Cei mai activi useri din categoria Religie pe 12 Februarie 2025 sunt:
Lumina de la Sfantul mormant se aprinde si daca Pastele ortodox este calculat dupa un calendar expirat care ramane in urma o zi fata de calendarul astronomic la fiecare 128 de ani? Oare Dumnezeu nu ...? (mai mult)
Credincioșii sunt mai motivați să combată decât necredincioșii pentru că necredincioșii nu câștigă personal nimic din disputa pe când credincioșii vor primi în dar viața veșnică de la ...? (mai mult)
Merita sa te Sinucizi pentru o iubire falsa? E pacat sa te Spanzuri? Rog seriozitate
Vreau să fiu deschis cu voi și să pun următoarea întrebare, știu că s- a mai discutat despre acest lucru, dar vreau să vă aud părerea încă odată : Tu de ce crezi în Dumnezeu? Eu...? (mai mult)
De ce s-a sinucis Iuda? Ca doar a facut parte din planul zeului iudeu.
In ce zi se trece pe sub masa si de obicei, la ce ora incepe Prohodul vinerea?
Pacatele de moarte si cele strigătoare la cer se pot ierta de Dumnezeu?
Pacatele capitale pot fi iertate de Dumnezeu?
Crezi că ne-au vizitat până acum extraterestrii? Am văzut că există un serial Ancient Aliens.
Bună TPU, am o întrebare mâine voi merge să mă spovedesc și împărtășesc am ținut post doar 3 zile. Părintele mă va spovedi și împărtăși dacă am ținut post doar 3 zile? P.S: Am 12 ...? (mai mult)
Ce înseamnă dacă prietena mea îl visează pe lucifer, care îi omoară familia și o răpește?
Bună seara tuturor. Am vazut foarte multe canale de YouTube cu tarot și chiar m- am uitat și eu din curiozitate și nu mi s- a parut nimic demonic. Dar totuși ma gîndesc cum pot cărțile astea să...? (mai mult)
Bună TPU, mâine voi merge să mă spovedesc și împărtășesc am ținut post doar 3 zile. Părintele mă va spovedi și împărtăși dacă am ținut post doar 3 zile? P.S: Am 12 ani
Jesus si-a carat crucea?
Ce i-au dat lui Jesus sa bea? Si ce l-a intrebat Pilat pe Jesus inainte sa fie executat?
Ce parere aveti despre aceasta contradictie in acelasi capitol? http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?cap=23&id=48
De ce a fost executat Jesus? Ca Pilat nu l-a gasit vinovat. Si cum sa execute un om nevinovat?
Jesus era cunoscut in Iudeea?
Cati oameni a inviat Jesus?
Cum de cei doi orbi l-au vazut pe Jesus? Ba mai mult s-au tinut si dupa el. De la versetul 27. Si evident, le-a zis sa nu spuna nimanui. https://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=9
De ce Jesus i-a zis la lepros sa nu zica nimanui ca l-a vindecat? http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=8
La cat timp a murit Lazar dupa inviere?
De ce se temea de moarte Jesus intr-o evanghelie si in alta era masochist?
Stiti vreo carte despre iertare scrisa de un terapeut care sa nu fie foarte religioasa?
Salut, are ceva daca mă împărtășesc și trec pe sub masa fara să mă spovedesc?
Sunt religiile anti-democratie?
Heyy, Ateilor! Ia să vedem ce mai ziceți: dacă Dumnezeu nu există, cum a apărut viața? Adică cum a trecut ceva din neființă în ființă fără să aibă vreun ajutor din altă parte? Am căutat...? (mai mult)
Crestinilor, de ce incalcati legamantul zeului iudeu? Ma refer la taiatul preputului. http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=25&cap=17
Întrebări DOAR pentru creștini: 1- De ce a creat Dumnezeu și alte planete după(dupăcea) pământ? 2- De ce sunt unii "creștini" care sărută morții, deși în biblie vscrir clar "să nu te...? (mai mult)
Ce parere aveti despre acest misoginism? De la 1 pana la 8 http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=12&cap=11
Iisus a fost extrovert, introvert sau ambivert?
Cei care ați trecut pren gimnaziu ați auzit de tabelul periodic și știți că există doar 120 de elemente chimice. Pe pământ au trăit vreo 100.000.000 de oameni și totuși, deși matematic e ...? (mai mult)
De ce se numeste ''Duminica Floriilor''?
De ce Satanel e ''vopsit'' ca un personaj urat? Parca era cel mai frumos inger, nu?
Nou episod din "Întrebări ispititoare pentru Atei"! Ateii cred că nu există vreun zeu ori dumnezeu care să fi creat lumea. Bun! Atunci cum explicați voi că Homo Sapiens Sapiens este specia dominantă...? (mai mult)
Unde gasesc si eu in Biblie ca zice despre barbatii care nu pot face copii? Ca de femei am vazut.
Verișorul meu(din partea surorii mamei mele) este împreună cu verișoara iubitei mele.Cei doi, vor sa se căsătorească curând.Eu as avea același gând cu iubita mea.Ar fi vreo problema ca grad ...? (mai mult)
Salutare, Vă rog, un forum/site pe care intră marea majoritate a martorilor lui Iehova(pastori, persoane importante din comunitate)? jw.org? Mă sperie treaba cu transfuzia de sânge și aș vrea...? (mai mult)
Este adevarat ca un barbat care nu respecta autoritatea lui Isus isi pierde autoritatea asupra femeii si respectul din partea acesteia?
Se stie ca in splina se descompun celulele sanguine al caror ciclu de viata s- a incheiat. Aceste procese sunt oarecum violente si crude pentru niste celule care si- au facut treaba cum trebuie pentru ...? (mai mult)
Care carte este cea adevarata, scrisa din vorbele lui Dumnezeu: Biblia sau Coranul? Evident ca Dumnezeu nu putea sa dicteze pentru fiecare popor in parte carti diferite cand putea face una care sa fie...? (mai mult)
Domeniul spiritual este de nedescoperit cu accelaratorul de particule. Credinta o da Dumnezeu celui ce- l cauta sincer. La fel si cainta o da Dumnezeu celui ce il cauta sincer pe Dumnezeu si afla ce e ...? (mai mult)
Dupa ce Adam a pacatuit maracinii au inceput sa faca spini, iarba din ocean a inceput sa dispara si pestii neavand ce manca au inceput sa le creasca dinti si sa se manance intre ei?
Dacă încep să citesc singură canoanele pentru pacatele mele fara sa ma spovedesc de acele pacate fac un păcat?
Uitați încă o întrebare ispititoare pentru atei: voi credeți că, prin eliminarea completă a religiei, veți aduce un progres umanității. Dar nu cumva ideea asta de schimbare în bine este împrumutată...? (mai mult)
Până acum, ateii au umiliit credincioșii cu tot felul de întrebări care, zic ei, n- au răspuns (deși multe au răspuns, dar ei nu vor să'l accepte că să nu- și păteze imaginea super- atei)....? (mai mult)
De ce in Biblie zice ca numai femeile pot sa fie sterpe?
Dacă eu si sora mea ne-am sarutat de mai multe ori cu intenția si gânduri necurate este curvie?
Cum se face ca evreii stiau genealogia de la Adam pana la Jesus? Asta da memorie. =))
De cand David e tatal lui Jesus? Luca 1- 32 32. ''Acesta va fi mare şi Fiul Celui Preaînalt se va chema şi Domnul Dumnezeu Îi va da Lui tronul lui David, părintele Său.''. Se pare ca Biserica...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
RitaHNZ întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!