De cand David e tatal lui Jesus? Luca 1- 32 32. ''Acesta va fi mare şi Fiul Celui Preaînalt se va chema şi Domnul Dumnezeu Îi va da Lui tronul lui David, părintele Său.''. Se pare ca Biserica...? (mai mult)
Cu cine a facut copil Elisabeta, verisoara Mariei, mama lui Jesus?
Sufletele au nevoie de somn? La ce se refera ca Dumnezeu s-a odihnit dupa cele 6 perioade nedefinite de creatie?
Dacă te-ai sarutat cu sora este păcatul curvirii care te împiedică să te împărtășești 20 de ani?
V-ati gandit vreodata sa deveniti atei? Adica sa nu mai credeti in nimic?
Am sanse sa las o foaie cu o întrebare pentru Dumnezeu si sa-mi dea raspunsul prin scris?
Pot fi miracolele performate de Iisus explicate științific?
Ce credeti despre Coran? A fost trimis de Dumnezeu ca o completare la Biblie?
Stiinta biblica este in deplina concordanta cu logica lucrurilor. Oamenii vor sa- l vada pe Dumnezeu pentru a se convinge ca Duymnezeu exista. Dumnezeu spune ca "omul nu poate sa- l vada pe Dumnezeu...? (mai mult)
Cum se face ca zeul biblic nu mi- a dat niciun semn pana acum ca ar exista?
Oare ce ar zice religiosii despre ecosexuali?
Cat de credinciosi sunteti?
Cine l-a inviat pe Jesus? Ca doar nu se putea invia singur.
Intrebare pentru cei care au citit Ecclesiastul. Daca pastrezi firul povestirii regelui, ajungi la concluzia ca totul e desertaciune si vanare de vant, oricat de multe ai vrea sa faci, oricat te- ai ...? (mai mult)
Va fi fortata Rusia de astfel de imprejurari sa vina cu alta manifestare internationala pentru implinirea profetiei biblice care indreapta spre o declaratie internationala de pace si securitate asa cum...? (mai mult)
Observam ca marile puteri ale lumii precum SUA, China si Rusia se intrec in angajamente privind reducerea emisiilor poluante pentru anii si deceniile ce urmeaza, in conditiile in care nu s- a facut aproape...? (mai mult)
Ceea ce e viabil acum e implinirea mondiala a profetiilor biblice?
Bai fratilor, inca o minciuna in Biblie. Fiti atenti: "2 Pământul era pustiu şi gol; peste faţa adâncului de ape era întuneric, şi Duhul lui Dumnezeu Se mişca pe deasupra apelor. 3 Dumnezeu...? (mai mult)
Cine credeti ca va trai vesnic ateul umanist sau crestinul?
Voi crestinii, ultrareligiosii, credeti ca atotputernicul va iarta orice numai pentru ca mergeti la biserica si ziceti la tot pasul "Doamne ajuta"? Am asistat azi la o scena teribila. O femeie conducea...? (mai mult)
Daca un coleg de munca va serveste cu prajituri sau dulciuri de ziua sfantului gheorghe ce faceti ca crestin, le mancati sau le aruncati la gunoi?
Cum a putut iisus sa intre in templu având în vedere că era păzit de forte armate?
Daca zeul iudeu v-ar cere sa omorati o persoana, ati face-o?
Daca ma rog lui Dumnezeu sa aiba grija de cineva, va avea? Sau trebuie persoana respectiva sa se roage?
AM O ÎNTREBARE FOARTE IMPORTANTA PE CARE NU POT SA O ÎNTELEG! Daca Dumnezeu spune ca ne iubeste enorm atunci de ce pe unii oameni îi lasa sa moara asa repede?
Ce spune în Dumnezeu despre dragoste? Daca iubim pe cineva mai mult decat pe el ni-l va lua?
Am si eu o întrebare, stiu ca suna foarte prostesc! ȘTIU! vreau sa stiu daca exista vreo sansa sa scriu ceva pe o hartie lui Dumnezeu si el sa mi raspunda ceva orice, ca sa cred în el!
De ce cateodata Dumnezeu nu ne asculta rugaciunile si cateodata da? Dau funda!
Adam ba moare, ba nu moare. Asta e foarte tare! Din nou, daca intrebi orice preot despre PACATUL SUPREM care, chipurile, a decis soarta omului pana in zilele noastre, ti se va raspunde clar: Daca ...? (mai mult)
Magii Vs. Biserica sau ba e alba, ba e neagra! Inca o contradictie?!?! Cititi in Biblie in Deuteronom, aici aflam ca este interzis cu desavarsire sa ascultam de magi, de invataturile lor, ba chiar...? (mai mult)
Care e diferența între viață și moarte?
Unde facea familia lui Jesus pastele? In Ierusalim?
Ce fel de cal avea Goliat? Si al ''dracu'' scutier, ii putea duce sabia si scutul
Inca o minciuna. Dumnezeu ii promite lui Noe ca dupa potop nu va mai aduce niciodata in lume nici un fel de calamitate... dar de atunci au fost nenumarate devastari si calamitati care insumate pot concura...? (mai mult)
Am gasit ca Dumnezeu spune o minciuna. Eva a mancat din pom, fructul interzis si n-a murit, cum i se spusese. Atunci de ce acest Dumnezeu care pune atata pret pe moralitate, spune minciuni?
Ferice de cei care nu au vazut dar au crezut, Toma care nu credea este numit, necredincios, desi Iisus afirma ca baza e credinta nu cunoasterea
Voi îl simțiți pe Dumnezeu cand va rugați?
Universul are 13, 8 miliarde de ani ceea ce e nimic privind existenta lui Dumnezeu, el statea in bezna totala? Ce facea el singur in univers o infinitate de timp?
Voi vorbi in randurile urmatoare, despre transfuziile de sange care sunt vitale salvarii pacientilor de la moarte in unele cazuri, si pe care Martorii lui Iehova le refuza vehement in orice moment indiferent...? (mai mult)
Cam ''putini'' prunci ucisi, nu credeti? Oare cati locuitori avea Betleem in perioada aia? https://doxologia.ro/viata-sfant/sfintii-14000-de-prunci-ucisi-din-porunca-lui-irod
Cum de Irod stia ca se naste Jesus cand i-au zis magii ''Unde este regele iudeilor care s-a nascut''? Cam asa suna.
Ce scop avea recensamantul din iUdeea de pe timpul lui Iosif si Maria? Si femeile contau la recensamant?
Este corect ca satan sa fie judecat din moment ce a facut vointa lui dumnezeu? Domnul a zis Satanei: „De unde vii?" Şi Satana a răspuns Domnului: „De la cutreierarea pământului şi de la plimbarea...? (mai mult)
Nu credeti ca ''steaua'' aia care ii calauzea pe magi era Cometa Halley?
Dumnezeu nu poate face rau, atunci cum stie el ce e raul? daca nu poate face rau?
De ce toata lumea foloseste pronume masculine si nu feminine cand se refera la Dumnezeu? Chiar asa de misoginista a devenit lumea?
In cati ani au fost construite templul lui Solomon si Palatul regal si cati muncitori au fost? Si cati metri aveau in lungime, latime si inaltime?
De ce a fost ucis Absalom, fiul lui David?
Cum explicati asta? Versetul 14 http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=66&cap=16
Ce inseamna mai exact ca adam a fost făcut după chipul și asemănarea lui Dumnezeu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?