Cei mai activi useri din categoria Religie pe 13 Februarie 2025 sunt:
Daca ar veni cineva sa faca minuni cum facea Isus si sa spuna ca este Isus, l-ati urma?
Ce parere aveti despre acest canibalism din Biblie? Sau despre Orbirea sirienilor, tot din aceeasi carte si capitol https://biblia.resursecrestine.ro/2-imparati/6
Ce se duce in rai? Trupul sau sufletul?
Cati copii a avut Abiam din Biblie si in cat timp i-a facut?
Religia e impotriva masculinitatii. Isus e opusul la ce inseaman sa fi barbat. Cel putin cum il arata astia sa fi fost. De ce nu renuntati la prostiile astea?
Bună, am 21 de ani și nu știu ce sa fac în legătură cu sexualitatea mea. Știu de la vârsta de 18 ani ca a face dragoste fără sa ramai cu persoana respectiva, schimbând- o e păcat. Sau dacă...? (mai mult)
Bună, pot sa ma spovedesc de doua ori în postul asta? Am mai facut-o odata dar m-as mai spovedi pentru ca am mai uitat unele păcate și încă ceva
Isus a spus sa ne dam viata pentru el si o vom castiga. Ce inseamna asta? Sa ne sinucidem in numele lui?
Parca incestul era pacat, nu? Amnon si Tamar = Incest. Frate si sora.
Oare nu l-a omorat pe David coroana aia de un talant? 1 Cronici 20:2
Al cui urmas e Jesus? Al lui David sau al lui Natan? Stiind ca David a comis adulter.
Cand vom incepe sa primim semnul fiarei?
Si femeia e dupa chipul lui Dumnezeu sau doar barbatul? Ce fel de chip are Dumnezeu?
Ce parere aveti despre Dumnezeu? Puteti raspunde oricare, si atei si crestini, etc.
Bună, am mai pus întrebări de genu pe TPU gen ca vreau sa devin preot sau alte chestii dar de la un timp încoace nu, mai cred în Dumnezeu, îmi e rușine sa nu mai merg la biserica pentru ca este...? (mai mult)
Goliat avea scutier si cal?
Unde gasesc si eu versetul in care zice ca ursii si leii existau in Palestina? Parca in Samuel, nu?
Unde scrie in Geneza ca Sarpele era Satanel? Sau in vechiul testament.
Cum a ajuns Noe in Australia, America de Nord, America de Sud, Antarctica, Polul Nord sa adune animale pentru Arca?
Intrebare pentru crestini: Daca exista un musulman intr- o localitate cu toti crestinii si el ar vrea sa faca ora de religie, ce ar face scoala in acest sens? Si daca voi ati fi minoritari si ar face ...? (mai mult)
Bună ziua, îmi poate recomanda cineva un duhovnic în Buzău?
Ce parere aveți despre biblie?
Se pare ca venit Jesus. Ce parere aveti? https://www.youtube.com/watch?v=i9h2XPrstWY&ab_channel=Rom%C3%A2niiautalent
Cum vi se par cartile lui Yuval Noah Harari:Homo Sapiens, Homo Deus? Le-a citit cineva? Păreri?
Am mers la spovedit si preotul mi-a spus ca nu te pot impartasi deoarece fumezi si a zis sa-i spun ca nu o sa mai fumez niciodata si asa ma poate impartasi. Este bine ce a facut?
In Biblie, Isus a spus ca inainte de marele necaz (Armaghedon) se vor accentua cutremurele (cataclismele naturale), epidemiile. In Apocalipsa se spune ca pamantul va fi degradat (poluare) inainte de ...? (mai mult)
Daca Adam si Eva erau albi, cum au aparut negroteii?
In noaptea sabatului a fost adus Jesus in fata sanhedrinului? Si in ziua pastelui a fost crucificat Jesus?
Bună ziua! Am o intrebare. Dacă vreau sa ma duc la spovedit, pot sa imi fac o listă cu păcate si sa ma duc cu ea cu tot la spovedit? Știți, ca să nu uit ce păcate am facut.
De ce trebuie eu sa platesc pentru pacatele parintilor mei? Sau de ce trebuie sa platesc pentru pacatele strabunicului care a fost in razboi? Care e logica acestui lucru, ca eu unul n- o pot intelege?...? (mai mult)
Ce pare aveti ca Reza Aslan zice in ''Zelotul'' ca Jesus nu a mers apa? Zice ca asa a parut, datorita mareelor.
''Zelotul'' Reza Aslan: ''Nu a durat prea mult până când oamenii din Capemaum şi- au dat seama cu ce aveau de- a face. Isus nu era în niciun caz primul exorcist care să calce pe ţărmul Mării ...? (mai mult)
Cum sa ma apropii de Dumnezeu, cum îmi găsesc o Biserica la care sa merg și un preot la care sa ma spovedesc, ma poate îndruma cineva în aceasta direcție?
De ce judecati ateii daca voi cei care va numiti crestini nici macar nu respectati biblia? (va imbatati, va frecati inainte de casatorie, injurati etc)
De cine trebuia sa pazeasca Adam gradina Edenului? Si de cine se temea Cain ca il va omori? Ca nu mai era nici un om. Si in ce tara au trait Adam si Eva dupa ce au fost goniti din Eden?
Ce cauta Simon zelotul in grupul apostolilor lui Jesus? https://ro.wikipedia.org/wiki/Zelot
Salut TPU, este adevărat că indienii și chinezii își omoară copiii? Din câte am înțeles, ai lăsa într- un templu, ai învăța un dans și ai da foc, ca jertfă pentru nu știu ce zeu, ...? (mai mult)
Pe bune? Irod cel Mare pios? La cati copii a ''ucis'' pe timpul lui Jesus cum il ridica crestinii in slavi.
Bună! :) Sunt pe aici tinere cărora le face o deosebită plăcere să vorbească despre Domnul Iisus? (Sunt fată. :) )
De ce se contrazice Biblia la nasterea lui Jesus? Ba s- a nascut pe timpul lui Irod cel Mare, ba pe timpul lui Quirinius, care era guvernator al Siriei. Irod mort in anul 4 I.HR si acel recensamant a...? (mai mult)
Ce pedeapsa in iad este pentru cei care pun mancarea pe primul loc? Am citit ca cei care pun frumusestea pe primul loc vor avea un sarpe in loc de lant, foc in loc de parfum si mai multe
Unde gasesc si eu profetia invierii lui Jesus?
Ce cautau Iosif si Maria la recensamantul din Iudeea? Ca ei erau din Galileea si Galileea nu era provincie romana pe timpul ala. ''Zelotul'' Reza Aslan, pagina 54. Scrie clar in Biblie ca trebuiau sa...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc si eu profetia cu fuga in Egypt a lui Maria si Iosif?
De ce nu s-a mai facut un nou legamant?
Corpul se da cu imprumut!? ( Nu intrebati ca, nici eu nu stiu )
Creștinilor voi cum demonstrați existența lui dumnezeu? Cu ce este cartea voastră mai presus de cărțile altor religii? Că și alte religii susțin că scrierile lor tot de la dumnezeu ar veni. Nu...? (mai mult)
Bună! Se fac 4 săptămâni de când a murit bunicul și țin doliu, întrebarea mea este dacă am voie sa ma tund și sa ma vopsesc, deoarece nu am găsit nimic pe google întreb aici.
Pe la vârsta de 13 ani L- am visat pe Isus după care la liceu am devenit oarecum atee, însă mereu visul ala imi macina conștiința asa ca am revenit la creștinism. credeti ca am facut ceva...? (mai mult)
Bună.Câți dintre utilizatorii TPU cred în Dumnezeu? Şi dacă au argumente sa spună de ce nu cred și cum pot dovedi ei că Dumnezeu nu există? Şi cei care nu cred în Dumnezeu sa vină cu argumente...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!