Salutare, Dacă a curvi este păcat, de ce Dumnezeu a făcut copil cu o femeie logodită? P.S. După ce se logodeau cei doi, bărbatul se ducea la casa tatălui său să- și facă o casă pentru...? (mai mult)
Dumnezeu are sentimente si emotii ca si noi? Doar pozitive?
Unde pot sa gasesc si eu in Biblie ceva despre gauri negre? https://mashable.com/article/hubble- photo- 3c- 348- galaxy- black- hole- plasma- jets/?europe=true&utm_source=social&utm_medium=facebook&utm_campaign=mash-...? (mai mult)
Salut, o întrebare serioasa! De câteva zile eu poftesc o fata care e într- o relație. Nu e căsătorită religios și nici civil. Daca nu e casatorita, comit păcat dacă mi- o imaginez în pat? ...? (mai mult)
Cati batrani din fiecare trib a luat Moise? https://biblia.resursecrestine.ro/numeri/11
Cum de nu au murit fiii lui Israel? ''Iar după ce s- a apropiat de tabără, el a văzut viţelul şi jocurile şi, aprinzându- se de mânie, a aruncat din mâinile sale cele două table şi le- a...? (mai mult)
Cum a reusit Aaron sa faca un vitel de aur din acei cercei? Tare e faza cu feciorii care purtau cercei =))
Daca se presupune ca Dumnezeu e atotstiutoare (da, am folosit genul feminin, vreo problema?), de ce a lasat sa se intample tot ce s- a intamplat, din moment ce stia ca o sa se intample ce urma sa se...? (mai mult)
Intrebare mai mult pentru religiosi. Daca in biblie ar spune ca nu e pacat ca cineva sa fie atras/a de o persoana de acelasi sex, vi s- ar schimba perspectiva cu privire la persoanele care sunt gay/lesbi? ...? (mai mult)
E adevarat ca orice compus chimic fabricat de om care acum pare inofensiv peste ani de zile se va dovedi periculos pentru sanatatea omului si se va renunta la fabricarea lui si tot asa pana ce omul va ...? (mai mult)
Cum se face ca Iacov l-a batut pe zeul iudeu? Faza tare aia cu revarsatul zorilor. Era cenusareasa =))
Unde era problema de nu ramanea gravida Sara? La Avraam sau la ea?
De ce a permis zeul iudeu ca Avraam faca bigamie si sa aiba concubina?
De ce l-a pedepsit zeul iudeu pe faraon din cauza lui Avraam?
Cati copii a avut zeul iudeu?
Merele și multe alte fructe au o mărime potrivită pentru a fi apucate între două degete de la o mana sau cu o mana de om. Daca ar fi evoluție, pomii nu ar fi avut de unde să știe să facă...? (mai mult)
Omul hotărăște care lege divina e buna sau rea in prezent? De ce sistemul moral vechi era gresit?
Profețiile biblice nu înseamnă o predestinare in care participați sunt marionete? De ce satana nu are liber arbitru?
Trupul nostru este templu al Duhului Sfânt. Deci, dacă îmi fac tatuaje, fac blasfemie?
Cum de au scris carti Petru si Ioan? Ca doar erau analfabeti. Versetul 13 http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=26&cap=4
De ce a mintit ingerul? Luca 1- 30 pana la 33 ''Şi îngerul i- a zis: Nu te teme, Marie, căci ai aflat har la Dumnezeu. Şi iată vei lua în pântece şi vei naşte fiu şi vei chema numele lui Iisus. ...? (mai mult)
Cum comentați? In 2027 dispărem de pe fata Pământului aproape toti.:) https://www.protv.ro/divertisment/un- tanar- sustine- ca- a- calatorit- in- viitor- si- ca- este- ultimul- om- ramas- pe- pamant-...? (mai mult)
Care credeti ca e mesajul din spatele videoclipului acesta? https://www.youtube.com/watch?v=6swmTBVI83k Tipul pretinde ca e Eva si ii face un lap dance lui Satan, sau tipul e Adam cu peruca care...? (mai mult)
De ce pe vremea aia Dumnezeu a lasat legea asta? De ce nu mai e valabila? „Dacă un bărbat întâlneşte o fată fecioară nelogodită şi o forţează să se culce cu el şi este descoperit, bărbatul...? (mai mult)
De unde stim ca sistemul moral a lui Dumnezeu este perfect? Ca a dat legi de care nu mai tinem cont, desi moralitatea aia a fost defecta, de unde stim ca asta actuala este perfecta?
De ce exista religii mai vechi decat crestinismul, avand in vedere ca Adam si Eva au fost primii oameni, primii care au avut contact cu Dumnezeu, deci primii crestini?
Dacă Dumnezeu v-ar da comanda să ucideți un popor păcătos din ziua de azi prin genocid, ați face-o?
De ce credeti ca Putin e mai furios pe martori decat pe americani?
Guvernele se chinuie sa faca masini verzi electrice nepoluante insa lumea nu se mai poate intoarce la un mediu nepoluat. Doar imparatia lui Dumnezeu va rezolva problema poluarii. Acest sistem e sortit ...? (mai mult)
Adam si Eva erau crestini?
Ati citit cartea lui Enoh?
Unde apare in Biblie povestea povestea popeasca a lui Lucifer si a razvratirii lui? Nu am putut să găsesc decât un pasaj care clar se referea la împăratul Berlinului nicidecum la Lucifer.
Care e diferenta intre religiile"păgâne" si crestinism?
Care e cea mai veche religie?
Întrebare pentru creștini: dacă Biblia este corectă, atunci de ce există mii de culte creștine diferite una de cealaltă? Plus la fel de multe ediții de biblii. Dacă religia voastră e "adevărată",...? (mai mult)
Vad ca cererea de raspunsuri din partea nereligiosilor este foarte mare, mai mare decat oferta. Nereligiosii vin cu multe intrebari fie mai serioase fie in batjocura. Trecand peste asta, cei religiosi,...? (mai mult)
Ce se întâmplă după moarte? Cat la % mai există șansa că conștiința care nu e materială să continue să existe independent de corp? Sunt unii oameni de știință precum Sam Parnia sau Eben ...? (mai mult)
Care e diferenta dintre democratie si liber arbitru al zeului iudeu?
In Geneza lot își oferă fiicele sa fie violate de o gașcă de "îngeri". Ce exemplu de moralitate e asta?
Exista persoane care cred ca nu au liberul arbitru? Daca da, ai decis sa nu crezi ca liberul arbitru exista sau sau nu ai avut alta optiune decat sa crezi asta? Si daca nu ai decis asta cum ai putea...? (mai mult)
In Biblie de ce a permis Dumnezeu ca iov sa sufere asa mult? Care era sensul sau logica?
Erau creștinii persecutați doar pentru ca refuzau să ardă rămâne în cinstea Cezarului?
Dacă Isus a înviat într- o dată anume, tot așa ar fi normal și logic să pice și Paștele într- o anume dată exactă, de exemplu numai pe 25 aprilie, eu nu înțeleg de ce pică tot in date...? (mai mult)
Fiecare copil are un inger pazitor?
Este nașterea din fecioară o idee a creștinismului sau este "împrumutată din alte religii?
Cum il fac pe Dumnezeu sa inteleaga ca nu vreau sa fac curatenie, mancare, bani pentru baiatul care a a avut de ales intre mine si alta si a ales sa stea cu ea in calea mea, in treaba mea? Am si eu ...? (mai mult)
Nu putea Dumnezeu pur si simplu sa ierte omenirea? De ce era nevoie de un sacrificiu uman?
De ce Dumnezeu din vechiul testament e asa de diferit fata de cel din noul testament?
De ce un copil nou-nascut nu are cunostinte ca Adam? Cum e posibil ca un urmas sa fie mai involuat? Ca si cum un Delfin ar naste un pui si nu ar putea inota imediat. =))
Ce inseamna un "Dumnezeu bun"? Poti numi "bun" un Dumnezeu care ia sau nici macar nu da oamenilor liberul arbitru (puterea de a alege sa faca orice vor ei chiar daca asta poate avea consecibte negative...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!