Cei mai activi useri din categoria Religie pe 12 Februarie 2025 sunt:
Prin ce metoda a fecundat-o Dumnezeu pe Fecioara Maria?
De ce sunt religiosii homofobi daca Iisus a avut doi tati?
Cum de a facut Cain cetatea daca era fugar si pribeag? Plus ca era doar el pe acolo. Stai ca mai era viitoarea lui sotie, dar nu stiu de unde a aparut. Si ce inseamna fugar si pribeag? Si de unde avea...? (mai mult)
Credeți în reincarnare? De ce da? De ce nu?
Și dacă există reincarnare? Am citit undeva că biserica creștină înainte în primele secolele credea în reincarnare și chiar si Iisus dar tot biserica și preoții au renunțat la aceasta dintr-...? (mai mult)
Uitați ce am găsit despre viață după moarte. Destul de interesant nu? Pe site zice că e o știință care studiază spiritul. https://www.spiritualresearchfoundation.org/ro/viata- dupa- moarte/?gclid=CjwKCAjw-...? (mai mult)
Ce se intampla cu un satanist cand moare?
De ce in Biblie exista iad? Dar de ce credinciosii zic ca nu exista? https://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=11
Credeti ca ''pumul vietii'' ar distruge crestinismul daca credinciosii citesc Biblia?
Adam si Eva erau constienti inainte sa manance din pom?
Galateni 3:10- 13:"10 Toți cei care se bizuie pe lucrările legii sunt sub blestem, fiindcă este scris: „Blestemat este cel care nu rămâne în toate lucrurile scrise în sulul Legii și nu le împlinește".+...? (mai mult)
Oare îngerii au creativitate?
Ciuperca de padure e un aliment, corect? Sunt ciuperci otravitoare si ciuperci neotravitoare. Conform cu 1 Timotei 4:4, pot fi luate ciupercile otravitoare cu multumire si ca hrana?
Cand se considera ca nu tii post? Cand gusti putin mancarea de dulce care o faci pentru ziua urmatoare eu zic ca e la limita! Din batrani, toata lumea zice sa nu cumva sa pui lingura care a fost in...? (mai mult)
Dupa cum recunoasteti un martor al lui Iehova? Si de ce se numesc martori ai lui Iehova? Cand a avut Dumnezeu martori dupa perioada apostolica? Sa nu ziceti ca sunt trimisi intr- o operatiune secreta...? (mai mult)
Jesus a luat tronul lui David cum zice in Luca 1:32?
Șine a scris biblia?
Buna! Am o intrebare de ce as alege un profil vocational teologic ca seminarul teologic din Alba-Iulia?
Bună, o statuie/ statuetă poate fi considerată un idol? Dar un bust? Dar un tablou care reprezintă niște ființe?
Buna, am o intrebare. Nu prea stiu randuielile din biserica, nu prea stiu ce trebuie sa fac si ce nu. Nu intru in detalii, as vrea sa ma spovedesc (tin sa mentionez ca ar fi prima oara pentru mine)...? (mai mult)
Bună, am auzit un zvon, care e oarecum vechi aș putea spune, și puțin cunoscut; referitor la anticrist, care face trimitere la Apocalipsa după Ioan, cartea Revelației! Și anume înscăunarea/...? (mai mult)
Mai asteptam mult ziua Domnului? De ce s-a laudat acum mii de ani Dumnezeu cu aceasta zi?
Ce parere aveti despre asta? ''Nu este acesta tâmplarul, feciorul Mariei, fratele* lui Iacov, al lui Iose, al lui Iuda şi al lui Simon? Şi nu sunt surorile Lui aici, între noi?" Şi găseau** ...? (mai mult)
De ce a prorocit Ioan in pustiu?
Pentru că văd mulți creștini care folosesc prilejul pomenilor ca pe o metodă de expediere a hranei și a bunurilor către defunct, aș vrea să discutăm despre sensul și scopul pomenilor
Ateismul înseamnă exclusiv lipsa credinței în zei de orice fel. Deci de ce încearcă creștinii în mod constant să îl redefinească drept antiteism, "evoluționism"(care nu este un termen legitim,...? (mai mult)
Asa s-a nascut Jesus? http://www.thegodsofindia.com/krishna-story-krishna-s-birth-escape.php
Ati citit Biblia? Credeti in Dumnezeu? Cat de des mergeti la Biserica?
Vi se pare normal ca "Țara Sfântă" Israel să-i măcelărească pe palestinieni? Eu zic ca Israel să se destrame și să le dea țara înapoi.
Catolicii pot să participe la slujbele ortodoxe?
În doctrina dreptului penal, ce înseamnă termenul "regim sancționator"?
Ar fi numai crime daca ar citi astia de la tara Biblia? Ce ziceti?
Unde e sacrificiul facut de Jesus? Si eu pot sa ma duc intr- o tara musulmana si sa ma iau de aia, sa intru cu biciul peste imami, oare ce se intampla? Evident ca ma executa aia. Inainte sa ma execute,...? (mai mult)
Sunteti credinciosi? Credeti cu adevarat in zeul iudeu sau de forma?
Cum primesc harul lui Hristos Dumnezeu?
Buna! Am auzit ca orice dorința mi-as pune, dacă citesc Acatistul Maicii Domnului Grabnic Ajutătoare, o sa se împlinească. Voi l-ați citit? Este adevărat?
Care e diferenta dintre Mos Craciun si zeul iudeu?
Cum arata oare viața veșnică cu adevarat?
Unde pot sa fac un curs biblic?
Ce trebuie sa faci ca să obții viață veșnică?
Exista viață veșnică?
Am observat ca ateii, si in special cei care fac din studiul biblic o prioritate a lor, isi pun multe intrebari religioase, unele rationale prin constructia lor, altele vin pe fond nervos. In schimb...? (mai mult)
Studenții din zilele de azi frecventează slujbele la biserică sau sunt o categorie minoritară?
Cum pot să trec peste greșelile din trecut? Eu nu iert niciodată, nici pe mine și nici pe alții. Cum pot schimba această stare de facto?
Ce va face sa credeti ca nu exista Zeus? Si daca ajungeti in infern?
Cu i s-a arata Jesus dupa inviere?
De ce zeul iudeu i-a facut pe evrei sa incalce porunca ''Sa nu ucizi''? Exodul 32:27
Ce înseamnă în viziunea voastră încrederea în Dumnezeu?
Bună ziua, este păcat să mănânci carne de porc? Cu versete din biblie. (preferabil Traducerea Dumitru Cornilescu)
Cum a murit de fapt Iuda? Noul testament Faptele apostolilor Capitolul 1 16. Bărbaţi fraţi, trebuia să se împlinească Scriptura aceasta pe care Duhul Sfânt, prin gura lui David, a spus- ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
WALL-E
Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...