Cei mai activi useri din categoria Religie pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Apocalipsa 9:6 In acele zile, oamenii vor căuta moartea și n-o vor găsi; vor dori sa moara și moartea va fugi de ei. Care credeți că e explicația? La ce face referire?
La ce ora va treziți duminica, când mergeți la biserica vreau sa zic?
Am o intrebare. efectiv de cateva zile bune incoace mereu ma uit la ceas la 11:11 dar gen fara sa vreau adica deschid telefonul fix la 11:11 total random fara sa vreau mi se intampla asta de vreo 10 zile...? (mai mult)
Bună, înainte cu câteva luni aveam niște coșmaruri cu o femeie care tot îmi spunea ceva rău, în ultimul timp nu am mai avut acele coșmaruri, în urmă cu 2 seri am visat o din nou și mi- a ...? (mai mult)
Bună, eu înainte cu vreo câteva luni aveam niște "coșmaruri" cu o Femeie, îi vedeam chipul și corpul și de fiecare dată mă anunța câte ceva rău, nu am m ai avut acele "coșmaruri " dar ...? (mai mult)
De ce crestinii iau lumina din Ierusalim de Paste, si nu dintr- o tara crestina? In Israel 2% sunt crestini. 70% sunt evrei si studiaza Torah, Talmud, etc. N- au treaba cu Evangheliile noastre din...? (mai mult)
Dragi creștini, cum explicați faptul că romanii nu au pomenit nimic în cronicile acelor vremuri despre toți sfinții care au înviat la răstignirea lui Iisus și li s- au arătat celor din orașul...? (mai mult)
Poate unii sustin 100% ideea ca universul, pamantul, animalele, etc... a fost creat in 7 zile. Totusi cat de redus mintal sa fii sa zici "Totul este perfect, daca pamantul era cu 1cm mai aproape de...? (mai mult)
Mi se pare mie sau sectele (neo)protestante au îndepărtat orice urmă de misticism din religia creștină, preferând în schimb fațada unui raționalism rece, calculat? Oare au uitat că și inima...? (mai mult)
Salutare! Am mai multe intrebari legate de Crestinism si Biblie (va avertizez, va fi o postare mai lunga): 1) De ce exista atatea contradictii in Biblie? 2) Cum pot fi unii asa de siguri ca Biblia...? (mai mult)
Ce parere aveti despre citatele filozofului grec Epicur despre Dumnezeu? ''Ori Dumnezeu vrea să elimine răul şi nu poate; sau poate, dar nu vrea; sau nu poate şi nu vrea. Dacă vrea ...? (mai mult)
Salut, am o problema. In urma unui blestem nu imi mai gasesc jumatatea. Inainte de asta am fost cu o gramada de fete, nu este vorba de aspect de nimic, este vorba de blestem. Ma pot duce la un preot...? (mai mult)
Un preot poate dezlega un om blestemat in dragoste? Adica un om care a fost blestemat sa nu isi mai gaseasca jumatatea
Salut, pun niste intrebari destul de taboo legate de sex. 1) Scrie in Biblie ca e pacat daca femeia face oral? 2)Scrie in Biblie ca e pacat daca faci sex anal? 3) Scrie in Biblie ca e pacat daca...? (mai mult)
Daca un om este blestemat sa nu isi mai gaseasca o iubita se poate duce la un preot sa il dezlege?
Voi v- ati gandit vreodata ca atunci cand patiti ceva este o pedeapsa pentru faptele voastre anterioare? Va da asta de gandit si incercati sa va indreptati? Mereu aud: Lasa ca plateste el, dumnezeu ...? (mai mult)
Se canta cu toata lumea la Sfantul Maslu cantarea: Doamne, arma asupra diavolului, Crucea Ta o ai dat nouă; că se îngrozește și se cutremură, nesuferind a cauta spre puterea ei; că morții ...? (mai mult)
Trupul lui Iisus nu inviat din morti ci a fost luat de ucenicii sai si ascuns in alt loc? Va ofer un pasaj din libraria secreta a Vaticanului numit '' Razboaiele Domnului (the Wars of the Lord) ...? (mai mult)
Voltaire remarca, în "L'Examen important de Milord Bolingbroke", la finele lui 1736, că "Tout homme sensé, tout homme de bien, doit avoir la secte chrétienne en horreur." (Fiecare om rațional,...? (mai mult)
Unde traiau Adam si Eva cand au fost alungati pa pamant?
Știe cineva o biserică în București unde se săvârșește Sf Liturghie de Rusalii dimineața devreme (poate de la 6)?
Crestini, aceste fapte arata ca biblia este un model bun de urmat de noi cat si de copii nostri? Astazi ne vom uita si vom analiza cele mai socante si absurde versete din Biblie. Aceste versete sunt...? (mai mult)
De ce a fost Prometeu pedepsit pentru ca a daruit focul omenirii? De ce zeii nu voiau ca acestia sa aiba acces la foc? Cum interpretati mitul acesta?
1 Imparati 19:11: "Domnul i- a zis: „Ieşi şi stai pe munte* înaintea Domnului!" Şi iată că Domnul a trecut pe lângă peşteră. Şi înaintea Domnului a trecut un vânt** tare şi puternic, care...? (mai mult)
Ce rost rol are Sarpele biblic? Liberul arbitru nu exista din punct de vedere stiintific matematic, deci nu e adevarat faptul ca s- a rusinat el de desert de soare de sfintenie de uratenie ci a fost facut...? (mai mult)
Ce parere aveti despre ambiguitatea religiilor, a bibliei in speta:1.:Cain si Abel, Cain de pe negativ invidios pe Abel un frate baiat bun deosebit performar inteligent de pe negativ dar bun pozitiv ...? (mai mult)
De ce nu sunt toti Ortodocsi? E clar ca Ortodoxia este singura religie reala!
Salut! Anglicanii sărbătoresc Crăciunul, Paștele și alte sărbători ale ortodoxilor? Sau sunt ca și penticostalii sau alte religii pocăite?
În urmă cu o lună am fost obligat să-mi dau demisia de la locul meu de muncă, iar astăzi m-a sunat să mă întrebe dacă nu vreau să vin înapoi. Credeți că e Dumnezeu aici?
Care ar fi argumentele impotriva inconoclasmului?
Daca citesc și învăț din 2 cărți astrologie că îmi place și mă atrage astrologia înseamnă că pot fi astrolog sau pot fi numit asa?
A evoluat Omenirea? Se apropie sfarsitul lumii sau e un nou inceput spre normalitate prosperitate iubire pace sau e pacat bogatia iubirea si mancarea pentru ca te simti bine iar Dumnezeu nu poate tolera...? (mai mult)
Este posibil matematic un Creator un Dumnezeu Prea Bun?
Preotii crestin-ortodocsi se ocupa de idolatrie si de magie neagra? https://www.youtube.com/watch?v=gzgL8344Ezw&list=WL&index=26&t=1806s
Mă poate ajuta cartea lui Dr. Ben Carson "Și tu ai creier" să îmi împlinesc visul de a ajunge medic sau asistent sau asistent farmacist?
La ce se refera hula impotriva Duhului Sfant? In mod concret, cum ar afecta asta viziunea unui crestin?
Indiferent cat de convins ai fi ortodoxism (sau orice alta secta crestina), stiim cu totii ca Biblia a fost compilata de oameni ca oricare altii si ca sunt multe texte considerate ca nefiind canonice,...? (mai mult)
Ce părere de cartea și exemplul lui Ben Carson "Și tu ai creier" Din prostul clasei așa cum a afirmat el a devenit un renumit și bun medic neurochirurg. Eu dintr- un om cu anxietate, timd pot să...? (mai mult)
Cum inveti sa interpretezi texte religioase? Cu cat aud mai multe persoane vorbind despre sensul povestilor din Biblie, cu atat mi se pare ca daca as incerca sa ajung la proprile concluzii citind textul...? (mai mult)
Nu stiu mai nimic despre gnosticism. Ce as putea sa citesc ca sa aflu mai multe, in afara de articole de pe wikipedia?
E adevărat că dacă nu ne îndeplinim misiunea pe Pământ ne naștem din nou?
Nu stiu cum sa interpretez ideea ca Dumnezeu a facut omul dupa chipul si asemanarea Sa. Asta e unul din elementele crestinismului pe care il inteleg cel mai putin.
Ce ați face dacă ați ști că va vin vremuri grele pentru sănătatea voastră și ar fi posibil să muriți?
Hristos a inviat! Stie cineva care este programul parintelui Ciprian Gradinaru de la paraclisul Catedralei Nationale? In ce zile, la ce ore poate fi gasit acesta, pentru urmatoarea perioada? Am cautat...? (mai mult)
Ce se spune în biblie despre persoanele care sunt urâte de foarte multi oameni, care sunt ostracizați, marginalizați, care primesc hate mereu, și acestea de fapt nu prea fac rău nimănui își văd...? (mai mult)
Am aproape 16 ani.Imi e o frica intensa de moarte.Am auzit ca e sanatos si normal sa ti fie frica de moarte, dar eu nu pot sa- mi iau gandul de la faptul ca o sa fiu non- existent. Am toata increderea...? (mai mult)
Vad ca e foarte populara sectiunea asta pentru atei, asa ca am si eu o intrebare pentru voi: - Voi toti credeti in selectie naturala. Ca doar ce e "viabil" poate continua sa existe, generatie dupa...? (mai mult)
Este pacat sa faci ritualuri si vraji daca ai religia deschisa? (crestin ortodox)
In ce limba a spus Dumne(zeu): "Sa fie lumina!", daca limbajul nu fusese inventat? Cine a asistat la actiunile zeului din Geneza?
Cum se numeste cartea cu care unii dezleaga farmece? Citesc inapoi
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!