Cei mai activi useri din categoria Religie pe 12 Februarie 2025 sunt:
De ce l-au suparat pe zeul iudeu cei care au construit turnul Babel?
Cum a supravietuit molidul Old Tjikko potopului? Varsta lui e de 9551 de ani
Cum explicati ca IIsus indeamna la crima? https://biblia.resursecrestine.ro/matei/15
Ce se intampla daca muncesti de sarbatori? Nu cumva saracesc popii? Ca nu mai ai timp sa te duci la Biserica daca muncesti si de aia au fost inventate sarbatorile in care nu poti sa muncesti? Nu ca te ...? (mai mult)
Sunt gay si ma intrebam daca sunt gay ajung in iad sau nu? Sunt gay si cred oricine poate iubi pe oricine
E adevărat că în trecut unele triburi africane se inchinau sarpelui?
Exista pseudo-religie?
Se vor sfarsi vreodata razboaiele?
De ce lumea e plina de oameni care cred in evolutie si nu in Dumnezeu?
Cum de nu au vazut oamenii animalele venind la arca lui Noe?
Exista ielele? Se spune ca in seara asta si ieri seara isi fac aparitia
Poate ca "emotia" este puternic influentata de catre chimicalele care interactioneaza cu creierul, inseamna asta ca constiinta este produsa de catre aceasta bucata de carne neinsemnata? Nu cred, fiindca...? (mai mult)
V- ati intrebat vreodata dragi credincioși de ce oare atotputernicul creator din geneza a pus un înger sa păzească grădină edenului? Dacă acest creator este atotputernic nu putea sa o păzească...? (mai mult)
Ce rost avea blestemarea cu moartea de catre zeul iudeu? Ca Adam si Eva erau muritori din fabricatie.
Am și eu o întrebare. De ce femeile (în special babele) sunt creștine dacă aceasta religie este misogina? De ce? Eu vad ca babele îl susțin pe Teo.
Când ar putea să vină Apocalipsa biblica (sfârșitul lumii biblic)cel mai posibil si probabil? Tot auzim că e aproape de 2000 de ani.
Ce parere aveti despre aceasta tampenie copilareasca? https://facerealumii.ro/dinozaurii-creati-dumnezeu/?fbclid=IwAR0KL-gAtBhSiIKlT8w2rvsqgGTDpiov5RngLc885itsp8nPqYPTVqybaYw
Credeți că Guvernul U.S.A și NASA ascund date și au secrete în privinta extratereștrilor și a O.Z.N adică faptul că am fost și suntem contactați de ei și că extratereștrii avansați...? (mai mult)
Dar de ce nu-și sărbătoresc martorii ziua de naștere?
Am observat ca este foarte popular conceptul de iad pe mai multe nivele, mai ales in strainatate, respectiv tarile asiatice. Adica, daca ai un pacat mic, cum ar fi minciuna te duci la primul nivel,...? (mai mult)
Daca toti crestinii din lume ar disparea atunci Dumnezeu ar mai exista?
De ce a dat zeul iudeu potopul?
De ce nu au suferit si evreii pe timpul celor 10 urgii? Ca doar erau si ei acolo.
Cum de nu l-au mancat animalele carnivore pe Adam?
De ce urasc toti religiosii ateii? In general.
De unde stia profetul Daniel ca Imparatul Nero se va sinucide? https://www.biblegateway.com/passage/?search=Daniel+8%3A25&version=RMNN
Patriarhul Daniel este sfânt?
Ce fac popii cu atat mancare data azi de oameni la Biserica? Exemplu. Eu in loc sa le dau la popi, mai bine le dau la amarati.
Unde pot sa fac un curs gratis de astrologie?
Evolutia exista si se intampla chiar sub ochii vostrii, in doar cateva zile s-au produs aceste mutatii. https://www.youtube.com/watch?v=w4sLAQvEH-M Ce mai aveti de spus crestinilor?
Intrebare: Ce tip de cromozomi avea zeul iudeu?
Merita studiat sfârșitul lumii?
Ce părere aveți despre planeta Nibiru? Oare chiar exista?
Ce părere aveți despre extratereștrii antici Anunnaki? Credeți că există așa cum au afirmat și dezvaluit Erich von Daniken, Zecharia Sitchin dar și documentarul Ancient Aliens de pe History?
Un om este atacat de un animal sălbatic, omul fuge dar se împiedică și cade, el se poate ridica dar nu face asta căci știe că nu are nicio șansă. Animalul îl mănâncă pe om. Întrebare: omul...? (mai mult)
Dacă un om pleacă într-o călătorie periculoasă și moare el din punct de vedere religios s-a sinucis?
Cum pot oamenii sa spuna ca ba biblia ortodoxa e cea adevarata, ba coranul, ba biblia catolica ș.a.m.d, cand ele sunt diferite si formate dintr- un numar de carti diferit ce au apartinut mai multor...? (mai mult)
In Biblie scrie despre cei rai care vor fi ucisi de Domnul Dumnezeu ca viermele lor nu va muri si focul lor nu se va stinge. Ce este acest vierme?
Ce inseamna mai exact sa nu poftesti o femeie? Daca ii admiri fundul e poftire? Se calculeaza drept pacat?
Ce mai face porunca cu sa nu ucizi? http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=66&cap=15
Progresul stiintific de care dispunem in momentul de fata si care va avansa din ce in ce mai mult in viitor se datoreaza oamenilor, lui Dumnezeu sau lui Satan?
Cand ati pupat ultima data icoana maicii domnului?
Cum au rezistat unele animale pe arca pana la finalul calatoriei? Si presupun ca erau mai multe intr-o cusca, nu?
Ce au mancat Noe, familia lui, animalele timp de un an sau mai mult? Ca se stie ca dureaza pana sa rasara ceva dupa ce il pui, plus ca apa a distrus totul in cale. Si e ceva suspect. Noe avea la el ...? (mai mult)
De ce nu avem o lume mai buna?
De ce lumea face afaceri și e ahtiata după bani? Nu ar trebui sa fie așa, în numele lui Iisus.
Credeți că omenirea ar merita sa vina acum sfârșitul lumii? La cat de rai suntem, lacomi și egoiști eu cred că Planeta ar trebui distrusă cat mai curând
Cu sau impotriva stiintei?
Voi credeti in zeul lui Adam?
Jesus avea par lung?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!