Cei mai activi useri din categoria Religie pe 11 Februarie 2025 sunt:
Conform wikipedia, la inceput nu au fost Adam si Eva, ci Adam si Lilith. Lilith a fost prima sotie a lui Adam. Eva a venit doar dupa ce Lilith a plecat (a fost alungata). Cu toate acestea, Lilith nu...? (mai mult)
Ce vor face religiosii cand vom descoperi alte planete ce contin viata inteligenta?
Exista sau nu exista Dumnezeu? Si dacă da, de ce e invizibil? Și dacă nu, de unde știți?
De ce exista oameni care vor sa vina Apocalipsa? De ce?
Arhanghelii de ex primul Arhanghel Mihail este mai puternic decât sfinții?
Ce inseamna ca o fata sa ramana fecioara pana la maritat si un flacau sa ramana curat pana la insuratoare? Am auzit aceste vorbe de la un preot si as vrea sa le inteleg mai bine!
De ce religioșii încă mai cred în "profeții" care oricum nu se împlinesc niciodată?
Sa ne imaginam cu toții ca suntem creștini. Voi ce propunere de sfinți ați avea? Eu l- as propune pe Alexei Mateevici. De ce? A fost un preot care și a iubit tara și a mers pe front pentru a îngriji...? (mai mult)
Cat va e frica de Apocalipsa(sfârșitul lumii) care va veni? Eu îmi doresc sa vina (am depresie și alte probleme de sanatate)
Ce părere aveți de Aleister Crowley și de experiențele și credințele acestuia? Credeți că era mincinos, nebun sau spunea adevărul? Prost nu era pentru că a absolvit cel mai prestigios colegiu...? (mai mult)
De ce s-a razbunat Isus pe acel copac de smochine?
Intrebare pentru credinciosi: Ce credeti ca ar fi mai important, daca ar fi sa alegeti intre: Sa crezi in divninitati (D-zeu) sau Sa fii bun cu cei din jurul tau?
Eu incerc sa cred ca religia e facuta sa uneasca oameni si societatea sa traim in pace etc, Chiar daca in realitate stiu ca mare parte din cei care o predau sunt oameni falsi. Insa eu incerc sa ma ...? (mai mult)
Cine a venit la mormantul lui Iisus inainte de inviere?
Voi ce religie aveți?
De unde stia Matei ceea ce stia, de a scris in Evaghelie?
Care este diferența dintre mireasa cerească și mireasa pământească a lui Iisus Hristos?
Dacă Iisus ar avea o soție și copii cu ea credeți că ea ar putea fi a doua mamă cerească și împărătească? Sau voi ce credeți?
Doamne ajută. Îmi doresc de multă vreme un copil și eu și soțul meu nu reușim. Așteptarea este grea, îmi doresc mult și încerc din răsputeri să fac orice ca să reușesc. Am auzit că Psaltirea...? (mai mult)
Ce parere aveti despre experientele de moarte clinica? De ce natura ar crea un sistem asa abstract si complex cu un layout bine stabilit care sa ne intampine in ultimele (nesemnificative) momente de viata? ...? (mai mult)
Dacă Iisus era căsătorit și avea o soție și copii soția lui devena împărăteasă sau sfântă?
1.De ce unii il percep pe Dumnezeu ca "un mos care sta pe nori"? 2.De ce eu fiind crestin, sunt "ateu pentru Allah"? 3.Ce este religia? Dar spiritualitatea? Religia din punctul meu de vedere este...? (mai mult)
M- am jurat ca nu voi ma injura, m- am jurat pe cariera mea de politist, eu in 2 ani vreau sa dau la scoala de pe politie, am zis asa ‘jur ca nu voi ma injura, jur pe cariera mea de politist si am...? (mai mult)
De ce Hristos este reprezentat cu părul lung în icoane, chiar dacă Biblia zice foarte clar că e păcat ca bărbații să aibă părul lung? ("Nu vă învață oare însăși firea că este necinste...? (mai mult)
Salutare tuturor! Știe cineva dacă am voie să merg la un Botez (la biserică), chiar dacă nu am fost invitat? Preotul a anunțat în biserică că urmează ca un copilaș să fie creștinat. Părinții...? (mai mult)
Cum devin budist, vreau sa fiu budist, ce trebuie sa fac?
Ok, e timpul pentru o mica povestioara. Acum cateva luni, eram in camera la mine, la birou, cu castile pe urechi si ma jucam un joc pe calculator (Genshin Impact, pentru cine cunoaste jocul). ...? (mai mult)
Ce părere au religioșii de aici despre "sex work"?
Haideți să vorbim despre Solomon. De ce se spune despre el că a fost așa înțelept? Nu am găsit nimic în biblie care să sugereze că ar avea o inteligență măcar rezonabilă. Să luăm cel ...? (mai mult)
Domnul Cristian Presura sustine ca legile fizicii nu il pot "dovedi" pe Dumnezeu deoarece acestea au fost implicit create de El si e cam absurd sa subordonezi creatorul creatiei. Sustine insa ca un mod...? (mai mult)
Ce se întâmplă cu oamenii care conviețuiesc numai cu minciuni?
Buba! Expun nelinistea mea aici, poate a mai trecut cineva prin asta. Nu stiu daca am visat sau daca chiar s- a intamplat insa era noaptea de sambata spre duminica. Dar stiu ca am fost trezit și in camera...? (mai mult)
Mai credeți in Dumnezeu?
Care este diferenta intre zei (romani, greci, egipteni, mayasi, etc) si cei sfinți (Maria, Ilie, constantin si Elena, etc), din cate observ, nimeni nu se mai roaga la zeii care se rugau oamenii...? (mai mult)
Cum nu exista dovezi in favoarea existentei lui Dumnezeu intrebarea care se pune: "Este Dumnezeu necesar?" Daca Dumnezeu nu este necesar atunci nu avem motive sa il invocam. Din cate cunoastem, ...? (mai mult)
Preotii cu aur pe ei si in biserici sau cu masini si vile de lux sau mai bine zis hotii mincinosi, lenesi, fatarnici si mandri, astia cica predau "sfanta scriptura", da ei sunt total opus in conformitate...? (mai mult)
Numele "Marius" se sărbătorește de Sf. Maria?
Hello tuturor! Aș avea o întrebare. Ce trebuie să faci pentru a deveni ministrant la o biserica romano catolică? Trebuie discutat cu preotul parohiei? Ce anume?
Copiii care se nasc în urma fertilizării in vitro în pântecele lesbienelor ajung în Rai?
Un pisic poate face pui cu o leoaica? Eu din cate stiu fac parte din aceeasi familie.
Ce înseamnă cand visezi că s-a stins lumina? Sper sa îmi spuneți cât mai multe argumente pentru ca pe net spune ca inseamna moarte sau neplaceri.
Daca Dumnezeu iti da o viata plina doar de suferinta si ghinion de ce este pacat sa te sinucizi? Tortura zilnic pe Pamant sau pentru eternitate in Iad tot la fel mi se pare
Sa presupunem ca pana acum te identificai drept crestin si o serie de evenimente/cercetari te- au adus "cu picioarele pe pamant" - esti ATEU acum! Ce s- a schimbat in viata ta? Esti dintr- o data mai...? (mai mult)
Buna..am o intrebare...eu daca nu sunt botezat pot face nunta la biserica? Ca cineva mi-a spus ca nu pot intra in biserica daca nu sunt botezat, ma ajuta cineva va rog!
Nu vi se pare ceva suspect ca zeul iudeu i-a interzis lui Adam sa manance din pomul cunoasterii, dar nu si din cel al vietii? Acel pom e simbolul cunoasterii.
De ce zeul iudeu le- a aplicat lui Adam si Eva o pedeapsa infinita la o fapta finita? Ca si cum eu guvernator l- as baga pe Popescu Ion la bulau, apoi cand moare ii bag fiul si tot asa. Si mai ziceti ...? (mai mult)
Cat de mare e zeul iudeu? La propriu.
Este adevarat ca Dumnezeu sta langa noi cand dormim? Si daca da, cum poate sa stea langa orice om de pe planeta daca el este unul singur?
Buna seara! De aproape 6 ani imi doresc ca Dumnezeu sa- mi indeplineasca o dorinta, mai mult decat orice pe lumea asta. Am avut mici perioade in care am renuntat sa- i cer asta Domnului pentru ca nu...? (mai mult)
Niste nume de fete din Biblie, funda?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gossip Girl
Esti un fan inrait Gossip Girl? Afla cat de bine iti cunosti serialul preferat chiar acum!