In unele epistole Pavel se declară rob. Intrebarea mea:rob are si înțelesul de sclav? Sau Pavel folosesea acest cuvânt cu alt sens?
Salutare, Vad ca unii se contrazic pe aici cum ca ar exista Dumnezeu sau nu ar exista.Bun, pentru inceput sa va puneti urmatoarele intrebari. 1.Care erau sansele ca noi sa aparem din senin? 2.Pentru...? (mai mult)
Ati experimentat in viata voastra fenomene paranormale? Daca da, cum au fost? Nu ma intereseaza daca sunteti religiosi sau nu. Ma intereseaza sa le mentionati si descrieti intocmai cum vi s- au parut...? (mai mult)
Salut. Am și eu o întrebare : Vreau sa știu și eu daca sunt ceva site-uri cu și despre satanismul spiritul. Mulțumesc
In ce zi a creat zeul iudeu fungii, bacteriile, virusii si fluturii?
Intrebare pentru atei: Ce răspunsuri ati primit de la credincioși când i- ati intrebat de ce dinozaurii nu apar in biblie? Recent un prieten mi- a spus că dinozaurii nu au existat si ca e "o prefacatorie...? (mai mult)
Zeul iudeu oboseste?
Am făcut cursul de nutriție prin corespondenta de la Sola Scriptura și nu am primit diploma de participare, au trecut 2 săptămâni.De ce? Ce sa fac? O mai primesc?
Biserica ortodoxa aproba experientele paranormale, relatarile cu privire la viata de dupa moarte? Tocmai am auzit la radio un duhovnic povestea experientele traite de el cand se detasa de corpul uman ...? (mai mult)
De ce numai ''Familia iudaica'' este in Romania?
Întrebare pentru atei. Ce părere aveți de Divina Comedie de Dante Alighieri? Personal, e una din cărțile mele preferate în materie de mitologie și poezie epică. Îmi place mult cum a reușit să...? (mai mult)
Biblia face referința la o carte numita cartea razboaielor Domnului. Unde o pot gasi?
Ce e ''Cartea Dreptului''? Pe care o mentioneaza losua
Unde a dus David capul lui Goliat?
Citeam fugitiv o dezbatere despre avort aici pe site...și aș dori să pun niște întrebări în special celor ce sunt pro, cu rugămintea de a răspunde strict pe subiect. Când începe ființa umană...? (mai mult)
De ce zeul iudeu ii ajuta pe pagani sa-i infranga pe evrei?
In ce zeu credeau amonitii?
Care era mai bun cu oamenii? Hercules sau Samson?
Cum se face ca Adam si Eva au buric in toate picturile?
Buna seara! Daca Eva nu pacatuia, se mai faceau copii? Ca doar a fost blestemata sa nasca dupa si nu inainte de pacat.
"Căci oricine se înalţă va fi smerit și cine se smerește va fi înălţat." - Luca 14:11 Aceasta este tematica întrebării mele. Poate ați băgat de seamă că anumite persoane mai mult sau...? (mai mult)
Întrebare pentru creștini. De ce sunteți așa incapabili să formulați argumente raționale împotriva avortului? De ce pare că în majoritatea cazurilor vă reduceți argumentele la propagandă...? (mai mult)
Este religia principalul motiv pentru care Romania nu se dezvolta ca tara?
Cum e posibil sa ramana asa ceva dupa cele 10 plagi? Versetele 7- 9. Care faraon era aici? http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=32&cap=14
Cum se face ca Moise nu zice nicaieri numele faraonilor, dar zice numele liderilor unor triburi iudaice?
Cum de egiptenii mai aveau vite? Ca le- a omorat zeul iudeu pe toate cu o plaga. Iesirea 10 versetul 25 ''Moise însă a zis: "Ba nu, ci dă- ne vite pentru jertfele şi arderile de tot ce avem să aducem...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta si pe mine aici? Sa fiu al ''dracu'' daca inteleg ceva.''Dar Domnul a învârtoşat inima lui Faraon şi nu i- a ascultat, cum zisese Domnul lui Moise. Zis- a Domnul către Moise:...? (mai mult)
Cum îl chema pe Lucifer înainte să fie izgonit din Rai? N-am citit biblia deci eu am auzit că îl chema Samuel sau ceva cu S... nuș? Deci voi?
De unde stia Isus din Nazaret ca ce de-al doilea templu din Ierusalim va fi daramat in timpul generatiei Lui? https://www.biblegateway.com/passage/?search=Matei+24%3A2%2C34&version=NTLR
Unde gasesc si eu faza cu cei 7 ani de seceta? Mi se pare ceva ciudata acolo.
Cati copii a avut Avraam?
Cat a durat robia poporului evreu in Egipt?
In ce luna s-a oprit arca pe muntele Ararat?
Cat timp a durat potopul?
Al catalea Patriarh a fost Enoh?
A fost cartea Eclesiastul scrisă de un ateu? Chiar dacă ea contine si referinte despre divinitate acestea probabil au fost adăugate mai tarziu de un scrib nu de autorul original.
Credeti că oamenii atunci când mor, de cele mai multe ori, mor că asa le-a fost destinul și așa le-a fost scris sau mor atunci doar pentru că așa s-a nimerit?
Ar fi o solutie intensificarea (sau chiar obligativitatea) studiului religiei in scoli, pentru contrastarea cresterii ateismului? Ateul prin natura lui nu ar accepta solutia asta, prin urmare, as prefera...? (mai mult)
Ce zice in Biblie despre casatorie? Casatoria e ceva bun sau nu?
Sunt singurul căruia i se pare că multe din practicile bisericilor catolice și ortodoxe precum botezul bebelușilor, spovedania și împărtășania, maslul, venerarea sfinților și puparea icoanelor/moaștelor,...? (mai mult)
Ce părere aveți de teoriile lui Z.Sitchin și ale lui Von Daniken conform cărora am fost vizitați in trecut de extratereștrii antici Annunaki care aceștia ar fi colonizat pământul și ar fi creat...? (mai mult)
Ceau TPU, am auzit cum ca biblia din ziua de azi este a 54- a versiune scrisa, de la mai multe persoane. Credeti ca asa o fi? Cele mai multe lucruri de acolo sunt doar chestii false? Ma gandesc ca numa...? (mai mult)
Creștinilor cati dintre voi ati citit sau macar ati auzit de apocalipsa lui Adam?
Zeul iudeu se teme?
De ce a strigat Goliat catre David ''Vino la mine''? Si de ce Goliat vedea toiege? Ca David avea doar unu.
Care este pentru voi cântecul religios preferat, cel puțin din ultima vreme?
De ce Goliat avea nevoie de scutier? Ca doar lupta corp la corp. Cine are nevoie de scutier?
De ce e pomenit atât de mult după moarte Nostradamus de 400 de ani?
Când vine sfârșitul lumii d.p.d.v astrologic?
Întrebare pentru atei: de ce majoritatea dintre voi blamați credincioșii și îi desconsiderați, numindu- i cre(ș)tini, înapoiați și fanatici, doar pentru faptul că ei cred în Divinitate? ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?