Cei mai activi useri din categoria Religie pe 13 Februarie 2025 sunt:
Deci una dintre cele 10 porunci pe care Dumnezeu i l- ea dat lui Moise este: "Să nu- ţi faci chip cioplit, nici vreo înfăţişare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pământ, sau ...? (mai mult)
Salutare! Ce părere are Dumnezeu despre conversia de la o religie la altă, spre exemplu de la creștinism la iudaism? Mai exact, ce scrie în Biblie?
Lucreaza cineva de Paste in Romania? Ca doar e pacat sa muncesti de sarbatori cu cruce rosie.
Trebuie sa tin post si dupa împărtășanie sau nu mai trebuie? Adica daca m- am impartasit dimineata si dupa ma duc acasa trebuie sa postesc in continuare pana se termina ziua sau nu mai trebuie deloc?...? (mai mult)
Luca 9: 60 Dar Isus i- a zis: „Lasă morţii să- şi îngroape morţii, şi tu du- te de vesteşte Împărăţia lui Dumnezeu." Ce a vrut să spună Isus prin: "Lasă morţii să- şi îngroape...? (mai mult)
Se pare ca si Odin a inviat, ca Jesus. Ce parere aveti?
Ce avem aici? Trinitati? https://prnt.sc/10xxj8e
Ce părere aveți despre spovedanie? Trebuie neapărat să spunem orice păcat preotului altfel nu se iarta?
Dacă m-am spovedit, este neapărat sa ma împărtășesc a doua zi? Eu as vrea sa ma împărtășesc la o săptămână după spovedanie?
Ce părere aveți de ateismul promovat in regimul comunist față de religia (în general) promovată sau acceptată în regimul capitalist/democratic?
De ce plăcerea sexuală este un păcat? Și de ce trebuie neapărat după căsătorie? Până la urmă nu rănești pe nimeni, nu omori, nu furi. Nu vad raul in aceasta plăcere. Sunt deschisa la opinii...? (mai mult)
Credeți că fumatul e păcat?
Vandalizarea e pacat?
Dați-mi motive bune să cred în existența zeului Biblic sau oricare altor zei, fără biblie sau alte texte că am încercat și nu a ieșit nimic din asta. Reușiți oare?
Cuvantul "Iad" duce in eroare crestinii, pentru ca de fapt este traducerea cuvantului Şeol sau Hades si are legătură cu moartea, pentru ca biblia nu a fost scrisa in romana... În unele traduceri ...? (mai mult)
"Walhalla 05/01/2010 - 16:56 Curios, am gasit cativa ca voi, una care se crede insusi mireasa lui Lucifer, il alinta si il iubeste. A incercat sa ma aduca in clanul ei, pana a inteles cine sunt ...? (mai mult)
Deci am o super curiozitate. Ce se intampla daca pun o lumanare la morti pentru cineva care INCA nu este mort? Si cum se pune mai exact? Trebuie sa scriu numele persoanei sau doar sa ma gandesc la ea?
Dragi atei am primit un mesaj de la iahve pentru voi, ce pedeapsa ati vrea pentru o vesnicie?
Daca la judecata finala,trupurile noastre vor fi imbracate in neputrezire, atunci cei pacatosi vor arde vesnic in iad fara oprire?
Inainte de intrarea in pacat animalele mancau fructe si legume deoarece nu exista moarte?
Daca unii oameni doresc sa se incinereze si sa le ingroape cenusa in pamant sau sa o arunce intr-o apa, cum vor intra ei la marea judecata cu trupul daca nu il mai au?
Exista Dumnezeu? :(
Ce inseamna ''Credinta in zei'' religiosilor? Si aceasta ''credinta in zei'' trebuie sa fie afisata in public? De parca nu ar avea efect aceasta credinta daca nu e afisata in public.Inseamna ca nu sunteti...? (mai mult)
Înainte ca Adam să mănânce din pomul cunoașterii binelui și răului animalele erau nemuritoare (ca omul )sau erau muritoare?
Hei TPU. Am o intrebare. Daca am fost cununata la ortodocsi si vreau sa trec la catolici si sa ma tin de religia asta este adevarat ca e pacat mare?
Bună TPU, Mă numesc Dani. Are cineva un documentar despre succubusi(demoni fete) și despre cum îi poți invoca? Un link vă rog!
Am o intrebare. Pentru a fi atmis la seminarul teologic din Alba-Iulia trebuie sa dai acele probe de aptitudini, nota de la evaluarea națională cât contează în admitere?
Cum definiti cuvantul "prieten"? De cate ori ar trebui sa iti ierti prieteni/dusmani?
Ca sa inteleaga lumea odata pentru totdeauna, cine vrea sa inteleaga: Apocalipsa 21:4:"El ( Iehova Dumnezeu, autorul Bibliei si creatorul universului si al Pamantului si al omului ) va șterge orice...? (mai mult)
Dragi crestini am primit un mesaj de la iisus, de ce va e este frica de covid? numai aveti credinta, fricosi vor intra in iad [ Apocalipsa 21:8 ] " Dar, cat despre fricosi, necredinciosi, scarbosi,...? (mai mult)
Pentru ortodocsi: E pacat sa te inchini la idoli?
Creștinilor, dacă Allah este Dumnezeul Adevărat, ce veți face când vă va judeca pentru că ați ales religia greșită?
Întrebare pentru creștini: Voi priviți mântuirea ca pe un dar care se primește fără merit sau ca pe un premiu care se dobândește? Argumentați-vă opinia, vă rog. :)
A reprezentat vreodata crestinismul iubirea, iertarea in lume?
Ce însemnă teama sau frica de Dumnezeu?
Cum vedeți voi că va fi sfârșitul lumii?
Păreri despre cărțile Conversații cu Dumnezeu?
Când vedeți voi ca va fi sfârșitul lumii?
Cine e Dumnezeu pentru tine? Ce crezi despre fiecare religie majoră în parte?
Nu vi se pare ciudat ca Jesus a fost botezat de Ioan? Stiind ca Ioan era sectar. Se deduce ca Ioan l-a botezat la secta lui. Jesus s-a dus in desert ca sa o ia pe urma mentorului sau, Ioan.
Ce se întâmplă dacă un bebeluș este botezat de două ori?
Buna seara, as dori sa merg la mormântul lui Arsenie Boca, am auzit că împlinește dorința pe care nu o poți avea fara ajutorul lui, unde găsesc? Poate mă ajută și pe mine?
Ateismul e mort. Oricine e atent la trendurile la nivel global si la cultura actuala poate vedea asta. Nicio societate nu poate stagna cultural intr- atat incat sa devina complet ateista. Ateismul a ...? (mai mult)
Care e "planul maret" al lui Dumnezeu (crestin) pentru umanitate?
Crezi că sfârșitul lumii se apropie?
X a suferit un accident mortal. Y afirmă că Dumnezeu l-a pedepsit pe X pentru că n-a fost corect. Cum aș putea elibera un certificat de nebunie pentru Y?
1. E adevarat ca poti sa fii cel mai bun om pe pamant, sa- ti sacrifici viata pentru saraci, bolnavi si orice, DACA nu crezi in Dumnezeu degeaba te- ai sacrificat si vei arde in iad o vesnicie? 2....? (mai mult)
Daca ma spovedesc duminica si nu ma impartasesc ma pot impartasi, spre exemplu azi fara a ma mai spovedi?
Crezi in sfârșitul lumii?
Foști religioși, ce v-a făcut să renunțați la religia cu care ați crescut?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?