Cei mai activi useri din categoria Religie pe 13 Februarie 2025 sunt:
Jesus a murit pentru pacatele oamenilor?
Cum alege dumnezeu ce anume exista in ce mod pentru care individ?
Cei ce mor se vor naste iar sa vada cum continua lumea sa existe?
Ce se va intampla cu mine daca indraznesc sa-l injur pe dumnezeu?
De ce anumiți creștini sunt cu concepția asta prăfuită ca va trebui să faci mulți copii pentru a fi mantuit si chiar daca ai fi sărac lipit cica, ca tot poarta Dumnezeu de grija? Nu vreti sa ...? (mai mult)
Cum ma dezleg de obligatiile pe care le am fata de persoane care spun ceva facand altceva? Cum ma dezleg de asteptarile lor de la mine? Dar Dumnezeul asta nu trebuie sa- i potoleasca, de ce ma pedepseste...? (mai mult)
De ce creeaza Dumnezeu realitate pentru mincinosi?
Dumenzeu a facut genul feminin sa serveasca genul masculin in pedeapsa de dezumanizarea ei?
Mi- am facut un prieten credincios si ma uimeste gandirea lui. Am avut o discutie despre sexul inainte de casatorie in care a spus ca e cel mai mare pacat. Dupa cateva zile vorbeam despre un criminal....? (mai mult)
Salutare TPU, mă adresez creștinilor: Deci dacă îți iubești aproapele și vrăjmașul, te rogi in fiecare zi și citești Biblia, vei fi salvat? Doar făcând astea trei?
Salutare, Ce sunt duhurile rele/necurate înregistrate în Evanghelii? Ex: Marc. 1:27, Luc. 8:2
Cât de des vă gândiți la Dumnezeu și de ce?
Uitați câteva dovezi că Dumnezeu există. https://www.everystudent.ro/a/exista.html https://www.everystudent.ro/v/collins.html Ce părere aveți?
Daca exista Dumnezeu există și viața după moarte nu? Și cum sunt mai multe semne că există Dumnezeu decât că nu există posibil sa existe ceva după.O continuitate a vieții, după moarte. Uitați...? (mai mult)
Cui i s-a aratat Iisus dupa inviere si unde?
Cum alege Dumnezeu modul in care o fiinta umana experimenteaza realitatea?
Trebuie să avem încredere în vorbele religiosilor fanatici?
De ce nu a murit si zeul iudeu odata cu Jesus? Ca doar erau 3 in 1.
De ce Satanel e nemuritor? Si de ce Satanel e supusul zeului iudeu? Ca parca era dusmanul lui.
Salut. Exista echilibru in destin? Adica daca ai o perioada nasoala, sa vina si o perioada buna? Sau daca un timp ti-a mers foarte bine, sa vina timpul cand sa platesti pentru asta?
Salut TPU. Vad foarte multe persoane care nu se mai masturbeaza pentru ca vezi doamne e pacat.Cine a spus asta mai? In evul mediu erau crestini la greu si credinciosi rau dar faceau sex ca iepurii si ...? (mai mult)
Cine imi poate spune un lucru bine făcut de zeul iudeu?
Gelozia e pacat?
Dacă un urs omoară un om de foame, e păcat?
De ce se fac atatea biserici daca zeul iudeu e omniprezent? Automat e prezent oriunde si oricand, nu?
Păreri despre cartea Secretele întregii vieți?
Intrebare simpla de imaginatie. Sa zicem ca aveti un copil. Copilul creste mare. Vine la voi intr- o zi si va zice ca e gay sau lesbianca sau bisexual/a sau transgender, etc (una din aceste optiuni,...? (mai mult)
E adevărat că musulmanii cred că Hristos S- a născut din fecioară? Am avut cu ani în urmă o discuție cu un musulman și îmi amintesc că el credea lucrul acesta... Dar nu știu exact dacă ei ...? (mai mult)
Salut! Spuneți-mi niste preoți care deschid cartea, din Județul Suceava, va rog, am nevoie.
Unde locuieste zeul iudeu? In intuneric sau in lumina?
Cum ramane cu ''Sa nu ucizi''? Exodul 20:13. Si iata ca in Exodul 32:27 : ''Iar Moise le- a zis: "Aşa zice Domnul Dumnezeul lui Israel: Să- şi încingă fiecare din voi sabia sa la şold şi străbătând...? (mai mult)
Mă gândeam să citesc Biblia la îndemnul părinților care sunt foarte superstițioși și credincioși. În viața din afară observ că se promovează știința, că poate explica mult mai multe ...? (mai mult)
Ce va face sa credeti ca scribii nu au gresit in copierea Bibliei?
Cine a creat viața daca nu Dumnezeu?
Ce este mai exact raiul si ce se intampla pe acolo?
Cum se face ca oile lui Iacov fatau miei pestriti, tarcati si negri doar uitandu-se la nuiele crestate?
Cum explicati Matei 7: 7? Si Matei 17:20. Matei 21:21. Ioan capitolul 14 versetele 12 si 14. Marcu 9:23.
Daca evolutia nu e reala, de ce se invart cainii pe loc inainte sa se culce?
Care a fost momentul în care ați spus gata eu de azi in colo sunt ateu?
Păreri despre seria de cărți "Secretul""?(The Secret)( de Rhonda Byrne? Este și film. Secretul,Puterea,Magia,Învățături zilnice,Eroul, astea sunt cărțile.
"acest tip de armă, cu o capacitate de mai multe megatone, ar putea provoca unde radioactive în zonele de coastă, transformându- le de nelocuit pentru mult timp, conform unor surse ruseşti. Citeşte...? (mai mult)
De ce sunt crestinii asa cum sunt?
Întregul sistem de exterminare şi dezumanizare a fost gândit de Theodor Eicke, comandatul primului lagăr de exterminare, cel de la Dachau, înfiinţat în 1933. https://adevarul.ro/locale/botosani/descoperirea-...? (mai mult)
De ce ziceti ca Biblia e cuvantului zeului iudeu? Ca nu exista originalele, ci doar copii la copii.
De ce mi se pare că la rubrica Religie s-a răsturnat carul cu cei ce nu cred?
De ce in Biblie scrie ca Liliacul e pasare?
In ce an a fost Ierusalimul zidit din nou? https://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=16&cap=9
E gresit daca spunem in orice zi "Hristos a inviat!"? Un credincios ortodox spunea pe forumul unui cotidian online ca trebuie sa spunem "Hristos a inviat!" numai in ziua de Sfintele Pasti. De ce ar fi ...? (mai mult)
Bună! A mai făcut cineva Legământul sfânt cu Iisus și a renunțat la el dar fără sa facă pact cu diavolul? Sau măcar știți pe cineva...
Cum au ''supravietuit'' Tablitele de lut de la Tartaria potopului lui Noe?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!