Cei mai activi useri din categoria Religie pe 13 Februarie 2025 sunt:
De ce anul acesta pastele catolic este la o diferență asa mare de cel ortodox?
Posedata sau inconștientă? Buna ziua tuturor, as vrea sa încep cu faptul ca aceasta este o întrebare foarte serioasa pe care mi- o adresez în fiecare zi. De vreo 3- 4 luni sa zic asa am început...? (mai mult)
De ce se spune la cununie 'Pana cand moartea ne va desparti''? Parca sufletul traia vesnic, nu?
Ce parere aveti despre asta? https://atlas-geografic.net/de-ce-evreii-nu-l-recunosc-pe-iisus-hristos-ca-mesia/?fbclid=IwAR259Z6kopC7pcad28OHfzU8JuippZ6YWPjJFR5sBzqUsyaXC8HDOYOHGHM
De ce mor animalele, plantele, fungii, bacteriile, virusii, stelele, etc? Ca nu au pacatuit.
Daca inima nu are legatura cu sentimentele, atunci spuneti-mi bai ateilor de ce cand va indragostiti pulsul creste? :))
Ce parere aveti despre biblie sa o citesc sau nu? Este adevarata?
Ce avem noi aici? https://moldovacrestina.md/iisus-hristos-atotstiutor/ si aici https://www.crestinortodox.ro/dogmatica/dogma/dumnezeu-este-atotstiutor-parintele-dumitru-staniloae-68842.html
Zeului iudeu ii pare rau?
Cu cine vorbea zeul iudeu cand a zis asta? ''Dar Domnul Dumnezeu a zis: "Nu va rămâne Duhul Meu pururea în oamenii aceştia, pentru că sunt numai trup. Deci zilele lor să mai fie o sută douăzeci...? (mai mult)
Exista vreun grad de rudenie între mine și finul de cununie al părinților mei?
La cat a setat zeul iudeu varsta la celelalte animale? Sau la plante, fungi, bacterii, virusi, etc. Nu mentionez ca a fost cam uituc dupa ce a setat varsta omului la 120 de ani. Avraam a trait 175....? (mai mult)
Cine poate sa imi dovedeasca ca exista ''Sufletul''?
Salut TPU, explicati-mi va rog versetul Romani 3:1-3:8
Ce credeți despre Conversații cu Dumnezeu de Neale Donald Walsch? Ce parte vi s-a părut mai interesantă?
De ce credeți că s- au ratat de atâtea ori predicțiile despre apariția sfârșitului lumii?(2000, 2012 și celelalte date) As zice că se lasă așteptat sfârșitul lumii. Până în 2050 credeți...? (mai mult)
Ce crezi că vine după moarte?
Dacă ați fi Dumnezeu și ați vedea ce fel e lumea, nu ați da o Apocalipsa acum?
Buna,am citit cu voce tare o rugăciune unde scrie,, Dumnezeu este mare și înfricoșător pentru cei de împrejurul sau" se considera o jignire
Merita omenirea un Sfârșit Al Lumii sau o Apocalipsa iminenta? Lumea e tot mai rea sau e in continuare rea, oamenii aproape majoritatea se închină la bani, provoacă dezastre, războaie, conflicte,...? (mai mult)
Daca constiinta omului nu mai exista dupa moarte, atunci cum explicati faptul ca ii visam pe pe cei adormiti imediat dupa ce au decedat si de ce toti mai multi oameni au multe experiente cu lumea de dincolo...? (mai mult)
Bună, am avut un vis ciudat, se făcea ca eram pe un hol si o femeie mi- a spus du- te in camera aia m- am dus si acolo era o doamna înaltă, ma aștepta cu o masa plina de chestii de vrăji cum ar...? (mai mult)
Isus, inspirat de Iehova Dumnezeu, a profetit ca in zilele din urma vor fi epidemii accentuate. Isus a prevazut ca oamenii se vor apuca sa faca experimente biotehnologice prin prisma ateismului care ...? (mai mult)
Cine avea cheile de la poarta raiului pana sa apara Petru?
"Cercetătorii au descoperit că, în comparație cu generațiile anterioare, membrii generațiilor X și Y prezintă o stare de sănătate fizică tot mai precară, niveluri ridicate de comportamente...? (mai mult)
Ce Sfinti ai perioadei comuniste credeti sau vor fi canonizati in 2025 asa cum s-a anuntat la un Sf.Sinod Patriarhal!?
Am dat de un martor al lui Iehova. Puteti sa va uitati la intrebarea mea despre Pluto si o sa intelegeti. Acum ma ignora, probabil l- am suparat. Deci, ce este crestinismul original? Ca acel martor asa...? (mai mult)
Ce valoare are cursul de nutriție de la Sola Scriptura dacă-l fac? Dar cel de secretele sănătății biblice?
Ce a facut Noe pana la 500 de ani? Cum sa stai tu pana la 500 de ani si sa faci copii, trei in acelasi an =))
Iisus conform scrierilor lui Flavius Josephus sau lui Tacitus(care îl menționează) și altor câțiva istorici din perioada aia a antichitatii chiar a existat ca om, ca personaj istoric. Atunci cum...? (mai mult)
Un bebelus nebotezat poate fi inchinat? Acasa de parinti, nu trecut de preot pe la icoane... vreau sa stiu daca e bine sau daca e păcat să închizi un bebeluș. (Crestin ortodox) Multumesc.
Daca as fi Dumnezeu as sfârși cu omenirea ACUM. Adică as da drumul Apocalipsei. Dumnezeu ce mai așteaptă? Oricum lumea merita un sfârșit al lumii..am distrus planeta și omenirea a provocat atâtea...? (mai mult)
Atât va zic Apocalipsa, sfârșitul lumii e aproape dar mai întâi o sa fie un cutremur mare in Romania și apoi războiul global al III- lea și imediat după o sa fie Apocalipsa..am citit eu într-...? (mai mult)
Sfarsitul lumii, apropierea lui, va sperie sau îl așteptați?
Doar mie mi se pare penibilă chestia cu Dumnezeu? Adică să crezi că tot ce se întâmplă e din cauza si voia unei invenții a oamenilor. Sau că totul a început la Adam si Eva. Mi se par ultimele...? (mai mult)
Salut TPU! Marti pe 24 bunica mea a murit. Dupa inmormantare eu am dormit la niste rude. Eu trebuie sa ma intorc acasa pana la urma, dar imi este foarte frica sa mai dorm acum. Imi este tare frica ca...? (mai mult)
Este adevarat ca sa ajungi faimos (mai ales ca un cantaret/actor) trebuie sa intri in cultul illuminati si sa- ti vinzi sufletul? Nu doresc comentarii care nu- si au rostul sau nu cred in "tampenii" ...? (mai mult)
De ce nu se zice numele faraonilor in Biblie?
Trec printr- o perioadă grea in care plang seara de seara inainte sa adorm deoarece am niste frământări care imi macină sufletul. Ma rog la Dumnezeu si il implor sa ma ajute căci am ajuns la capătul...? (mai mult)
Cine era faraon pe timpul lui Moise?
Acum cati ani a fost marele potop?
De ce crestinismul nu e monoteist, cum se zice ca e?
În Proverbele 2:20 se spune: "De aceea, tu umblă pe calea celor buni, rămâi pe cărările celor drepți!" Care este calea celor buni, si cum o putem găsi? Si odată ce am gasit- o cum putem ...? (mai mult)
Hei! Aseara am avut un vis foarte ciudat. Se făcea ca am mers cu niște parinti a căror fata a murit sus pe un munte ca s- o vedem pe fata lor ca apărea mereu(ciudat). Am mers și am vazut- o, în ...? (mai mult)
Panamax m- a făcut să realizez ceva: lumea nu știe ce e paștele. Punând o întrebare fără sens ca "Daca Iisus vine o fuga pe Pamant, sarbatoreste Pastele evreiesc, catolic sau ortodox?" m- a făcut...? (mai mult)
Daca Iisus vine o fuga pe Pamant, sarbatoreste Pastele evreiesc, catolic sau ortodox?
Dacă se dovedește că adevărata relatia amoroasă dintre Iisus si Maria Magdalena ar duce asta la distrugerea creștinismului?
De unde aveau puterea vrajitorii faraonului ca sa faca ce a facut Moise?
"Se presupune că starea foarte bună a scheletului se datorează faptului că mastodontul s- a scufundat într- o mlaștină (Bazinul Baraolt formânduse prin retragerea apelor unui lac), întâmplare...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!