Cum se face ca omul l-a invins pe zeul iudeu la limita de varsta? In trecut oameni traiau mai putin.
De ce mor femeile? Ca zeul iudeu i-a zis doar lui Adam ca daca mananca din pom o sa moara
De ce crestinii s- au omorat intre ei mai mult decat i- au ucis cei care i- au persecutat? Se pare ca, crestinii timp de cateva zile s- au omorat intre ei mai mult decat i- au ucis cei care i- au persecutat...? (mai mult)
Ce parere aveti despre noul sfant care o sa apara in calendar? https://www.facebook.com/StirileProTV/photos/a.10150319023767266/10158576282337266/
Ce ati alege: Sa o ardeti cu zeii sau sa faceti fapte bune? Nu merg alegeri multiple.
Care credeți că este diferența dintre iubirea de Dumnezeu și fanatism?
Avem nihilisti pe aici? Cum va argumentati pozitia? Considerati ca acest gand va face sa actionati intr-un mod diferit fata de alti oameni?
De ce zeul iudeu l-a pus pe faraon sa nu le dea drumul la evrei, ca apoi sa le dea urgii la egipteni? Cum ar veni: Faraoane, nu le da drumul la evrei ca sa iti dau niste urgii. =))
De ce oamenii nu au liber arbitru?
In ce an a trecut Moise Marea Rosie? Si cine era faraon pe atunci?
Stiti cum invingatorii crestini scoteau monede cu ''Nu există alt Dumnezeu în afară de Allah, iar Mahomed este trimisul lui Allah? Cum se numeste asta?
Ce va face sa credeti ca zeul iudeu i-a inspirat pe autorii Bibliei sa scrie cartile din Biblie? Si daca i-a inspirat Satana?
Cum vi se pare ca evreii i- au plagit pe chinezi? Zeita Nüwa a creat oamenii tot din tarana, ca zeul iudeu ''imuabile ale naturii. Natura, se afirma, recompensa meritul prin bogăţie şi penaliza...? (mai mult)
Este vreo facultate de istorie a religiilor? Adică sa nu înveți numai teologie creștină ci despre toate religiile implicit istoria lor, povestea etc.
Bun, deci mama mea a murit in 2 decembrie 2020! Am fost distrusă si am spus ca pot incepe o viata noua si am decis să mă nasc din nou cam in ianuarie 2021, am crezut ca de cer asta nu mai pot sa ...? (mai mult)
Am gasit de multe ori ate si par in apropierea locuintei. Stiu ca sunt vraji, dar nu inteleg ce inseamna. E un fel de amenintare? De ce ma anunta persoanele care fac asta ca se ocupa cu asa ceva? ...? (mai mult)
Daca eu ma rog sa castige o echipa de fotbal si altcineva se roaga sa castige cealalta echipa de fotbal, pe cine asculta dumnezeu? Cum calculeaza Dumnezeu?
De ce Iisus a avut nevoie de 40 de zile ca sa-i convinga pe apostoli ca a inviat?
Voi ce știți despre textele masoretice?
Ce te invata la ora de religie?
Cum priviți voi Iadul: ca pe un loc sau ca pe o stare?
Care este diferența dintre Locuința Morților și Iad?
Pentru cei care cred in Dumnezeu, cum explicati ca "idolul vostru " lasa oamenii sa moara de foame, din cauza razboaielor, din cauza accidentelor? Unde este iubirea lui fata de voi?
Salut TPU! Vreau să vă întreb ceva. Am văzut că mulți nu cred în Dumnezeu, din păcate :( și încep deja să îmi pierd speranța. Vreau să știu: Dumnezeu există, sau nu? Care e dovada că...? (mai mult)
De ce Abi Talent folosește în majoritatea clipurilor lui simboluri sataniste? De exemplul, în primele secunde ale noului clip, "TON TON", el apare culcat într- un sicriu iar deasupra sicriului ...? (mai mult)
Cand v-ati dat seama ca rugăciunea nu are nici un efect? (In cazul in care ati fost vreodata religiosi)
Întrebarea este adresată celor care cred în Biblie si Dumnezeu. Am vazut recent pe TV ceremonia de încheiere a misiunii armatei Române în Afganistan. Poate mulți ați vazut- o. Ma poate lămuri...? (mai mult)
Care a fost momentul în care v-ați dat seama că Dumnezeu exista cu adevărat? Sau când ați realizat că Dumnezeu nu există?
Salut. Am descoperit un citat extrem de frumos și interesant. Sunt curios, ce părere aveți de el? Cum îl comentați și ce vă spune? :) "Pentru ca cineva să poată deveni creștin, trebuie să...? (mai mult)
Nu vi se pare suspect ca Iisus a fost primit de multime? Pai nu il saltau romanii?
De unde stia Pilat ca Iisus se crede imparat?
A fost Iisus fiul soldatului roman Pantera? Filozoful grec Celsus afirmă că unii evrei credeau că Iisus este rodul iubirii dintre Maria si un anumit soldat numit Pantera. Tiberius Iulius Abdes Pantera...? (mai mult)
De ce mi-a mai dat Dumnezeu viata daca stia ca o sa ajung sa o urasc si sa-l blestem?
Întrebare pentru creștini: Dintre persoanele Noului Testament (în afară de Domnul Isus), pe care o admirați cel mai mult și de ce?
Întrebare pentru atei: Care e cea mai mare contradicție din Biblie în opinia voastră? Știu că puteți da copy- paste la liste întregi de pe anumite site- uri sau direct link- uri către acele...? (mai mult)
Salut TPU, de la un timp la mine in casă mi se pare ceva straniu ca si cum este bantuita, aseara l- am visat pe diavol si ca am fost in iad, intr- o dimineața pe la 6, s- a spart un geam in interiorul...? (mai mult)
Cum intrepretati versetele 1 si 2? http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=60&cap=11
Voua va pasa de aproapele vostru, sau nu? Daca da, in ce mod si de ce? Va pasa chiar si de un strain?
Cum au aparut toate plantele de la ora actuala? Ca se stie ca potopul a nimicit totul in calea lui.
Cum de au incaput vreo 8.7 milioane specii in arca lui Noe? Asta daca luam in calcul cate un animal din fiecare specie, dar erau 3 intr- un capitol si in altul erau 8, plus apa, plus mancare, excremente,...? (mai mult)
Bună ziua. Se presupune că după ce murim, ne putem vedea toată viața ca pe un film. Întrebarea mea e, noi noaptea când dormim și visăm ceva, noi la "film" vom vedea acel vis sau ne vom vedea...? (mai mult)
Despre hinduism cam ce știți voi personal?
Ce zice in Biblie despre incest? E pacat sau nu?
Să speram la viață după moarte?
Unde în Biblie pot citi profetiile care nu s-au împlinit înca?
Ce credeți despre experiențele NDE?
Există sceptici pe aici? Experiența proprie...
Cand omul a venit în existența el s- a uitat spre cer. A văzut stelele a crezut ca ele sunt hrana.Cand nu le- a putut atinge și- a imaginat ca aceasta hrana apartine unei ființe superioare. Poate ...? (mai mult)
E adevarat ca oricat de prost ai fi, poti avea credinta in unul sau mai multi spiridusi? Daca da, inseamna ca ea nu e semn de inteligenta?
Mai merg la biserică în ziua de azi fete de 18-25 de ani?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?