Cei mai activi useri din categoria Religie pe 12 Februarie 2025 sunt:
Cine l-a ucis pe Goliat?
Cum se face ca Hofni şi Fineas, care erau preoti ai zeului iudeu erau rai si ''nu cunosteau pe Dumnezeu''? https://biblia.resursecrestine.ro/1-samuel
Cum se face ca universul e ireal de mare? Ce pare ireal e real?
Cu cine s-au casatorit Cain, Set, Enoh, etc?
Iata cum oamenii de stiinta cauta sa salveze umanitatea de la distrugere. Necredinta indeamna la lacomie si la satisfacerea rapida a dorintelor omului stiind ca "maine va muri" si ca AZI trebuie sa- si...? (mai mult)
Este regulă că un creștin indiferent de religie trebuie să-și facă cruce în fața bisericii?
Daca ar veni unul si ar zice ca e Jesus, ce ati face? Ati crede?
Ce părere aveți de nihilism? Vă considerați unul?
Ati citit Biblia hazlie a autorului Leo Taxil? Ce părere aveți?
Religia nu seamana cu geometria? Adica geometria este bazata pe axiome (adica niste afirmatii care nu pot fi dovedite dar care sunt baza geometriei), asa cum si religia pleaca de la axioma ca Dumnezeu...? (mai mult)
Unde le-a zis acel baiat femeilor ca se intalneste Jesus cu apostolii?
Se pare ca zeul iudeu se temea de Adam si Eva ca o sa manance din pomul vietii si o sa devina ca el. Ce parere aveti? Se deduce ca nu mai aveau nevoie de zeul iudeu, ca doar ei deveneau niste zei. Si ...? (mai mult)
Ce era rau in faptul ca Adam si Eva au vrut cunoastere? Ei erau doi copii fara minte, nu stiau ce e bine si rau, care era scopul lor initial?
Dumnezeu accepta incestul?
Cum se face ca, cred asa de multi in Biblie? Cum sa pui botul la asa ceva? http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=48&cap=24 si http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=35&cap=20 si http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=28...? (mai mult)
Ce parere aveti de aceste adaugari de catre Biserica? De la versetul 9 pana la 20 http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=53&cap=16
Vreti sa ma scutiti cu dzeu? Vorbe precum ''dzeu stie de ce te pune la incercare, el iti vrea binele'', ''tot ce am realizat a fost cu ajutorul lui dzeu'' etc ma fac sa vomit. Cum sa cred in dzeu cand...? (mai mult)
Mult prea adesea criticismul a fost respins de comunitatea ştiinţifică de teama de a nu le da informaţii favorabile creaţioniştilor? Culmea ironiei este că în numele ştiinţei ocrotitoare, criticismul...? (mai mult)
Viața e doar un joc de prestigiu al unui Vrăjitor Neîndemanatic. Cum comentați aceasta afirmatie? Parcă are un sâmbure de adevăr în ea.
Există vreo diferență între suflet și duh? Omul este alcătuit din trup, suflet și duh sau doar din trup și suflet?
Ce credeți despre cartea "Les Propheties" a lui Nostradamus? E considerat cel mai mare prezicător al tuturor timpurilor.
Vine războiul mondial sau Apocalipsa?
Trăim vremurile din urma? Ce credeți despre acest subiect?
Religia buna tine la saracie, la neputinta, la necaz, la bine, la rau. Mai ales in Romania unde economia nu e chiar asa de tare ca in vest. Dupa revolutia din 1989 Romania a importat religii tari din...? (mai mult)
Ce ar face ateii cu persoanele decedate, dacă ritualurile post-mortem nu au semnificații religioase?
E adevarat ca daca un barbat nu respecta pe Isus risca sa piarda respectul partenerei?
De ce masacrul copiilor nu e descris de nici un istoric? Precum Flavius Josephus? Evident ca toti ar fi aflat de acest masacru.
De ce multimea l-a ales pe Barabas in locul lui Jesus?
Ce parere aveti despre aceasta contradictie grosolana? Chiar in cartile ''scrise'' de Moise. Deci pacatul originar pica. Asta dupa Deuteronom. Versetul 16 http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=17&cap=24...? (mai mult)
De ce zeul iudeu nu isi mai salveaza poporul ales? Ca doar o ard cu el.
Cum se scrie un acatist?
Este vreo problemă dacă un catolic frecventează o biserică sau o catedrală ortodoxă?
Ca si evreu credeti ca Iisus a respectat toate legile din vechiul testament? Cine stie mai multe please enlighten me.
Care a fost blasfemia comisa de Stefan inainte sa fie ucis?
De ce a refuzat Iisus sa respecte tradiția fariseilor cu privirea la spălarea mâinilor inainte de a mânca?
După evanghelii avem cartea numita Faptele apostolilor.Din moment ce se numeste asa nu ar trebui să prezinte faptele tuturor apostolilor? Cine i-a dat acest titlu?
Calvinismul lasă la libera alegere a membrilor dacă vor să fumeze sau nu? Sau interzice fumatul?
Daca eu sunt diavolul si Dumnezeu m-a incarnat in acest trup fara sa stiu sau sa-mi amintesc ceva ca sa ma pedepseasca, e posibil?
Crezi in Dumnezeu?
Jesus nu voia sa creada toata lumea in el?
De ce a interzis Dumnezeu stiinta?
Ce părere aveți despre oamenii care se sinucid? Adică indiferent cât de grea este viața trebuie să lupți în continuare și să nu te dai bătut orice s- ar întâmpla. De ce acești oameni...? (mai mult)
Buna TPU! As dori sa stiu de la cei care sunt la seminarul teologic, sunt in clasa a 8 a sunt fata si am auzit ca trebuie sa dau niste probe de aptitudini (eu vreau sa ma duc la patrimoniu cultural- ...? (mai mult)
Mi s-a transformat uleiul din candela în oțet. Ce ar putea însemna?
Dacă Dumnezeu îi iubește pe oameni, pe toți! De ce a permis uciderea canaaniților de către evrei?
A fost Apocalipsa lui ioan respinsă de unii Părinții ai Bisericii pe motiv că era prea violență?
Voi pentru ce va rugati la zeul iudeu?
Am ajuns la concluzia că nimeni nu a fost și nu este ateu cu adevărat...pentru că nimeni nu are certitudinea că Dumnezeu nu există. Așa- zisul "ateism" este, de fapt, nesiguranță de rang superior....? (mai mult)
Hai sa va mai zic un paradox: Ei bine, un comerciant grec din Atena striga ca are o sabie care poate sa distruga orice. Dupa, a zis ca are un scut invincibil. Atunci, a venit un om de rand sa ii adreseze...? (mai mult)
Intrebare pentru atei* Care vi se pare cea mai idioata religie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput