Cei mai activi useri din categoria Religie pe 12 Februarie 2025 sunt:
Am fost azi sa ma spovedesc și i- am spus preotului ce păcate am și de depresie și ca m- a blestemat mama, apoi l- am întrebat de sinucidere daca este de neiertat și o spus ca acest act nu se iartă...? (mai mult)
Ce experienta aveti Voi cu Dumnezeu? De ce credeti in el? De ce nu credeti?
In copilărie am plecat la mare cu părinții, mă luase apă și aparent pentru 5 minute nu am mai știut de mine in apă și vreau să știu ce s- a întâmplat în acele momente. Mi- am văzut în ...? (mai mult)
Isus a spus ca Dumnezeu este Duh. Deci cum spuneti voi ca Isus este Dumnezeu? Voi il contraziceti pana si pe Isus, caruia ii dati slava.
„Pentru Adam nu existau «mistere deschise ca mistere». Șarpele i- a deschis această perspectivă și i- a promis o cunoaștere divină. Dar după consumarea păcatului șarpele nu i- a putut da decât...? (mai mult)
Dumnezeu e sarb? https://instagram.com/srbija.most.stronkest.kantri?utm_medium=copy_link
Întrebare pentru creștini. Ce părere aveți de colonialismul european(britanic, francez, spaniol, portughez, german și olandez), cu toate ororile sale care includ dar nu se limitează la genocid,...? (mai mult)
Dumnezeu e iubire, aia înseamnă că Dumnezeu e romantism și e bun sa îl iubim?
Biblia spune ca orice ochi il va vedea pe Dumnezeu si ca orice genunchi se va pleca inaintea Lui. Cum va fi intalnirea lui Dumnezeu cu dusmanii Lui. Ce vor spune acestia cand vor sta in genunchi inaintea...? (mai mult)
Credeți în ceea ce se numește suflet sau in spirit? De ce,da? De ce, nu?
Daca Iisus a înviat și s-a arătat ucenicilor înseamnă că există viață după moarte nu?
Există reincarnare?
Există măcar o speranță mica fundamentată sau bine întemeiată că mai trăim după ce viața asta așa cum o știm se termina?
E posibil ca conștiința sa supraviețuiasca mortii fizice? De ce da, de ce nu?
Există karma și vieți anterioare și viitoare?
Buna seara, ma confrunt cu o serie de probleme de cand am parasit ortodoxismul, sotul meu e penticostal si de cand am trecut la religia lui am avut accident de munca ramanand fara un deget, am avut ...? (mai mult)
Dacă te sinucizi ajungi în iad? Dacă te sinucizi din cauza unei depresii care e imposibil de vindecat? Dumnezeu nu se poate indura, adică el ne știe problemele de la începutul vieții pana la sfârșit,...? (mai mult)
Buna seara! Stie cineva ce se intampla daca ne sinucidem? Ajungem in Iad si ardem DEFINITIV? Rog ajutor!
Cum erau tinute animalele pe arca lui Noe? In custi si cate un animal, sau?
Cum a venit Lenesul din America de Sud si Centrala pana la arca lui Noe? Se stie ca ala doarme mult si e foarte lent.
Întrebare pentru creștini. Ipotetic vorbind, dacă aș mai fi în continuare credincios, ar trebui să respect porunca a cincea și să îmi "cinstesc" tatăl, având în vedere că taică- miu e...? (mai mult)
Intre Inaltarea Domnului Iisus Hristos si Pogorarea Duhului Sfant, se schimba tipicul de rugaciune ortodoxa de pana acum? Ma refer la rugaciunile incepatoare. Rostim tot Troparul Invierii si apoi Trisaghionul...? (mai mult)
Voi credeti in zeul iudeu cu adevarat?
Zeul iudeu e prezent oriunde?
Care credeți că este cel mai încurajator verset din Scriptură? Chiar am nevoie să citesc.
Dobandind aceeasi calitati de la tatal sau si anume omipotenta, omnistiinta si omniprezenta, Isus nu ar fi putut evita propria sacrificare pentru a-si indeplini misiunea pentru care a fost trimis?
Https://vm.tiktok.com/ZMdd3EJB7/ Religioșilor, ce parere aveți de tiktokul asta?
Daca din crestin vreau sa devin ateu asta inseamna ca imi schimb religia sau renunt la ea?
De ce trebuie sa existe moartea? Nu am putut sa scap de asta foarte mare angoasa a vieții mele.Mereu am avut o teamă mare de moarte.Practic nu e zi in care sa nu mă gândesc cu frica la ea.iar psihologul...? (mai mult)
Ce părere aveți despre spiritualitate? (PS:Nu e totuna cu religia) Pe mine a început să mă atragă un pic.
Când a creat Dumnezeu apa?
Ceva dovezi ca pământul e (nu e) plat?
Daca existența extratereștrilor este confirmată ce s-ar întâmpla cu religia? Nu râdeți dragii creștinii, pentru că sunt șanse mai marii sa existe extratereștrii decât Dumnezeul
Ce spune Biblia de existența dinozaurilor? De ce nu apar in biblie? Oare asta nu ar trebui sa pună puțin creștinii pe gânduri? Exista dovezi concrete că dinozauri au existat, dar nici măcar ...? (mai mult)
In urma a atatora mii de ani ai existentei umane, miliarde de oameni nevinovati, copii, femei, batrani, barbati, au murit in conflicte, accidente grave, rasboaie, eruptii vulcanice, cutremure,...? (mai mult)
300 de ani de persecuție și martiriu în Imperiul Roman. 70 de ani de persecuție și ateism forțat în țarile comuniste. Sute de ani de persecuție musulmană în orientul mijlociu. Și creștinismul...? (mai mult)
A fost Librăria din Alexandria distrusă de creștini?
Ce credeti, are dreptate sau nu Starețul unei mănăstiri din Neamț care le- a spus oamenilor că dacă se vaccinează le vor apărea pe corp "solzi ca la pește"? https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/staretul-...? (mai mult)
De ce ti se zice sa te duci la popi ca sa iti explice ceva din Biblie? Tu nu intelegi? Cam te face prost. Ca si cum te-ai duce la un hot ca sa iti zica daca ti-a furat ceasul.
Ce cauta Iuda la ortidocsi? Parca era tradator, nu? http://www.bibliaortodoxa.ro/noul-testament/44/Iuda
De ce nu-l omoară Dumnezeu pe dracu?
Ce credeti ca se află în arhivele secrete ale vaticanului? Toate secretele religiei crestine?
De ce nu le-a creat Dumnezeu pe femei mai puternice decat barbatii? Uraste Dumnezeu femeile?
Sodoma si Gomora au fost distruse din cauza homosexualilor?
Imaginati- va libertatea de alegere ca libertatea bilelor dintr- o masina de tragere loto. Dumnezeu nu a profetit ce va face Adam. Libertatea de alegere a omului e relativa. Pentru ca 50% omul alege...? (mai mult)
Nimicul, zero materie, este in materie precum golurile dintr-un burete si asa omul poate sa aleaga liber, neuronii lui fiind inconjurati de goluri? Asa a creat Dumnezeu libertatea de alegere in om?
Ce părere aveți despre acest video privind tatuajele? https://youtu.be/SOwxZL5xmP4
Întrebare pentru atei. Care este argumentul folosit de creștini care vă enervează cel mai mult? Pentru mine este, fără niciun dubiu, argumentul că Dumnezeu vrea să ne respecte liberul arbitru...? (mai mult)
Pe ce criterii se da de pomana la biserica? Asa mi s- a facut o pofta de coliva si cozonac facut in casa yumm... Vine acum Inaltarea si ma gandesc sa merg poate primesc asa ceva. Ma gandesc ca poate ...? (mai mult)
Iisus a pacatuit in vreun fel?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?