Cei mai activi useri din categoria Religie pe 12 Februarie 2025 sunt:
Exista oameni fara de pacat?
Satan l-a lovit pe Iov cu o boala. Satan poate modifica virusi si bacterii ca sa cauzeze boli chinuitoare si mortale?
Site-uri și cărti cu informații interesante despre sfârșitul lumii?
Umanitatea merita sa vina sfârșitul lumii chiar acum? Daca ne uitam la istorie și starea lumii as zice că da.
Cum credeți că ne va găsi sfârșitul lumii?
Nimic nu se intampla fara voia zeului iudeu?
Doar religia ii impiedica pe cei săraci sa ii ucidă pe cei bogati(Napoleon).Ce ziceți? A avut dreptate?
Ce rugaciuni spuneti?
De ce l-a creat Dumnezeu pe Satana daca a stiut ca nu i se va supune si va raspandi raul in oameni?
Salut community, Am o întrebare, Am trecut printr- o perioadă grea de nesiguranțe, toate femeile mă resping. Cu toate acestea, am întâlnit un bărbat care m- a ajutat să înțeleg. ...? (mai mult)
Dumnezeu e gelos?
Zeul iudeu face greseli?
Au avut apostolii halucinații cand l-au văzut pe IIsus "înviat?"
Sunt cele patru evanghelii niste simple hagiografii?
Dupa crestinism, daca te sinucizi ajungi in iad. Dar animalele care se sinucid unde ajung? Au si ele un iad al lor? Daca un om moare se reincarneaza in animal si apoi se sinucide, unde ajunge, ...? (mai mult)
Und pot citi mai multe chestii despre sfârșitul lumii?
De ce Satanel e considerat rau?
Am visat în luna februarie că a fost cutremur mare in Romania seara pe la apus)..Credeți ca este posibil sa se adeverească Doamne ferește? Ce înseamnă visul? https://www.tpu.ro/religie/deci-...? (mai mult)
Dar de ce martorii lui Iehova dau block?
Argument al creștinilor."religia creștină e cea adevărată pentru ca mii de oameni au murit pentru ea.si nimeni nu poate muri pentru o minciună. Dar exista si oameni care mor pentru buddha.demonstreaza...? (mai mult)
De ce toată lumea zice ca creștinismul este o religie monoteista? Eu vad ca are cel puțin doi dumnezei
Cum a reușit Iisus Hristos sa aibă așa mare succes mediatic internațional adică aproape toată lumea știe de El.Pe mine mă bucură.De oameni cu vieți și învățături că ale lui Iisus Hristos...? (mai mult)
Ce ziceți daca s- ar înființa Partidul lui Iisus Hristos sau Partidul Creștin? Ar fi o buna idee, nu știu cum și de ce nu s- a gândit nimeni la asta până acum. Ar fi o idee buna daca am înființa...? (mai mult)
Poruncă să nu ucizi se referea exclusiv la evrei? Adică sa nu ucizi evrei? Vedem in Biblie ca evreii ucideau frecvent oameni de alte nații.
Iisus nu avea cum sa invie. Asta dupa Biblie. Ce parere aveti?
Exista viata dupa moarte sau invierea?
Apocalipsa sau sfârșitul lumii se apropie?
Nostradamus poate fi considerat cel mai mare profet? De ce?
Cum ar fi daca Iisus Hristos ar fi liderul politic mondial(deci al planetei și al lumii)?
Acesta este unul dintre lucrurile cele mai incredibile pe care l- aţi citit în ultima perioadă. "Cronicile din viitor" povestesc bizara, incredibila şi experienţa "controversată" a lui Amadeus Dienach...? (mai mult)
Ce parere aveti despre asa- zisii martori ai lui Iehova? Daca trimiti o felicitare de ziua de nastere a cuiva, faci un pacat? Un prezbiter de- al lor din Massachusets a trimis o felicitare de ziua de ...? (mai mult)
Moartea vesnica este lipsa sperantei ca omul mort va mai trai vreodata cu posibilitatea de a nu mai muri niciodata. Ce e moartea vesnica?
Omul care alege sa nu creada in Dumnezeu zice ca el isi face un scop in viata (bogatia si faima in aceasta lume si implinirea cu lacomie a oricaror fantezii carnale la omul adult) dar de fapt, gandind...? (mai mult)
Cine l-a creat pe Dumnezeu? =))
Ce bine ar fi daca in Romania ar fi instaurat un nou regim politic adică instaurat comunismul creștin.Eu as opta pentru așa ceva.Stiu că vechii comunisti erau împotriva religiei însă eu mi- aș ...? (mai mult)
Întrebare pentru creștini: Care vi s-a părut cel mai impresionant pasaj din Scriptură pe care l-ați citit în ultima vreme și de ce?
Sunt valorile morale ale ateilor superioare celor creștine având în vedere că ele nu la baza frica de iad sau existența vreunei divinitati?
Zeul iudeu are mama?
Credeți că oamenii religioși vor deveni o minoritate peste 100 de ani?
Jesus era extremist?
Ce parere aveti de ce scrie in manualul de religie de clasa 1, pagina 17? Se aplica si la Pomohaci si Onila? Cum isi trag focul pe turta lor. Manual ortodox.
Care e principala diferenta intre Isus si oamenii dinaintea lui care s-a pretins ca au fost sfinti si care e diferenta intre moartea lor si moartea lui Isus?
Ce părere aveți despre Iisus Hristos ca om istoric și viața lui? Se recunoaște că cel mai probabil Iisus a existat cu adevărat în istoria lumii chiar și de către istorici și culți.
Daca vom avea un guvern mondial vreodată e dovada clara că s- ar apropia Apocalipsa biblica? Parca si in Biblie se vorbește de un guvern mondial în vremurile sfârșitului.Si e scrisa acum 2000 de ...? (mai mult)
Ce rol are religia creștină și ce rol a avut în societate și istorie de- a lungul timpului? Eu cred că una buna adică un impact pozitiv pentru că religia ne învață să fim mai buni, iubitori...? (mai mult)
Voi aveți speranța existenței vieții după moarte?
Ce părere aveți despre aceste similarități între Iisus și diferite figuri istorice care l- au precedat și care mie mi se par foarte interesante? Este posibil ca noul testament, care are ca temă...? (mai mult)
De unde si-a carat Iisus crucea si pana unde?
Care e diferenta intre pretinsele invieri din alte religii, din cultura greaca si invierea lui Isus?
Va prezint aici "Drumul Sufletului Dupa Moarte" : Vot si funda! Fraţii mei, să ne aducem aminte de nemurirea sufletului. Să ştiţi că suntem pe pământ străin şi călători. Auziţi ce zice ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.