Cei mai activi useri din categoria Religie pe 13 Februarie 2025 sunt:
In vechiul testament sunt 613 porunci, le respectați pe toate?
Sfintii sunt pacatosi?
Daca nu ar fi raul, ar fi lapte si miere? Nu s-ar plictisi zeul iudeu sau alt zeu?
Buna ziua! Slujbele astea care se tin saptamanal in perioada Paștelui (Maslu) sunt exact la fel in fiecare săptămână?
Sunteti de acord cu tot ce a spus Iisus? De exemplu întoarcerea celuilalt obraz? Argumentați.
Constantin cel Mare și-a ucis propriul fiu pe Crispus in anul 326 si totusi Biserica a decis să îl facă sfânt.De ce? Cum poti justifica transformarea unui ucigaș intr-un sfânt?
De ce a fost crestinismul adoptat ca si religie de stat? Ce motive credeti ca a avut "sfantul" Constantin cel Mare? S-a gândit la avantaje politice?
Primii creștini au fost exemplari în împărțirea bunurilor lor si urmarea învățătorilor lui Iisus. Este crestinismul secolului 21 la fel de empatic cu aceste principii?
Sunt aproximativ 4300 de religii in lume.Cine a decis ca cea creștină este cea corecta? Care e probabilitatea statistica?
Ce religie aveau romanii antici?
Credeți in dumnezeul biblic?
Ce părere aveți de teoria evoluției?
Ce păcat a comis Eva? Ca a mâncat un mar? Ar fi trebuit să refuze si sa nu aiba niciodată nici un fel de cunostinta despre nimic?
Se presupune că Adam a trait 930 de ani? Se poate verifica asta științific? Existau atunci plante care sa fi ajutat oamenii sa atingă asemenea vârste?
Este jainismul singura religie pașnică?
Ce părere aveți de religia budistă?
Iisus a spus că a ucide este egal cu a spune fratelui tău prostule.Coi ce credeti? Este crima egală cu limbajul injurios?
Cum va explicați faptul că biblia nu ofera detalii despre comportamentul lui Adam si Eva după uciderea lui Abel? Un asemenea eveniment ar trebui să creeze teroare si planeta in orice părinte.Totusi...? (mai mult)
Conform genezei Dumnezeu a cerut lui Avraam sa isi ucidă propriul copil.De ce? Ce părinte creștin ar accepta o asemenea poruncă?
Ce cauze atribuiti succesului răspândirii creștinismului?
Credeti în Dumnezeu?
Ce a creat prima data zeul iudeu? Omul sau animalele?
In cate zile a facut Noe arca?
Adam si Eva erau nemuritori pana sa pacatuiasca? Cunoasterea e pacat? Ca asa se deduce din '' Sa nu mancati din pomul cunoasterii binelui si raului''. De ce nu a zis ''Sa nu mancati din prun''. Si cati...? (mai mult)
Cum sta Pamantul in spatiu fara Soare?
Dacă Pontiu Pilat a fost un om asa de crud și de rau de ce biblia il prezinta ca pe un om simpatic la adresa lui Iisus?
Gradinile se sadesc? ''Apoi, Domnul Dumnezeu a sădit o grădină* în Eden**, spre răsărit†, şi a pus†† acolo pe omul pe care-l întocmise.''
Exista cea mai mică dovadă că Irod a ordonat uciderea pruncilor asa cum susține Matei? Am gasit dovezi ca Irod a comis crime abominabile cum ar fi uciderea propriilor fii dar nimic legat de...? (mai mult)
Cu ce scop a ''creat'' zeul iudeu Soarele? Si cand a ''creat'' zeul iudeu caldura, ca lumina a creat-o in ziua intai. Si de cate ori a despartit lumina de intuneric?
Cum comentati ''Sa fie lumina''? Stiind ca stelele au fost ''create'' in ziua 4?
Cine a venit cu ideea ca tatăl lui Iisus a fost soldatul roman pantera? Cat de plauzibilă este aceasta?
Explicati voi credinciosilor, va rog frumos, cum de la 2 oameni (Adam si Eva), s- a ajuns la aproape 8 miliarde de oameni de atatea rase si nationalitati? Nu stiu, poate imi scapa mie ceva, dar ...? (mai mult)
Adam si eva nu știau ce e binele si raul.Atunci cum pot fi ei condamnați? Nu vi se pare ridicol?
Jesus a facut vreodata voia dracilor?
"Cea mai bună explicație, potrivit fizicienilor, este că muonul este împins de tipuri de materie și energie complet necunoscute fizicii." In Biblie este scris la Ecclesiastul 3:11b:"fără ca...? (mai mult)
Necredinta sau ateismul nu poate fi motiv de lauda pentru nimeni pentru ca pentru necredincios nu e niciun dumnezeu si nici o tehnologie care sa- l salveze de la moarte vesnica. Apocalipsa 21:8:"Iar...? (mai mult)
A fost Iisus ucis doar pentru ca a pus în pericol bunăstarea financiară a preoților? Biblia afirmă că Iisus a intrat în templu acuzandu- i ca fac afaceri intr- un loc sfant. Imi imaginez ca asta...? (mai mult)
O dovada mondiala ca exista Satan este modul cum s- a raspandit crestinatatea, precum si islamul. Crestinatatea apostata, contaminata de minciunile lui Satan, a trecut dincolo de granitele imperiului...? (mai mult)
Osea 13:16 "16 Samaria este pedepsită pentru că s- a răzvrătit împotriva Dumnezeului ei. Vor cădea ucişi de sabie; pruncii lor vor fi zdrobiţi şi vor spinteca pântecele femeilor lor însărcinate." ...? (mai mult)
Descoperire importantă: în păgânism crucea era simbol al organului masculin. Orientat in jos și înfipt în pământ la capul mortului din pământ care soarbe seva vitala de sus din organul înfipt...? (mai mult)
Cum stabileste Dumnezeu emotia principala in care trebuie sa traiasca un om?
Dupa ce Adam si Eva au pacatuit, unele plante au inceput sa aiba spini, sa urzice, unele animale au inceput sa aiba corpul pregatit sa vaneze alte animale atat pe uscat cat si in ape. Inainte de pacat...? (mai mult)
Cum decide Dumnezeu ce copila sa ajunga la pedofili cand copila nu vrea pedofil?
Buna, blestemul de mama se materializează? Dau funda ((((((
Constiinta umana dispare odata cu trupul lipsit de viata? Puteti sa dati si exemple din stiinta, nu numai din Biblie.
Penticostalii (pocăiții) merg in noaptea de înviere să ia lumină de la biserică?
Salutare TPU! Dacă un enoriaș dintr- un cult ce practică zeciuiala (baptist, penticostal, adventist etc) se preface ca are nevoie la toaletă pentru ca nu vrea să dea zeciuiala pastorului, enoriașul...? (mai mult)
Unde se zice in profetie ca Iuda il va trada pe 30 de arginti? Si unde zice in profetie ca Jesus ii zdrobeste capul Satanei?
Are ceva dacă tund iarba din gradina Duminica? Sunt catolic de religie. Ms
Suntem pacatosi pentru ca au pacatuit Adam si Eva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)