Cei mai activi useri din categoria Religie pe 17 Februarie 2025 sunt:
Buna seara! Daca eu am atins cu un heet fumat Biblia din greseala e problema? Chiar nu am vrut insa se afla dupa pat si cand am pus in sertar am atins din greseala. Stiu ca is superstitii care spun ca...? (mai mult)
De ce Dumnezeu ii ajuta în dragoste pe cei rai care își bat prietena/sotia, ii vorbesc urat, le umilesc iar cei sinceri care chiar își doresc o familie fericita nu au parte de asa ceva?
Voi cei credincioși, cum se face ca voi credeți intr- o arătare neagra cu coarne, coada, dinti ascutiti și ca sufletele oamenilor sunt torturate de aceasta creatură și de slugile acestei creaturi...? (mai mult)
Ce înseamnă când îți spune cineva : Du-te cu Dumnezeu?
Credeți că Isus a existat vreodată? Credeți în Dumnezeu? Eu da cred și am așa o curiozitate dacă Credeți și voi?
în cartea Sfântă a musulmanilor în curan se Recunoaște Adevărul în scris. Dumnezeul find unicul și Iisus din Nazaret.https://youtu.be/xC03F-mKXik?si=zjsqGsAAxREeXPJJ
Un plus cu Isus se considera chip cioplit?
Bunica mea in vârstă de 50 de ani s- a botezat acum 3 ani și ea nu a luat cina domnului deloc și nu vrea să meargă la biserică deloc, prefera sa meargă în târg sa vândă marfa. Dumnezeul ei...? (mai mult)
Biblia nu se contrazice? Matei 27:3- 5 "Atunci, Iuda*, vânzătorul, când a văzut că Isus a fost osândit la moarte, s- a căit, a dus înapoi cei treizeci de arginţi, i- a dat preoţilor...? (mai mult)
Este posibil să fii creștin, adică, să crezi în Dumnezeu și să citești și Biblia, dar să nu ai nicio religie anume? Voi considerați că un om trebuie să aibă neapărat o religie anume,...? (mai mult)
Exista pe aici oameni religioși care cred ca extraterestrii sunt de fapt demoni? Eu cred că este invers doar ca atunci oamenii nu știau cum sa explice!
Daca citesc și îmi fac astrologia că hobby e păcat? Daca da,asta e, îmi place prea mult.Cred și în Dumnezeu
Iisus este împotriva afacerilor și imbogatirii, negustorilor care umfla preturile sau a marilor concerne care nu se mai satura de bani și sunt din ce in ce mai avide de bani. Putem spune că ...? (mai mult)
Vreau sa pun câteva întrebări și sa dezbat câteva lucruri cu cei credincioși! Voi credeți sau negați exista altor ființe in Univers sau altor dimensiuni și dacă nu credeți care sunt motivele...? (mai mult)
Bună seara! Ce vrea să însemne: "Cine își iubește viața o va pierde, și cine își urăște viața în lumea aceasta o va păstra pentru viața veșnică"!
Salut, prietenul meu a visat poza, numele, data nașterii și o presupusa dată a morții (de 8 octombrie) pe o cruce care se presupune ca este a surorii mele. crucea se afla într- o pădure. Ce anume...? (mai mult)
NSFW Azi când voiam să fac duș, m-a văzut mama cum intram în baie cu mașina de tuns și mi-a zis că e păcat să mă tund la organul masculin. E adevărat? Eu nu prea cred, dar totuși.
Daca afectezi creierul afectezi memoria, constienta, personalitatea. Ce a mai ramas sufletului sa faca? Este sufletul fantoma din masina?
Bună, TPU! În legătură cu răspunsul lui Dumnezeu la rugăciunile noastre, în ce modalități le primim în privința unei relații/căsătorii? Cum ne dăm seama dacă e da sau nu? Îmi puteți...? (mai mult)
Salut TPU! Astăzi mama mea a visat un preot și anume pe Pr.Irmescu dacă îl cautati pe google îl veți gasi. Și parintele s- a întâlnit cu mama în vis si întrebat unde sunt eu, mama a zis ca...? (mai mult)
Salut! Vreau urgent un verset din Biblie unde se referă că rasa galbenă (China) va stăpâni lumea
De ce sunt atat de multi idioti care pun intrebari pe categoria religie despre semnificatia viselor? In primul rand semnificatia viselor nu are nicio legatura cu religia, in al doilea rand nu exista semnificatia...? (mai mult)
Bună seara, spuneți- mi cum să îi dovedesc lui Dumnezeu pentru ca m- am rugat zi și noapte la el să mă scape dintr- o problemă și Dumnezeu a lucrat și m- a scăpat …. Cum fac să îi dovedesc...? (mai mult)
Conform Bibliei, va fi o zi de judecată, când toți morții vor fi readuși la viață și vor fi judecați după faptele lor. Cum vor fi judecați cei care au murit în fragedă pruncie (la vârsta...? (mai mult)
O lectură interesantă pentru ateii de aici: https://www.firstthings.com/article/2013/06/god- gods- and- fairies Ce părere aveți? Comit ateii o eroare categorică atunci când compară existența lui...? (mai mult)
Poate știința explica totul?
"His Religion is not an easy one : with rigorous fasts, lavations, strict complex formulas, prayers five times a day, and abstinence from wine, it did not 'succeed by being an easy religion.' As if...? (mai mult)
Am citit undeva ca cel mai mare pacat nu e cel trupesc, ci cel sufletesc. La ce face referire? Eu unul nu inteleg sa fiu cinstit
Buna ziua. Am auzit mai demult o rugaciune in care spuneai ca nu iti este frica de straini deoarece il ai pe Dumnezeu aproape. Ati putea sa-mi spuneti cum se numeste?
Regele Solomon zicea sa nu te încrezi în femeie, ce părere aveți?
Cum sa incep o viață nouă schimbata în bine? Nu mai pot cu actuala viața mizerabilă din mai multe puncte de vedere și asta mai ales din cauza mea. Vreau să mă schimb în bine, să mă pocăiesc...? (mai mult)
De ceva timp visez ca ma trezesc, dar tot intr- un vis si ma simt foarte ciudat, visez chestii cu Dumnzeu uneori, cat si lucruri ingrozitoare:am visat intr o seara ca tremuram si m- a ridicat din pat...? (mai mult)
Care este scopul, sensul existentei in forma religioasa?
Ce parere aveti despre prigonirea sfintilor si a purilor din istorie, biblie? Negativii calaii il acuzau pe sarpele biblic cum ca ar fi distrus Raiul dar ei de ce au ales sa prigoneasca sfinti si puri?...? (mai mult)
Biblia Marcu:4:25- 27:25 Căci celui ce are i se va da, dar de la cel ce n- are i se va lua chiar şi ce are!" Biblia Matei 20:16. Astfel vor fi cei de pe urmă întâi şi cei dintâi pe urmă, ..Ce...? (mai mult)
Oare ce li se poate intampla popilor daca incalca un juramant? (din alea care le fac atunci cand invata) Si totusi daca e vreun profan mai silitor in cele sfinte, popa poate sa vorbeasca mai multe...? (mai mult)
Exista informatii in Biblie precum ca in cei trei ani cat Isus Cristos a umblat cu apostololii si-a serbat vreodata ziua de naștere ori i s-a urat,, La multi ani"?
De ce unii oameni cer ca dupa moarte sa fie incinerati la crematoriu in loc sa fie înmormântati in cimitir? Au frici, temeri sau superstitii?
Biblia:Marcu 4:25- 27:25 Căci celui ce are i se va da, dar de la cel ce n- are i se va lua chiar şi ce are! Matei Capitolul 20:16.Astfel vor fi cei de pe urmă întâi şi...? (mai mult)
Biblia:Matei 7:3. De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tau si nu te uiti cu bagare de seama la barna din ochiul tau? Ce parere aveti?
Ce opinie aveti despre Matei 23.9 , , Si, Tata, sa nu numiti pe nimeni pe pamant, pentru ca Unul singur este Tatal vostru: Acela care este in ceruri" , , Sa nu va numiti dascali; caci Unul sngur...? (mai mult)
Credeti ca Chivotul Legamantului a fost pierdut, distrus sau exista si astazi, fiind păstrat sub tacere?
Ca si crestini cum puneti in practica Cuvântul lui Isus Cristos din Matei 10.37-39? ,,Cine isi va pastra viata o va pierde si cine isi va pierde viata pentru Mine o va castiga"
Ce este intelepciunea? Care sunt diferențele dintre inteligenta si înțelepciune? Ca este mai importanta inteligenta sau înțelepciunea? Pot fi tinerii înțelepți sau înțelepciunea e un atribut...? (mai mult)
Evanghelistul Luca a fost de profesie medic sau vraci?
Cum argumentați realitatea sau irealitatea urmatorului scenariu bazat pe următoarele afirmatii: Trăim pe un, , pietroi" care se invarte prin Univers in jurul Soarelui si in jurul axei sale. Pământul...? (mai mult)
Pot să mă bazez pe o Biblie pentru copii pentru lectură daca mi se pare mai grea Biblia originala? Și care varianta ar fi potrivită?
Credeti ca Satan si Demonii lui au macar o posibilitate de a fi iertati daca declara/ marturisesc lui Dumnezeu parerea de rau pentru faptele lor?
Credeti ca telescopele si satelitii amplasati deasupra Pamantului vor inregistra anticipat, de la distanță, a doua venire a lui Isus Cristos pe norii Cerului, ori acești, , ochi externi, , pe care...? (mai mult)
Ce putem intelege din afirmatia lui Isus: ,, cerurile și Pământul vor trece, dar Cuvintele mele nu..." Cum adică " Cerurile și Pământul vor trece..."? Ce poate insemna aceasta afirmatie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
eusuntcipi întreabă:
IzvorulDeIntelepciune întreabă:
AnonimAnonim4321 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?