Cei mai activi useri din categoria Religie pe 12 Februarie 2025 sunt:
De ce zeul iudeu si- a incalcat propria porunca? 'Să nu pofteşti casa aproapelui tău; să nu pofteşti nevasta aproapelui tău, nici robul lui, nici roaba lui, nici boul lui, nici măgarul lui,...? (mai mult)
Bună seara! Știți cumva dacă aplicația BIBLE (de pe magazin play), cea cu cartea maro și scris cu un text mare "BIBLE" este și pentru ortodocși sau doar pentru penticostali, catolici etc? Se ...? (mai mult)
Unde scrie în Biblie sau în vreo altă carte divină că Iisus s-a născut pe 25 decembrie?
Cum sa-l inving pe Satana care tot ma indeamna sa fac fapte necurate?
Bună, vreau să împărtășesc cu voi o experiență la o biserică de nondenominaționiști în încercarea de a mă boteza! La mine în zonă există o biserică nondenominaționistă, la care am...? (mai mult)
Ce vrea sa spună Dumnezeu când ne descrie ca "fii ai luminii"? Și de fapt și de drept, dacă suntem creațiile Lui, suntem fiii lui? Sau doar creații? Dau fundă
Cate biblii exista? Am vazut un documentar care zicea ca biblia a fost cenzurata.
Oare maimutele din care ne tragem aveau o religie? Ori erau niste maimutoi atei? In constiinta lor, desigur.
Salut! Urmeaza in curand sa dau testele de aptitudini pentru liceul teologic, dorind sa ma fac preot! Daca masturbarea este un pacat atat de mare, dupa cum spune Sfanta Bibilie prin cuvantul lui Dumnezeu,...? (mai mult)
Cum de a reusit Noe sa faca arca? Si in cat timp? Noe era mare constructor de barci, vapoare, nave, etc? Avea cunostinte de fizica? Ca doar nu voia sa se scufunde arca.
De cine a fost scrisa biblia?
Am o intrebare: Se stie ca credinciosii fanatici nu cred in extraterestri. Pai, daca le- as zice ca biblia are extraterestri in ea?=] Suna nebunesc, dar practic si ingerii ar fi extraterestri. Nu? Ca...? (mai mult)
Dau funda! Urgent! Ce se intampla daca nu iti îndeplinești canoanele și faci același păcat în timpul lor?
Voi ce faceti in ziua Domnului, in afara de a merge la Biserica?
Ce inseamna sa-ti cinstesti parintii? Ce trebuie mai exact sa faci?
Ce trebuie sa faci pentru a dobandi viata vesnica? Deci ce trebuie sa faci nu ce trebuie sa nu faci?
A te retrage la manastire inseamna a renunta la toate placerile lumesti? Spre exemplu, telefon, internet, iesirile cu prietenii etc... "Mutarea" este definitiva? Adica cel sau cea care vrea sa se calauzeasca...? (mai mult)
Hristos a înviat! Poate sa îmi spună și mie cineva la cat timp trebuie schimbat fitilul candelei cu plută, atunci când NU vrem că aceasta sa se stingă de una singura? Cum va dați seama că nu...? (mai mult)
Este păcat să te masturbezi în săptămâna mare sau de Paște? (am 14 ani)
Dau funda! Urgent! Am 18 ani, de curând am fost și eu la o spovedanie si am dat de un preot destul de aiurea, la modul ca singurul lucru pe care îl interesa e sa primească niște bani, în 2 minute...? (mai mult)
Daca Eva nu pacatuia, se mai faceau copii? Ca doar a fost blestemata sa nasca dupa si nu inainte de pacat.
Este calendarul lunisolar al cerului și calendarul scripturii, da sau nu? După ce fel de calendar au calculat ucenicii ziua Cincizecimii, în care au fost umpluți cu puterea Duhului Sfânt?
E natura umana ceva care trebuie reparat? Religia spune ca natura e pacatoasa si societatea si legile, trebuie sa ne uram natura? Filosofia naturii. Foarte multi au impresia ca omul e gresit de ...? (mai mult)
Craciun fericit ateilor, cum este craciunul pentru voi?
Creştinilor, nu va e scarba sa va împărtăşiţi dintr- o linguriţă linsa de 60 de babe? In vinul si pe lingurita aia infecta raman resturi de alimente din gura babelor alea jegoase care nu se ...? (mai mult)
Bună ziua! De ceva vreme, convingerile mele religioase s- au schimbat (cam de 4 ani), (din crestin ortodox la ateu), si pentru a nu fii ipocrit, am decis sa- mi schimb oficial confesiunea religioasa...? (mai mult)
De ce exista licee de teologie?
Fie ca Ziua Nationala a Tineretului sa va aducă numai bucurii, fericire, sănătate și tot ce va doriți sa se îndeplinească. Stiati nu-i asa?
Am luat Paștele greșit n-am ținut lumânarea și am și uitat să mă spăl pe mâini și pe față are ceva?
Dragi credincioși, am avut o mica întâmplare în această noapte la biserică și am nevoie de lămurire. A trecut mai bine de un an de când libertatea noastră a fost limitată iar după ce am aflat...? (mai mult)
Cât de aproape credeți că e sfârșitul lumii și Apocalipsa? Puteti sa estimați așa puțin aproximativ?
Simt că sunt o dezamăgire, că nu am niciun scop pe lumea asta, am impresia că sunt o povară pentru ceilalți, că am o influență negativă, nu mă pot ierta pe mine însumi, mai bine eram avortat,...? (mai mult)
Nu e frumos că a existat un Iisus Hristos care a trăit, a murit și a înviat deci a învins moartea și ne- a dat speranța că există viață după moarte și că nu se oprește totul la mormânt?...? (mai mult)
Astăzi sărbătorim omorârea morții! A zis Patriarhul Daniel. Cum adică?
Întrebare doar pentru religioși: câți dintre voi sunteți dispuți să faceți vaccinul anti-covid? Dacă nu, de ce?
Iisus a fost și este extraterestru?
Salut! Am o intrebare, daca am facut un pacat destul de rau (pacatul e ca am jurat stramb in fata lui Dumnezeu), cum pot face ca sa fiu iertat? Ca deja m- am rugat la El pentru iertare cu parere de rau...? (mai mult)
Ce părere aveți de panpsichism? Mie mi se pare o credință mult mai ușor de explicat științific decât aberațiile biblice, ba chiar există și studii care dovedesc această teorie. În filosofie,...? (mai mult)
Observ ca romanii cred ca stiinta e un fel de alta religie,credinta,magie, ca de ce se fac teste, experimente, pai cum naiba sa afli ceva daca nu testezi?
Acum repede, pana vor incepe 8 intrebari din 10 sa inceapa cu "Gizăs a inviat" aruncati o privire - https://onthewaytoithaca.wordpress.com/2010/10/19/the- holy- light- of- jerusalem- debunked/ - si...? (mai mult)
S.e.x.u.l e pacat?
Salut! Recent i- am promis ceva lui Dumnezeu dar nu m- am putut tine de promisiune decat câteva săptămânii. M- am rugat la Dumnezeu ca sa ma ierte și am fost și pe la Biserica ca sa trec pe sub masa...? (mai mult)
Putem trece pe sub masa si sambata dupa Vinerea mare?
Dacă nu suntem capabili să explicăm primul verset, cum vom putea înțelege întreaga scriptură? Când a fost creat sistemul nostru solar, înainte de începutul săptămânii creațiunii sau ...? (mai mult)
"Ca soldat bun+ al lui Cristos Isus, fii gata să suferi răul.+ 4 Niciun om care slujește ca soldat nu se implică* în afaceri* dacă vrea să- i fie plăcut celui care l- a înrolat ca soldat. "-...? (mai mult)
Când pot să mă împărtășesc? Ziua și ora.
"Unde este multă înţelepciune este şi multă amărăciune, şi cel ce îşi înmulţeşte ştiinţa îşi sporeşte suferinţa." - Ecleziast 1:18 Cum explicați voi asta? De ce este așa? Ce...? (mai mult)
Cum a fost despărțită lumina de întuneric?
Jesus vindeca ''posedatii de demoni''?
Hei TPU! E ok sa mergi la biserica dacă ești in perioada menstruației?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?