Cei mai activi useri din categoria Religie pe 12 Februarie 2025 sunt:
Citind povestea genezei a lui Adam si Eva apare o intrebare. A fost această poveste special inventată pentru a justifica ura împotriva femeilor? Doar un pretext pentru a învinui femeia de toate relele...? (mai mult)
Cum a reusit Aaron sa faca vitelul turnat din aur intr-o noapte?
Cum ar fi fost dacă biblia era scrisă de femei? Nu am mai fi avut misoginism. Voi ce spuneti?
Dacă citiți ficțiunea biblică veți observa că se vorbește doar despre o mică parte din lumea pe care o cunoaștem astăzi. În biblie, se menționează doar locuri din estul mijlociu, africa ...? (mai mult)
Zeul iudeu e corect?
Filistenii se inchinau la zeul iudeu?
Pandemia și furtunile dese și puternice sunt noi dovezi că se apropie Apocalipsa, adică sfârșitul lumii. Este așa?
Se poate controla și schimbă starea vremii de către anumiți oameni? Așa am auzit la o emisiune adică oamenii ăștia puternici de pe planeta au modalități de a controla in anumite proporții vremea. ...? (mai mult)
Vremea asta nebuna din ultima luna înseamnă apropierea sfârșitului lumii.E adevărat?
Se poate calcula data sfârșitului lumii adica a Apocalipsei?
Unde gasesc si eu anul nasterii lui Adam?
Exista sau nu Dumnezeu? Aveti argumente bazate pe fapte?
Buna seara. Exista Dumnezeu? Sau totul e o minciuna? Rog Seriozitate maxima. Daca ati venit aici sa radeti, puteti pleca. Ofer funda
Unde gasesc si eu Turnul Babel?
Animalele s-au salbaticit dupa ce Adam a pacatuit?
Ce ar putea explica experienta lui Pavel de pe drumul damascului? Halucinație? Sau pură invenție?
Chitara pe vreme aia? Versetul 21 http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=25&cap=4
Cine a respectat cuvantul lui Dumnezeu? Cain sau Abel?
Una din cele 10 porunci este sa nu preacurvesti. Daca te uiti in alte limbi spune mai exact sa nu faci adulter. De ce noi romani intelegem, prin acel cuvant sa nu faci sex? Si sa nu o bagati pe aceea...? (mai mult)
Ce cautau pomii in gradina Edenului?
Pregatiti-va! Parca se simte în aer că vine Apocalipsa.Nu e așa?
Salut TPU, aparitita Mantuitorului Isus Hristos a dus la eliberarea oamenilor de sub blestemul legii Lu Moise, putand sa ajungem neprihaniti in fata Lui Dumnezeu prin credinta fata de Isus Hristos?
Cum pot obtine certificatul de nastere a unui decedat daca nu il gasesc? Si nu inteleg o problema: cand moare o persoana iti ia primaria buletinul si certificatul de nastere a decedatului?
De ce nu mai vorbeste Sarpele? Ca in Geneza vorbea.
Bună, Dumnezeu îi ajută pe necredincioșii /nepocaitii în necazuri, probleme, protejează, vindeca de boli sau doar pe credincioșii Lui, dat fiind faptul ca este dreptate și păcătosul nu are...? (mai mult)
Știința spune că pământul are 4 miliarde de ani.De ce cred unii oameni ca are doar 6000 de ani? Geneza biblică nu menționează varsta pământului ci doar prezintă șase zile de creatie(ce inseamna...? (mai mult)
Cum de știi de ești mort spiritual? Nu mai ai sentimente gen nu mai simti dragoste, milă etc?
Nu există secte in geometrie.(Voltaire) voi ce credeti ca a vrut să spună?
Stelele sunt menționate în biblie in special in cartea apocalipsa in care ni se spune ceva fantastic: ca stelele vor cădea din cer ca smochinele. Oare nu tocmai această afirmație nu demonstrează ...? (mai mult)
A fost Pavel adevăratul fondator al creștinismului?
Au voie ateii sa fie nasi la un botez?
Cum interpretati asta? De la versetul 15 in jos. Iisus era iubire? https://biblia.resursecrestine.ro/marcu/16
Cum a fost potopul mondial daca nimeni n-a stiut de el pana n-a citit Biblia sau pana n-au auzit povesti de la altii?
Este pedofilia o problemă specifica catolicismului sau exista si in alte religii? Nu nu am nimic cu catolicii e doar o intrebare.
Credeti ca pana in anul 2100 crestinii vor deveni o minoritate?
Dacă nu crezi in religie, dar crezi in spiritualitate, ce esti?
Iisus chiar credea că bolile sunt cauzate de pacate? Nu stia El de existența germenilor?
De ce nu a dovedit Iisus ca este zeul iudeu intr-un mod care este definitiv și demonstrabil stiintific, de exemplu: Mutatul unui munte?
Iisus a fost botezat in crestinism?
Cum definiti un crestin adevarat?
Unde scrie in cele 10 porunci sa nu curvesti? Unde?
De ce zeul iudeu a avut nevoie de coasta lui Adam pentru a crea-o pe Eva? Parca era atotputerni, nu? Si de ce a avut nevoie de tarana pentru a-l creea pe Adam?
Ce inseamna ''casatoria traditionala'' lasata de zeul iudeu?
Stateam si ascultam niste melodii triste, unele chiar si despre sinucidere si ma gandeam, daca oamenii care se sinucid, o fac pentru ca viata lor pe pamant a fost mizerabila, a fost o povara. Pentru...? (mai mult)
Ieri seara am avut un punct de slăbiciune emoțională. Ce credeți de ruga mea? Dintre toate rugile mele aceasta este cea mai sinceră din inima mea. Doamne, tu ești păstorul și refugiul ...? (mai mult)
Imi amintesc de un fost coleg de munca de 60 de ani mort in toamna 2014 care ii ura pe popi si zicea ca daca va muri decat sa fie ingropat de popi mai bine sa fie incinerat. Dar se pare ca tot de popi ...? (mai mult)
Biblia spune ca homosexualitatea e gresita. Dar nu imi amintesc exact unde, poate intre povestea cu sarpele vorbitor si virgina gravida?
Ce parere aveti ca se contrazice iudaismul cu crestinismul? ''Tatal se contrazice cu fiul cel mare''. Ca si cum fiul ar stii mai bine decat tatal lui. https://ro.wikipedia.org/wiki/Satan
In cartea sa asupra descendenței omului Charles Darwin recunoaște că teoria sa are lacune. Unii crestini se grăbesc să afirme că asta invalideaza teoria evoluției.Voi ce credeti?
„Mintea omului nu este bine construită pentru gândire. Ca și amputarea, trebuie făcută doar de cei bine instruiți și chiar și atunci doar rareori." SF. Augustin. Ce părere aveți despre acest...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numele reale ale celebritatilor
Stiai ca numele real al lui Nicki Minaj este Onika Maraj? Sau ca pe Marilyn o chema de fapt Norma Jean? Afla cat de bine cunosti celebritatile momentului.