Cei mai activi useri din categoria Religie pe 12 Februarie 2025 sunt:
Despre asta ce mai ziceți? E vorba de Vlaicu Ionescu istoricul, pictorul și traducătorul care a descifrat cu succes și exactitate cel mai bine in istorie câteva catrene a lui Nostradamus înainte...? (mai mult)
Ați vrea sa fiți ca și Nostradamus? Eu da, e visul meu imposibil. De ce credeți că e considerat cel mai mare prezicător al tuturor timpurilor și e așa mediatizat după moarte?
Știați că numele Romaniei este menționat în catrenele lui Nostradamus din celebra sa carte Les Propheties? Pe bune. Apare numele de "Romanie".
De ce omenirea nici până în zilele astea nu știe cu exactitate ce se întâmplă după moarte? Cine zice că știe, minte clar, nu se știe exact și 100% sigur că nu există nimic și nu se știe...? (mai mult)
L-a tradat Iuda pe Jesus? Era naspa pentru ca l-a tradat?
Ce se întâmplă dacă cineva jură pe viața lui? Se mai poate întoarce înapoi?
E ok dacă studiez Apocalipsa sau e pierdere de vreme?
Zeul iudeu minte?
Daca as fi Dumnezeu as da sfârșitul lumii chiar acum va omenirea ca specie nu merita sa trăiască, e cea mai distructiva.De acord? Ar trebui sa vina sfârșitul lumii?
Consider că pedeapsa cu moartea nu ar trebui aplicată, deoarece fiecare om are dreptul la mântuire iar prin aplicarea acestei pedepse acelor delicvenți li se ia dreptul la viața veșnică, deoarece...? (mai mult)
Credinta necrezuta nu are efect benefic decat doar daca omul crede. Daca omul crede inseamna ca a reusit sa se minta pe el insusi? Asta nu e un avantaj fata de cel care nu crede?
Cine le-a dat preotilor dreptul sa spovedeasca si sa ierte pacatele oamenilor? Cine?
Sa zicem că O.Z.N-urile sunt nave spațiale cu extratereștri. Intrebarea este:Oare ce vor extratereștrii de la noi?
Extratereștrii ne-au vizitat Pamantul sau nu? Ce credeți?
Oare chiar a vorbit cu extraterestrii? https://editura- foryou.ro/......- iluminate Aţi putea fi surprinşi să aflaţi că milioane de oameni absolut obişnuiţi din întreaga lume au în mod...? (mai mult)
Ce credeți, Iisus era gagicar sau a murit virgin? Biblia tot vorbește de cât de mare și tare era el, cum făcea tot felul de minuni cică, însă de ce nu se menționează nimic despre viața lui...? (mai mult)
Ce nu vă place la preoți? Ce ați dori sa schimbați la ei? Cum ați vrea să fie?
Era Moise indian la origini? Cand incerca sa intre in apa pleca toata de acolo =)) Asa o fi fost si la femei?
Ce inseamna ''necurat'' in termeni biblici?
După ce am răsfoit bine toate cursurile de la Sola Scriptura permiteti- mi sa le fac o mica recenzie. Deocamdată am finalizat total cursul de nutriție celelalte sunt in curs de studiu. Au cursuri...? (mai mult)
Mai exista prostia aia de la botez cu '' Te lepezi de Satana''?
Ce observati la acest verset? ''Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât L‑a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică.''
Se spovedeste si popa? :-?
Salut TPU! Mâine ar trebui sa îmi vina menstruația și trebuie să mă împărtășesc! M- am spovedit astăzi dar dacă mâine îmi vine nu mă mai pot împărtăși! Are ceva dacă m- am spovedit ...? (mai mult)
Daca sunt pe ciclu dar slujba se tine afara si nu voi intra in Biserica pot merge? Nu stiu de ce multe femei batrane spun sa nu mergi la Biserica cand ai menstruatie.
Avea zeul evreilor sotie? Did God have a wife? este o carte ce examinează un lucru stiut de mult printre arheologi si anume ca Iahve avea o consoarta (Asherah) care făcea parte din patronul canaanit....? (mai mult)
Hei TPU! Voi ce credeți? Oamenii după ce mor ne văd de sus? Unii spun ca da, altii spun ca nu și nu știu ce sa cred…
Vreau să învăț astromedicina(astrologie medicala) că sa devin astrolog medical.Imi puteti recomanda cărți și manuale bune in domeniul astromedicinei?
Cum arata viața unui om de știință? Chiar sunt curios.
Ce credeți despre știința? Eu desi cred în Dumnezeu și în stele (astrologie) îmi place știință și nu sunt deloc împotriva ei. Sa nu uitam că astrologia a fost foarte mult timp considerată...? (mai mult)
Știați că Isaac Newton studia Biblia și credea în Dumnezeu? Iar Platon și Aristotel credeau în viața după moarte? Cum vă explicați? Mai ales de Newton.
Ce ziceți despre faptul că sunt doctori și oameni de știință care cred în Dumnezeu?(și nu sunt puțini)
V-ați făcut vreodată și interpretat o astrograme natală? S-a adeverit interpretarea?
Creștinii afirmă că zeul lor e bun si iubitor.Dau ca exemplu regnul animal.Sa inteleg ca zeul bun si iubitor a creat în mod special antilopa sa fie mâncata de leu?
De ce unii crestini spun ca Dumnezeu a dat animalele ca omul sa le manance? Animalele (unele dintre ele) sunt aici dinaintea omului. Dar de alea pe care oamenii nu le consuma? Cu alea ce mai e? Ele de...? (mai mult)
Conform lui Dominic John Crossan (un cercetător al noului testament si istoric al creștinismului primar)trupul lui Iisus a fost dat jos de pe cruce si aruncat la câini. Aveau romanii asemenea...? (mai mult)
Întrebare pentru creștini: Care este conexiunea cea mai wow pe care ați descoperit- o în Cuvântul Lui Dumnezeu în ultima vreme? Mă refer la genul acela de conexiune care se simte ca un duș rece...? (mai mult)
De ce americanii nu folosesc stâlpi cu sau fără cruce la mormintele decedaților ci doar plăci funerare?
De ce creştinii, oamenii lui Dumnezeu, care in teorie ar trebui sa raspandeasca numai pace si iubire, sunt asa agresivi si nu respecta poruncile lordului? Tot ei sunt aia care se iau de noi dupa ...? (mai mult)
Creștinilor ati uitat cand ati ars pisicile ca sunt posedate de diavol, atunci era normal, nimeni nu avea deviatii mintale, cum se mai schimba lumea. Atunci era moral?
O prima mențiune. Sunt naibastiesialtceva, ca să ne înțelegem. Creștinule, dacă ai da de o fata frumoasa și deșteaptă care va iubește, cu mențiunea ca și dvs o iubiți, ați fi iubitul...? (mai mult)
Mi-ați putea recomanda niște cărți pentru a studia istoria creștinismului, vă rog?
Care e cea mai frumoasă carte religioasă pe care ați citit-o? În afara de Biblie.
De ce in toate religiile post- diluviene din toata lumea, Dumnezeu este constant pictat ca parte barbateasca avand in vedere ca din traducerea din ebraica reiese ca numele de divinitate este de gen...? (mai mult)
Daca animalele nu au conştiinţa si sexul care nu are ca scop reproducerea e pacat, inseamna ca delfinii pacatuiesc? De ce fac delfinii sex daca nu au constiintã?
De ce e pacat sa speli in timp de sarbatoare? Ce legatura are spalatul unor haine cu păcatul? Voi crestinii faceţi nişte analogii asa tampite ca ma doare capul. Sunteti niste ipocriti pentru ca...? (mai mult)
Cartile Secretele Întregii Vieți sunt bune, interesante?
In Biblie scrie sa fie omorati ateii, cei de alta religie, prostituatele, persoanele LGBTQ+ , etc. De ce aceasta porunca nu e respectată? BTW, nu sustin aceasta porunca, doar sunt curios de ce ...? (mai mult)
Oamenii care au facut crime in război pentru a isi apara tara de dominatia comunista sau imperialistă cum e cea a Japoniei sau Koreei de Nord vor merge in iad?
Ce s-a mai întâmplat pe categoria asta cât timp am lipsit?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!