rog ateii si agnosticii...? (mai mult)
Daca nu este permis divortul, de ce preotii din cultul ortodox oficiaza casatoria intre persoane divortate cand 1Corinteni7 din Biblie, spune clar: , , Celor căsătoriţi, le poruncesc, nu eu,...? (mai mult)
Unde a fost Isus Cristos in cele 3 zile, de la moartea pe cruce pana la inviere? Aceasta intrebare este pusa peTPU la categoria Religie si este pentru crestini. Rog ateii/agnosticii sa comenteze la...? (mai mult)
Cum interpretam Ioan 8:44? , , Voi aveţi de tată pe diavolul; şi vreţi să împliniţi poftele tatălui vostru. El de la început a fost ucigaş, şi nu stă în adevăr, pentru că în el nu...? (mai mult)
De ce nu își trimit adventiștii copiii la medic și unii nu îi duc nici la școală? La fel e și cu unii martori ai lui Iehova! Considera ca școala nu le oferă o educație religioasa adecvată
De ce credeti ca Dumnezeu condamnă comportamentul homosexual si lesbian? Va rog răspunsuri fara ironie, ipcrizie, ura sau alte violențe?
Credeti ca respectarea Cuvântului lui Dumnezeu impovareaza sau eliberează sufletul omului crestin? Credeti ca ateii sunt mai liberi sufleteste decat creștinii adevărați? Va rog răspunsuri documentate,...? (mai mult)
Este Dumnezeu vinovat de tot raul care se intampla in lume? De ce credeti ca unii oameni il acuza pe Dumnezeu de aceasta situatie? Va rog răspunsuri documentate, fara ironie, ipcrizie, ura sau ...? (mai mult)
Bună, sunt in doliu dar am uitat de doua ori că nu trebuie sa dau mâna cu nimeni și din graba am dat pentru că mi- au întins- o. Este ceva de rău? Va rog, este o întrebare serioasă. Este doar...? (mai mult)
A avut Isus frati si surori ca rezultat al iubirii dintre Maria si sotul ei Iosif? De ce unele religii sustin ca iubirea dintre Iosif si Maria nu s- a consumat si ca ea a ramas fecioara si dupa nasterea...? (mai mult)
Ce opinie aveti despre promisiunile lui Isus prezente in Evanghelia lui Marcu in care este scris: , , 15 Și le- a zis: Mergeți în toată lumea și propovăduiți Evanghelia oricărei făpturi. 16...? (mai mult)
Cine a introdus in crestinism cultul inchinarii la Maria? Exista vreoundeva referiri clare si autentice precum ca Maria a ramas fecioara si dupa nasterea lui Isus si ca iubirea ei cu Iosif nu s- a consumat? ...? (mai mult)
Am o rugăminte și o dorință. Vreau să ajung de mult timp la vreo mănăstire mare, nu am nici- o legătură cu religia însă sufletul meu cere să fac mai mult să îmi găsesc liniștea. Am...? (mai mult)
Bună.Am 17 ani, părinții mei sunt pocăiți și vreau și eu să fac asta dar nu știu ce să fac. Voi ce mi-ați recomanda? Ce trebuie sa fac să mă pocăiesc?
Aveţi vreun psalmii din biblie care va place în mod special mie îmi plac toate dar accesta mi se pare foarte frumos:1Domnul este Pastorul meu :nu voi duce lipsă de nimic.2El mă paşte în păşuni...? (mai mult)
Bună.Cea mai mare frica a mea e că voi ajunge în iad.Ce pot face?
Care promisiune a lui Isus Cristos rastignit facuta fata de talharul de pe cruce este corecta: , , Astazi vei cu mine in Rai" sau , , Astazi iti spun, vei fi cu mine in Rai" Va rog dati raspunsuri...? (mai mult)
De ce Isus Cristos a avertizat apostolilii si viitorii crestini spunandu- le:, , veti fi urati pentru numele meu!" Cum poate determina numele lui Isus Cristos dezlantuirea urii fata de crestini din partea...? (mai mult)
Salut. Aș dori să știu, este păcat să faci sex in timpul sarcinii?
Ce opinie aveti despre porunca Creatorului care spune: - , , eu sunt un Dumnezeu zelos/gelos, pedepsesc nelegiurea părinților care ma urăsc, in copii până la a III- a si a IV- a generatie iar...? (mai mult)
Ce opinie aveti despre porunca a II- a din Biblie care spune: - , , sa nu iti faci chip cioplit, nici vreo reprezentare a ceea ce este sus in cer, ori jos pe Pământ și să nu te închini inaintea...? (mai mult)
Ati experimentat o anumita dezvoltare in cunoaștere și o îmbunătățire a spiritului critic fata de ideologia, doctrina si traditiile religiei după ce ați citit si ati inteles Biblia? Credeti acum...? (mai mult)
De ce Cain si Abel, primii doi copii ai Evei au fost opusi in comportamente: - unul a fost criminal iar celălalt a fost blând. Au fost cei procreati din aceeași părinți sau separat? Va rog ...? (mai mult)
Ce opinie aveti despre teoria lui Branham care susține că greșeala Evei a constat în primul act sexual cu un animal vertical, vorbitor dar insuficient dezvoltat pentru a fi om, si a cărui samanta...? (mai mult)
De ce unii crestini se roaga închinandu- se la icoane, statui, moaste și sfinți? Este Biblic, este pe placul lui Dumnezeu acest comportament al lor? Va rog răspunsuri documentate, fara ura, ...? (mai mult)
, , Si orice veti cere, in Numele Meu voi face, pentru ca numele Tatălui sa fie binecuvantat". Ce opinie aveti despre aceasta afirmatie a lui Isus luată din Evanghelia după Ioan? A experimentat ...? (mai mult)
A experimentat cineva afirmatia lui Isus din Biblie care spune: - , , daca ati avea credinta cât un graunte de muștar veti spune copacului acestuia dezradacineaza- te si sadeste- te in mare si v- ar...? (mai mult)
Exista in prezent conceptul de timp in lumea spirituală la care face referire Biblia? Altfel spus in dimensiunea unde sunt acum îngerii exista conceptul de timp? Va rog opinii documentate fara ironie,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Anonimms128 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului