Cei mai activi useri din categoria Religie pe 12 Februarie 2025 sunt:
Buna ziua colegi TPU! Am o întrebare serioasă. Și vă rog să nu râdeti de asta. Eu de ex. dacă astăzi mor(Doamne ferește nici în 10 ani, dar dau ex.) Eu când mor, mai stiu că am murit? ...? (mai mult)
Oare creștinii își pun întrebări existențiale și despre viata sau ei cred ca știu deja răspunsul din biblie?
Unii religionişti, în special martori, sunt foarte insistenţi. Dacă sunt daţi afară, intră pe geam. Dacă nu sunt daţi afară dar văd că nu au succes, îşi fac un cont nou şi adoptă o ...? (mai mult)
Unde pot găsi în biblia ortodoxa paragrafele despre: femeia este inferioara bărbatului și trebuie sa i se spună, bataia ca pedeapsa este benefica, permisa, este mai bine ca o familie sa aiba fii...? (mai mult)
Nu sunt o persona religioasa dar intotdeauna m-am întrebat de ce pisica nu trece peste Biblie si peste Quran, care-i motivul?
Salut TPU! O întrebare destul de directa! Este permis consumul de alcool în doliu?
De ce romanii au trecut asa de usor la crestinism?
La cât timp după moartea lui Iisus au fost scrise evangheliile?
Dar de ce credeti intr- o religie iudaica? De ce nu credeti in cultul lui Zamolxe? Ca e de aici. E si mai vechi, deci mai credibil. De ce aveti religia iudaicilor? Legionarilor, voi nu urati evreii?...? (mai mult)
Voi v- ati pierdut vreodata credinta in d- zeu dupa ce ati observat ca numai rau primesti chiar daca tu crezi in el? Azi de dimineata iar l- am hulit si m- am enervat atat de tare pe el de imi venea sa...? (mai mult)
Buna, am o intrebare, care sunt pacatele de neiertat de catre Dumnezeu? Eu as spune crima fiind pintre ele, bun insa google spune ca Dumnezeu ii iarta si pe criminali...eu nu mai inteleg nimic, explicati...? (mai mult)
Întrebări pentru credincioși: La ce vă ajută, în viața de zi cu zi, credința? Ce va făcut să deveniți credincioși?
Oare în paradis oamenii vor putea face sex?
Daca Dumnezeu inlatura raul nu mai avem liber arbitru. Cum s-a ajuns la concluzia asta?
Hello credinciosilor. Ce spune Dumnezeul vostru de atunci cand omorati pe cineva in autoaparare? Adica, vreti sa nu va omoare cineva pe voi, si va aparati, dar intr- un final ajungeti sa omorati ...? (mai mult)
Se intampla ceva daca zic in oglinda la 00 noaptea dumnezeu de 3 ori?
Dumnezeu a creat inainte de Adam, pe Satana, pe Iisus sau pe altcineva(si daca da, cine)?
Un criminal care e si crestin omoara un copil non-crestin: Unde ajunge criminalul si unde ajunge copilul? In iad sau in rai?
Ce e mai importanta, credinta sau stiinta?
Zeul Mithra seamana cu Isus?
Credinta in Dumnezeu e arma saracului?
Mai e mult pana la Armaghedonul prezis in Biblie?
De 400 de ani, de la Isaac Newton se vorbeste despre gravitatie si nici acum oamenii de stiinta nu stiu exact ce cauzeaza gravitatia. De 100 de ani se vorbeste despre evolutie si nici acum nu s- a observat...? (mai mult)
Cine e Judecatorul neamurilor?
Intrebari pentru atei. In Romania, 96 % dintre romani au declarat ca ei cred ca exista Dumnezeu. Potrivit unui sondaj din 2014 condus de WIN/Gallup International Association doar 1% dintre romani sunt...? (mai mult)
Intrebari pentru atei. Cum ati ajuns la concluzia ca nu exista Dumnezeu? Daca atunci cand erati copii ati crezut ca exista Dumnezeu, atunci cum s- a produs trecerea de la credinta la necredinta? Ati citit...? (mai mult)
Sistemul politic este un sistem satanic de conducere?
Pavel a zis ca daca ai mancare si haine sa fii fericit si multumit. Crestinii de ce nu se multumesc cu atat si vor si bani, casa, familie, etc?
Dumnezeu a poruncit ca haina omului sa fie dintr-o singura tesatura. De ce nu respecta crestinii asta?
Daca Dumnezeu v-ar vorbi de pe munte ati crede in el? Evreii cum de nu au crezut?
Voi aveti lumina? Cunoasteti adevarul? Sau rataciti prin intuneric?
Vreun martor de al lui Iehova pe aici?
Timp de cateva nopti am avut multe cosmaruri, halucinatii si chiar senzatii de rau. Imi batea inima foarte tare si nu stiu ce sa fac. Am citit de pe internet ca astea vin de la diavol atata vreme cat ...? (mai mult)
Va cer sa va oferiti 15 minute din timpul vostru pentru a urmari pana la final acest videoclip care va va pune pe ganduri. Daca nici macar nu va obositi sa il urmariti pana la final inseamna ca nu va ...? (mai mult)
Satana a fost biruit? Mai are vreo putere? Exista vreo dovada in acest sens?
Buna TPU, mama se duce la un om ciudat vrajitor si i- a dat niste foi cu tot felul de prostii pe ele scrise ca i le- am gasit in portofel si mi- a zis ca vrea sa ma duca la acel om sa imi descante si ...? (mai mult)
E adevarat ca Satana ii indeamna pe oameni sa posteze pe retelele sociale?
Numai pentru simplul fapt că refuzi anumiți prieteni care te îndeamnă la lucruri rele de exemplu fumat, drogat, băut ai Duhul Sfânt? Intreb asta deoarece auzeam o predica astăzi pe telefonul lui...? (mai mult)
Cum ar trebui sa cautam imparatia lui Dumnezeu? Isus a spus sa cautam nu sa asteptam.
Dumnezeu rezolva problemele pe rand sau toate odata? Este posibil ca toate problemele sa fie rezolvate instantaneu?
Ce dovada irefutabila ar fi necesara pentru confirmarea existentei lui Dumnezeu?
De cand eram copil eram fascinat de gandul de a nu muri niciodata si de a trai vesnic pe acest pamant in conditii paradisiace unde stiinta si tehnologia sunt la un nivel foarte avansat. Stiinta si tehnologia,...? (mai mult)
De ce le-a pedepsit zeul iudeu pe fetele omului din cauza fiilor lui(ingeri)?
Crestinilor, cititi bine urmatoarele citatte pe care va rog sa le cautati in biblie! Evanghelia dupa Matei. Capitolul 17 Versetele 10, 11, 12, 13. Evanghelia dupa Matei Capitolul 16 Versetele...? (mai mult)
Daca ma fac crestin mai mor?
Regele David a existat?
De ce a creat Dumnezeu pământul?
Care e religia adevarata?
Exista vreo dovada ca primul organism viu a aparut spontan?
Pentru cei care au avut, în familie, evenimente precum nuntă, botez sau înmormântare. Cât v- a cerut preotul? Mie mi- a cerut 500 de lei pentru un botez zicând că dacă nu- mi convine să merg...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre fructe
Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...