Cei mai activi useri din categoria Religie pe 12 Februarie 2025 sunt:
Daca ma sinucid primesc 40 de virgine de la Allah?
După 1990 a apărut DJ Bobo cu piesa "Freedom" - libertate. Însă ceea ce nu înțelege sau ignora tineretul este că Satan și demonii au fost aruncați pe planeta Pământ de Mihail ( Cristos cel ...? (mai mult)
Cum pot sa vin la Iisus?
De ce nici un istoric nu a scris despre Jesus?
De ce crestinii se contrazic cu privire la trinitate?
De ce este sacrificarea animalelor asa de prevalenta in Iudaism?
Observ ca din ce in ce mai multi părinți pun copiilor nume biblice, dar dacă cineva si-ar boteza copilul Iuda? Ar fi blasfemie?
Sumerienii aveau alfabet si evident limbaj complex. Animalele nu au un limbaj decat cateva gesticulatii. Exista vreo dovada ca limbajul uman a evoluat? https://www.123rf.com/photo_19862896_sumerian-...? (mai mult)
Dacă fac videochat ajung in iad? Sunt curioasa maxim:))
La ce s-o fi gandit Dumnezeu cand a facut fundul si tatele femeii si a spus sa nu preacurvesti?
Cum explicati asta? Judecatorii 19. Si frumoasa parodie https://www.youtube.com/watch?v=qsqTO6lq99c&ab_channel=DarkMatter2525
Deci femeia a pacatuit si de aia naste in dureri? Dar vaca, iapa, etc?
Animalele nu schiteaza ca le pare rau cand au facut o greseala. Ceea ce face deosebirea intre om si animale e constiinta?
Spuneati ca Dumnezeu exista, ca isi apara oamenii credincioși dar fix tarile astea cele mai musulmane si cele cu evrei, inclusiv Israel, sunt in continuu razboi civil sau au atentate criminale cu sute...? (mai mult)
Cand se zice ca va veni 'Imparatia Cerurilor''? Si ce inseamna?
De ce l-a sarutat Iuda pe Jesus? Ca sa ce?
De unde vine prostia asta ca iubirea vine din inima? Ca inima n-are legatura. Iubirea vine din creier in ***
Ce credeți despre Jordan Peterson, logica și credința lui spre Dumnezeu și Iisus?
Dezvoltarea accelerata a stiintei si tehnologiei a devenit o necesitate pe plan mondial odata cu cresterea populatiei la nivel mondial. Din acest motiv conflictele au devenit mai mari si mai acerbe mai...? (mai mult)
Prin știința și tehnologie omul caută să scape de sărăcie, boli, razboi. Sărăcia, boala, războiul sunt consecința pacatului. Necredincioșii sau ateii au o contribuție mai mare la știința...? (mai mult)
Pe ce s-au urcat animalele in arca si cat timp le-a luat sa se urce? Si cum de nu s-a rupt chestia aia pe care se urcau?
Cum de nu a inghetat tot ce crease zeul iudeu pana la crearea Soarelui? Inclusiv apa pe care nu stiu cand a creat-o.
Salut, TPU! Voi credeti in viata de dupa moarte? Credeti in rai( sau iad ), reincarnare sau in niciuna?
De ce unii creștini spun că suntem aproape de sfârșitul lumii? Sfârșitul poate veni oricând și nu cum e scris în Apocalipsă, ci în moduri științifice. Schimbări climatice, război nuclear...? (mai mult)
Stiti bine ca simbolul dacilor era draconul [un sarpe cu cap de lup] si ca chiar [cacofonie, stiu] ei se considerau a fi niste lupi. Ei bine, stiti bine ca Sf. Andrei se mai numeste si Apostolul lupilor....? (mai mult)
Ce credeti? Zeul dac Zamolxe s- o facut nevazut si a "inviat" dupa 4 ani. Stiti povestea. Ei bine, Iisus a murit, dupa a inviat peste trei zile. Nu este o foarte mare asemanare intre aceste doua religii?...? (mai mult)
Pe ce s- a suit Noe ca sa faca arca asa de inalta? Si cum de nu a putrezit arca, ca doar unii zic ca a construit- o in 120 de ani? Si evident ca erau doar Noe si nevasta lui. Dar culmea e ca nu mai erau...? (mai mult)
Cati atei sunt pe aici? Aia care nu sunt, sa nu raspunda!
Pana la Rusalii inlocuim in rugaciunile incepatoare "Imparate Ceresc..." cu "Hristos a inviat din morti..."? Care rugaciune urmeaza imediat? Trisaghionul sau "Slava Tatalui si Fiului si Sfantului...? (mai mult)
Habar nu am. Câteodată tind sa cred ca tot ce întâmpla, absolut tot parca a luat o mare întorsătura la un moment dat și aici ma refer la existența noastră aici sau oriunde. De ce ezita lumea ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Teo? Se ascunde dupa Biblie https://prnt.sc/12q8e93
Cum sa-mi recapat increderea in Dumnezeu?
Bună, am o întrebare, sau mai bine zis o curiozitate, referitoare la ultima carte din Noul Testament; care sună cam așa : Apocalipsa 13 : Unul din capetele ei părea rănit* de moarte,...? (mai mult)
Ce șanse sunt sa existe viață după moarte și de ce sunteți așa de siguri că nu mai exista conștiința si ceva după moarte dat fiind faptul că noi suntem energie și energia nu se pierde? Tu...? (mai mult)
Merita sa studiezi spiritualitatea?(nu religia)
Ce părere aveți? Acesta este unul dintre lucrurile cele mai incredibile pe care l- aţi citit în ultima perioadă. "Cronicile din viitor" povestesc bizara, incredibila şi experienţa "controversată"...? (mai mult)
Unde scrie in Biblie ca Pamantul se invarte in jurul axei sale, se deplaseaza in jurul Soarelui? Unde scrie in Biblie ca Soarele se invarte in jurul axei, se deplaseaza in jurul Galaxiei? Unde scrie ...? (mai mult)
Cand a facut zeul iudeu pasarile? Inainte de vietuitoarele Pamantului sau dupa?
De ce zice in Biblie ca grauntele de mustar e cel mai mic dintre toate semintele? Versetele 31 si 32https://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=13
Cum se face ca imparatul Constantin s- a lasat amagit de Satan cu mandria lui pana acolo incat sa accepte sa se intruchipeze in locul zeului soare Apollo si sa amestece cultul Mithra cu adevaratul Mesia...? (mai mult)
Cum se face ca in Franta, Slovacia, China, Suedia, Japonia, tari ateiste si unde iubirea pentru stiinta prospera, oamenii mai cred in spirite? Daca acestea nu ar exista nu ar trebui sa mai creada...? (mai mult)
Ce se întâmplă după ce mori? Nu vreau răspunsuri răutăcioase sau fake! Sunt conștient că nimeni nu știe exact. Dar măcar cine știe pe a lui, să îmi spună și mie. "Funda"
Cine crede ca ''Lumina sfanta'' nu arde?
Ce data a ales biblia pentru apocalipsa?
Cunoașteți obiceiuri împrumutate din păgânism care sunt asociate cu sărbătorile creștine? Practici precum înroșirea ouălor, cultul iepurașului de Paște și al lui Moș Crăciun, împodobirea...? (mai mult)
Dupa Saptamana Luminata se pot face metanii mari?
Un parinte ii da voie copilului sau sa plece si sa se joace cu ceilalti copii. Dupa ce copilul se intoarce acasa, parintele il pedepseste pe copil pentru ca a fost si s- a jucat cu ceilalti. Pedeapsa ...? (mai mult)
Mereu m- am intrebat, de ce demonii sunt portretizati ca fiind urati, cu jumatate din corp fiind al unui anumit animal si care detin alte caracteristici din regnul animal cum ar fi coarnele, coltii,...? (mai mult)
Este pacat contraceptia? Prezervativ, ....etc (din perspectiva bisericii ortodoxe)
Am observat ca multi religiosi (in special crestini) fac lucruri bune pentru ca le e frica sa nu ajunga in iad. Ei nu fac lucruri bune pentru ca asa trebuie, ei fac lucruri bune ca sa se asigure ca dupa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alina Eremia
Stiai ca Alina Eremia canta inca de la varsta de 5 ani? Sau ca este una dintre finalistii de la Eurovision Junior 2005? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta chiar acum!