Cei mai activi useri din categoria Religie pe 13 Februarie 2025 sunt:
O întrebare inspirată dintr- o altă întrebare de la această categorie... Dacă trupul ne este templu al Duhului Sfânt, de ce în ortodoxie persoanele de gen feminin aflate în acea perioadă ...? (mai mult)
Buna TPU, am spus din greseala ca ma lepăd de Dumnezeu! Credeti ca Dumnezeu ma va ierta? P.S:Eu nu o sa ma lepăd niciodată de Dumnezeu si daca zisai nu sunt de partea satanei?
Cine imi da si mie prorocirea despre uciderea bebelusilor de cate Irod?
Oare o sa dispara religia vreodata?
Deuteronom 5:6- 7 6 ‘Eu sunt Domnul, Dumnezeul tău, care te- am scos din ţara Egiptului, din casa robiei. 7 Să n- ai alţi dumnezei afară de Mine. De ce il considerati pe Isus ca fiind Dumnezeu...? (mai mult)
Bună, TPU! Am o curiozitate și sper să nu văd jigniri. Femeilor ortodoxe li se citesc anumite rugăciuni la 40 de zile după naștere. Dar în cazul în care, Doamne ferește, pierde sarcina,...? (mai mult)
Salut TPU, eu cred si spun cu mana pe inima in fata Lui Dumnezeu ca nu pot sa inteleg unele chestii din biblie si ma face sa ma simt inferior si ma face sa am o gandire din ce in ce mai naspa despre tot...? (mai mult)
De ce Biblia nu are informații utile ce ar avansa umanitatea dar de fapt o ține involuată prin mitologii, contradicții și răutate pură?
Moise a transformat apa in sange, la fel au facut si magii faraonului?
La cate zile se face Circumcizia la evrei?
Care dintre ucenicii lui Jesus era vames?
Zeul iudeu poate sa faca chiar orice, adica e atotputernic?
De ce nu există femei care să slujească ca și preot în biserica ortodoxă? Care este rațiunea pe care se bazează această limitare?
A vorbit vreodata Jesus in Secret? Adica i-a invatat pe toti?
Salut TPU, imi poate explica cineva Versetul Luca 12:40 pana la 12:48?
Zeul iudeu se temea de Adam si Eva?
Adam si Eva erau nemuritori daca nu pacatuiau?
Buna TPU, va rog frumos sa ma ajutati sa scap de gandul acesta cu vanzarea sufletului, adică cum pot scapa de el, ma frământă de 6 zile! Cum pot scapa de el? P.S:Eu nu o sa- mi vand sufletul niciodată...? (mai mult)
Dumnezeu si Satana purtau haine? Ca asa se deduce din versetul in care se zice ca Adam si Eva s-au ascuns pentru ca erau goi. Si de ce salbaticii din Amazon nu se rusineaza?
Dumnezeu e barbat sau femeie?
De ce nu le place la crestini poligamia? Ca in Biblie zice ca e voie
Cat are un veac? Intreb pentru că există o problemă(da, inca învățam cat fac 2+ 2) la nivel teologic de a interpreta in doua feluri acest termen. Unii susțin că veacul este o perioada finită...? (mai mult)
De ce in Biblie nu scrie nimic despre demonii carora le pare rau de faptele lor si vor sa se caiasca? Si ei au dreptul sa se schimbe, nu doar oamenii.
In Biblie (si poate si in alte religii) spune sa ii iertam pe alții cum si D- zeu iarta oamenilor dar tot acolo scrie despre un D- zeu razbunator care ii trimite pe demoni in Infern la Sfarsitul Timpurilor...? (mai mult)
Pentru tine cine este Iisus? https://youtu.be/blCVQPGyi7I
In ce carte gasesc versetul in care se zice ca Iuda nu a biruit pentru ca oponentii aveau care de fier?
Dintre versiunile ortodoxe ale Bibliei traduse în română, care este preferata voastră și de ce?
Cercetarile stiintifice se fac iar tehnologia si industria s- au inventat pentru a tine pasul cu saracia si bolile si pentru a compensa munca grea cu sudoarea fetei si pentru a compensa in mica masura ...? (mai mult)
De acord cu uciderea femeilor dacă fac avort? Și eu care credeam că acești creștini din America sunt pro viață: https://thehill.com/homenews/state- watch/542436- gop- texas- lawmaker- introduces-...? (mai mult)
Cum a oprit zeul iudeu Soarele?
Daca fiul meu devine preot, cum ii zic "fiule" sau "parinte"?
Nu cred in Dumnezeu, imi place tot ce tine de spirite, imi place si cred in Lilith, Satan si toti demonii posibili, ce religie oare sunt? M-am nascut ortodox.
Bună TPU! Am o mică nelămurire. Eu sunt Crestina Ortodoxa pe stil nou, iar iubitul meu este pe stil vechi. Curiozitatea mea este dacă se poate efectua cununia/nunta in aceast caz? Suntem la început...? (mai mult)
Cum se poate ca un om sa il bata pe zeul iudeu?
De ce ortodocșii dau hate adventistilor, cand adventistii sunt cei care chiar isi respecta religia? Nu consuma alcool, nu fac sex inainte de casatorie, se imbraca decent, asculta doar muzica religioasa...? (mai mult)
A murit papagalul meu azi ca nu mai avea apa, eu eram plecat mult timp. Ma bate Dumnezeu! Am plans mult azi. Ce ma fac? Ce fac cu pacatul asta? A murit din cauza mea.
Cum de sumerienii au uitat de Adam, Eva, Cain, etc? Si tocmai evreii au tinut minte? Oare pe timpul sumerienilor existau evreii?
Roverul Perseverance a început oficial căutarea de semne de viață pe planeta Marte. Garantez cu Biblia ca nu va gasi semne de viata pe planeta Marte. Voi ce puteti spune? https://www.descopera.ro/stiinta/19670445-...? (mai mult)
De ce Abel i-a nesocotit ''porunca'' lui Dumnezeu si s-a facut oier? Si totusi el a fost favoritul lui.
In ce tara trebuie sa ma duc ca sa gasesc gradina Edenului?
In ce specie de Sarpe s-a transformat Satana?
Edenul avea iesire la Oceane si Mari?
Cum se face ca zeul iudeu le-a facut la animale perechea potrivita, dar lui Adam ioc? Si saracul Tenia, cum a iesit el din Adam ca sa-i dea nume.
Cei care cred in existenta paranormalului, supranaturalului, credeti ca aceste fenomene sunt ostile omului?
Salur, tpu.Citesc noul testament si la un moment dat in evanghelia lui Matei am citit ca Isus Cristos a intalnit un om bogat si l- a intrebat ce trebuie sa faca pentru viata vesnica, Isus i- a raspuns...? (mai mult)
Cum se numeste slujba tinuta de preot, pentru o lauza, la o luna dupa nastere?
Toti crestinii se numesc crestini dar sunt impartiti in 32000 de confensiuni crestine, toti crestinii sunt crestini? Sectanctii se numesc crestini, le e rusine sa spuna ca apartin de religia, secta ...? (mai mult)
Dacă nu ar exista teismul cu acea Freaky- Fusion de religii, atunci nu ar exista nici ateismul. Ateii sunt copiii teismului și ai religiei. Nu vedeți? De ce nu e dragoste necondiționată și în cazul...? (mai mult)
Studierea Bibliei combate depresia. Voi ce credeti despre aceasta idee?
Am o intrebare. La lăsatul secului de carne este duminica, din acea duminica nu se mai mănâncă carne pana la sfârșitul postului sau doar de lunea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!