Cine l-a ucis pe goliat? David sau elhanan?
De ce nu ma lasa Dumnezeu sa am o viata in afara chinurilor si amenintarilor care mi le face familia?
As putea merge maine la biserica daca mi-a trecut menstruatia vineri?
De ce pot sa iau un cutit si sa- l infing in vecinul dar nu pot sa levitez? Cu alte cuvinte, de ce nu pot sa fac niste lucruri care nu fac rau nimanui (sa zbor, sa... alerg cu 500 de km/s, sa respir...? (mai mult)
Cercetarile facute de universitatea din Rochester au concluzionat că ateii sunt mai inteligenti decat credincioșii. Credeti ca au dreptate?
De ce femeile nasc in durere? Nu e asa ca a pedepsit-o zeul iudeu pe Eva si de aia?
Credeti ca grădină edenului a existat cu adevărat sau e un termen spiritual?
Se poate dovedi(stiintific) ca a existat un potop mondial asa cum susține geneza?
De unde au fugit Maria, Iosif si Jesus ca sa scape de Irod? Din Betleem?
Evreii erau monoteisti sau politeisti?
Cum va explicați doctrina sfintei treimi? E un singur Dumnezeu sau trei?
Dacă Iisus este Dumnezeu la cine se ruga el in grădină Ghetsimani? Se ruga la el însuși?
De ce nu mai vine odată sfârșitul ala al lumii?
De ce au fost acceptate doar cele patru evanghelii in biblie?
De ce Iisus nu i-a scăpat pe evrei de sub ocupația romana? Nu asta ar fi trebuit să facă mesia?
Erau apostolii lui Isus neinvatati?
De ce Iisus nu si-a scris propria evanghelie daca mesajul sau era asa important pentru umanitate?
Este Marcu 9 :43 o metaforă? "Daca mâna ta te face sa cazi in păcat tai-o.
A fost Iov neprihanit ca si Iisus? Atunci de ce se spune ca Iisus a fost singurul om fara pacat?
De ce zeul iudeu l-a lasat pe Irod sa omoare pruncii?
Cum i- a fost taiat preputul lui Iisus in templu? Ca doar parintii lui l- au luat si au fugit de Irod in alta regiune care se afla la cam 800 de km. Si minune, bebelusul Iisus a supravietuit calatoriei....? (mai mult)
Ce sunt vrajitoarele si vrajitorii? Ce fac ei/ele?
Care e diferenta ditre dictatura si liber arbitru al zeului iudeu? Nu liber arbitru din dex.
Ce parere aveti despre acest videoclip care va va soca.Ce ajung unii oameni sa creada https://youtu.be/HhV2ghBU1b4 Omul ista face live si explica el ca traim vremurile de pe urma si ca traim apocalipsa...? (mai mult)
Ce v-a determinat mai exact sa fiti atei?
De ce a fost acceptat sacrificiul lui Abel dar al lui Cain nu?
Vad ca cei care nu cred pun tot felul de intrebari, mai in gluma mai in serios. Gluma gluma, dar cand ei vad ca le dau raspunsuri directe este posibil ca gluma lor sa devina ceva serios pentru ei. Acestia...? (mai mult)
M- am apucat de citit Coranul. Pana acum nu am gasit nimic mai corect decat ce scrie in Biblie. In principal faptul ca tema principala a Bibliei e rascumpararea omului din pacat, pe care Coranul nu o ...? (mai mult)
Atata timp cat asculta Adam sacrifica sau renunta la o viata in neascultare de Dumnezeu sau renunta la pomul oprit. Interesant, nu-i asa?
Isus a venit nu ca sa se amestece in problemele omenirii. Isus a spus ca cei ce- l urmeaza nu sunt din lumea asta. De aceea problemele omenirii nu s- au rezolvat odata cu venirea lui Isus. Corect, ...? (mai mult)
De ce a pus zeul iudeu pomul cunoasterii binelui si raului daca tot stia ce o sa se intample? De ce i-a mai pus la incercare?
Unde era Jesus la 8 zile dupa nastere?
Istoria scrisa a omului are doar 6 mii de ani. Inseamna ca Biblia e corecta. Voi ce ziceti?
Credeti ca religia e buna sau nu, in educatia unui om? Daca sunteti ateu, ati interzice copilului vostru apropierea de o religie, chiar daca e pentru cultura lui generala?
Guvernele umane se chinuie de 6 mii de ani sa rezolve problemele omenirii precum razboiul, moartea, etc. Doar imparatia lui Dumnezeu va rezolva acestea. Voi ce credeti?
In biblie de ce doar Matei susține că Maria era virgină? Celorlalți evangheliști nu li s-a părut destul de important sa mentioneze acest lucru?
Unde gasesc si eu aceste cuvinte in Biblie? ''Iisus, fiul Mariei''? Sau ''Fiul Mariei''
Dumnezeu vorbea cu inchinatorii sai fideli inainte sa fie terminata de scris Biblia. Dupa ce a fost terminata de scris Biblia, cam prin 98 d.Hr, Dumnezeu nu a mai vorbit cu nici un inchinator de al sau...? (mai mult)
De ce Jesus nu a respectat porunca cu ''Sa iti cinstesti parintii''?
De ce Maria nu a facut copii cu Iosif?
Daca Dumnezeu e asa bun si iubitor, de ce a creat un loc de tortura (iadul) pentru cei care nu il iubesc?
Daca evoluţia nu e reala, atunci de ce unii oameni au măsele de minte iar alţii nu? Vreau raspunsuri in special de la creştini, pentru ca ştiu ca sunt experţi in genetică, în istorie si au...? (mai mult)
Buna ziua! Cum se citeste asta: " Si acum...a Nascatoarei"?
Avva Apollo din Sketis e sfant?
Ce inseamna ''Sfant''?
De ce zeul iudeu a ales o minora ca sa se materializeze prin inseminare in vitro? Nu putea sa faca, ca ingerii? Sau ingerii sunt mai tari decat zeul iudeu?
Care este opinia Bisericii Ortodoxe si a Bisericii Catolice asupra teoriei evolutiei?
Cei care nu cred in Dumnezeul Bibliei vor muri vesnic?
Conform istoricilor unii creștini antici căutau in mod activ sa fie martirizati? De unde credeti ca aveau atata curaj si tărie?
Ce părere aveți de scandalurile sexuale (pedofile) din sânul bisericii romano catolică? Sunt ele reale sau inventate de mass media?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?