Ce sarbatoresc de fapt crestinii de Paste?
Ca omul sa aiba bune relatii cu oamenii trebuie mai intai sa fie prieten cu Dumnezeu, sa comunice zilnic cu Dumnezeu?
Are ceva daca vreau sa studiez astrologia? Chiar e păcat? Cred și în Dumnezeu.Nostradamus era astrolog dar era creștin.
Buna seara, TPU! de ceva timp (1 an de zile aproximativ) ma confrunt cu o problema. Imi vin in minte involuntar injuraturi la adresa lui Dumnezeu, desi eu sunt o persoana foarte credincioasa si nu as...? (mai mult)
Ce părere aveți despre religie? Sincer mie mi se par o prostie, eu sunt ateu și cred ca religiile s- au creat numai ca să îi controleze/sperie pe oameni, după părerea mea cred ca religia s- a ...? (mai mult)
Sunt singurul care a observat că persoanele creaționiste par să întruchipeze efectul Dunning-Kruger la perfecție?
Voi astia care va credeti rationali si destepti crezand in evolutie, de ce nu s- a vazut aparitia ARN sau a unei proteine din materie nevie, fara vreo inteligenta creatoare, ca sa faceti mancare din...? (mai mult)
Daca Iisus e singurul fiu a lui Dumnezeu si noi toti suntem copiii lui, asta inseamna ca toti suntem fiicele lui Dumnezeu?
Potifar era eunuc din nastere, sau?
Cand a facut zeul iudeu pomii? Dupa ce l-a creat pe Adam sau dupa?
De cate ori s-au nascut fiii lui Noe?
In mod paradoxal, desi am cunoscut persoane apartinand mai multor religii si culte, extrem de putine aveau si simtul umorului.Consider ca simtul umorului este o calitate.Eu am o teorie care cred ca ar...? (mai mult)
Cum de era pregatit Aaron pentru topirea aurului ca sa faca vitelul de aur? Inseamna ca Aaron stia ca poporul ii cere sa faca vitelul? Se pare ca Aaron era mare mester in sculptura=)) Stai ca poporul nu...? (mai mult)
Care sunt/este cea mai bună biblie ortodoxă? Stiu ca sunt anumite diferente intre biblia Anania (pe care o puteti gasi online aici: biblia.dervent.ro) si biblia Teoctist (www.bibliaortodoxa.ro), în...? (mai mult)
Buna, am și eu o problema. Mama mea este o femeie foarte credincioasa, de 15 ani mergem la o Mânăstire la un preot care ne este duhovnic și ne mărturisim. Am o relație de 1 an jumatate cu un băiat...? (mai mult)
Suntem sau nu singuri in Univers? Credeți că se va găsi viața extraterestra in Univers?
Daca Iisus a fost un extraterestru ET de fapt? E posibil?
Daca Iisus este extraterestru de fapt iar noi am fost creați de extratereștri? Ce părere aveți despre teoria extratereștrilor antici căci de aceea vorbesc eu. Cine a văzut "Ancient Aliens" de pe...? (mai mult)
„Rolul jucat de timp la începutul Universului este, cred eu, cheia necesară pentru a elimina nevoia unui Mare Arhitect și prin care putem arăta cum Universul s- a creat singur. Nu poți să te ...? (mai mult)
Daca toti vor fi salvati, atunci de ce a murit Isus Hristos pe cruce pentru noi?
Azi s- a observat cum o gaura neagra atrage o stea neutronica. E posibil ca acea stea neutronica sa- si fi incheiat ciclul de viata stabilit de Dumnezeu? https://www.descopera.ro/stiinta/19758644- ...? (mai mult)
Ce semnifica pastele?
Daca tu crezi in destin de ce iti pui casca in cap cand mergi cu motocicleta? Daca destinul e sa nu faci accident, nu faci, iar daca e sa mori mori si cu casca, nu?
Eu sunt aproape convins ca exista Dumnezeu dar nu ma ajuta cu nimic chestia asta. Tot nu am nicio speranta. Si parca ma si simteam mai bine cand eram ateu. Din ce cauza oare?
Viața mea într- o zi se va sfârși și îmi doresc sa fiu îngropat ca un liber credincios și nu ca un creștin ortodox, Cum as putea face și pe cine sa îmi pun bază că îmi va respecta reguli...? (mai mult)
Cum credeți că ar arăta lumea dacă nu ar exista religiile? Eu cred că ar fi o lume mult mai bună.
Ce părere aveți de cartea Ecclesiastul? (Pentru cei care ați citit-o)
Iisus se trage din neamul lui David?
Întrebare pentru atei (bine, și pentru teisti). Dacă ați fi obligați sa va convertiți la o religie, care ar fi aceea? Eu as fi martor ca să trollez lumea pe TPU împreună cu Meme10memu
Credeți în Dumnezeu? Argumentați!
În urmă cu vreo trei săptămâni şi ceva, mai exact în 9 iunie pe un topic al lui AlexDorinel la categoria Legislaţie, se putea citi următorul comentariu, făcut de un creştin, care susţine...? (mai mult)
De ce credeti ca cele zece porunci nu includ lucruri cum ar fi violul, incestul sau pedofilia?
Credeti ca cele zece porunci ar trebui modernizate? Mai au ele relevanță azi?
Sclavia mi se pare ceva repulsiv si sper ca si vouă.De ce minunata biblie nu o condamnă?
Am fost zilele trecute la o înmormântare a unei rude de altă religie. Era ortodoxă. Si la cimitir, cu câteva momente inainte sa coboare decedatul în groapă, popa scoate o sticlă de vin roșu ...? (mai mult)
La cine se refera autorul Bibliei aici? https://www.biblegateway.com/passage/?search=Isaia%2014%3A12-15&version=NTLR
Pot citi din paraclisul Maicii Domnului la diferite ore adică acum câteva pagini mai târziu altele? Va rog sa raspunda doar cei crestini ortodocsi și care știu sigur. Multumesc!
Oamenii care si-au aruncat toiegele care s-au transformat in serpi erau oameni de stiinta care lucrau cu Satana?
Iehova s-a afisat mai tare cand se apropia timpul sa-l trimita pe Isus pe pamant si l-a recrutat pe Moise sa se apuce de scris Biblia ca Isus sa aiba ce citi in sinagoga cand avea sa ajunga pe pamant?
Oamenii de stiinta falsa care fac propaganda la teoria evolutionista sunt satanisti?
Pentru cei care cred în Divinitate, ce verset vă încurajează pe voi în momentele de deznădejde? Pe mine Psalmul 91 și următoarele versete: "Pot totul în Hristos, care mă întărește." ...? (mai mult)
Crestinul doreste sa aprofundeze creatia lui Dumnezeu si universul. Asadar crestinul e om de stiinta adevarata, nu?
Ziua de creare a plantelor ce a durat milioane de ani din Biblie e epoca precambriana?
Cum a reusit Adam sa-i dea nume la Coral? Ca si asta e animal
Cum a luat Noe dinozaurul pe arca?
Dumnezeu a dat omului ca hrana animalele ca si plantele intrucat atat animalele cat si plantele au fost create cu un ciclu de viata limitata ca elemente de insfrastuctura pentru traiul omului ca stapan...? (mai mult)
De cand crestinii primesc iertare neconditionata de fiecare data cand pacatuiesc? De cand?
Uite cum comenteaza un preot cand aude de educatia sexuala: "Atentat asupra inocenței copiilor", cum comentati aceasta afirmatie?
De ce era "apostolul" Pavel asa de înverșunat împotriva legii iudaice? Ca doar era data de însuși același zeu in care credea si el no?
De ce minunatii autorii ai bibliei se refera in exod la conducătorul egiptului ca faraon dar nu il identifica după nume? Poate pentru ca toata povestea e o invenție totală pentru a colora istoria...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!