Cei mai activi useri din categoria Religie pe 13 Februarie 2025 sunt:
Buna,vreau sa stiu daca voi credeti în Dumnezeu sau nu (daca nu,de ce nu iar daca da, de ce da ) Am citit din Biblie si am ajuns la concluzia ca sunt aiureli, si da, sunt ateu (fata)
Isus a fost condamnat la moarte si executat pentru ideile lui de niste credinciosi practicanti, intr- o societate profund religioasa. Daca s- ar fi nascut intr- o societate dominata de ateism, ce credeti...? (mai mult)
De ce unele persoane religioase spun ca Hitler ar fi fost ateu? El era catolic devotat, prieten cu papa din acea vreme.
In rai putem face sex?
Acum cati ani a creat zeul iudeu stelele?
De ce ateii si restul cultelor ne insulta cu diferentele lor de opinie? Cine le da acest drept? Sunt crestin fundamentalist de cand ma stiu. Cum va puteti inchipui ca as accepta vreodata o alternativa...? (mai mult)
Bună! :) Întrebare pentru creștini Domnul Isus spune că "din prisosul inimii vorbește gura". Unii oameni mai au și ei o vorbă: "E rău de gură, dar are inimă bună." Și poate vi s- ...? (mai mult)
De ce nu se preda in scoli stiinta, ci religia? Exemplu: Evolutia unui organism, genetica, etc. E mai importanta religia in viata decat acestea?
Salut tpu.Biblia mea este de la TBS(Societatea Biblică Trinitariană) si astazi cineva mi-a zis ca daca nu are o cruce pe toc ..nu este ortodoxa.Voi ce credeti si ce as putea face?
Neata TPU. Credeti in Dumnezeu?
Cum vă imaginați sfârșitul lumii?
Este cineva de aici penticostal practicant? Care este opinia oficială a bisericii penticostale cu privire la înrolarea creștinilor în armată? Sunteți pe modelul ortodox și catolic că e ok...? (mai mult)
Increderea exagerata in stiinta cauzeaza multi morti de covid prin nerespectarea cu strictete a legii izolarii si carantinei data de Iehova Dumnezeu omului in Biblie. Voi ce credeti despre asta?
Cum de zeul iudeu a creat prima data lumina si apoi Soarele, ca se stie ca fara Soare nu exista lumina si Soarele e o stea, rectific: Fara steaua noastra nu exista lumina pe Pamant si nu exista lumina...? (mai mult)
Oare de ce nu ne vizitează deloc extratereștrii? Sau ne vizitează? Din Universul asta imens cu atâtea miliarde de planete e greu de crezut că nu există o planetă ca și a noastră Pământul în...? (mai mult)
Pandemia are legătură cu sfârșitul lumii? E începutul sfârșitului așa cum am mai auzit? Știu că au mai fost pandemii dar că această care sa bulverseze total toată omenirea nu. Eu cred că...? (mai mult)
Credeți că,curând, se va sfârși omenirea și de ce?
666 se refera la Nero? Numele grecesc „Nero Caesar" pus în litere ebraice este NRON QSRN, care se adaugă la șase sute șaizeci și șase. https://my.bible.com/ro/bible/191/REV.13.18.VDC
Creștini din Ortodoxie, ce părere aveți despre faptul că Biserica a obișnuit să dețină sclavi de etnie rromă?
Care e morala crestina? Aia din vechiul testament sau instigarea la crima, sinucidere, etc din noul testament?
Cum vi se pare ca Facebook l-a blocat pe asta pentru un citat din Biblie? Se pare ca Biblia instiga la violente, crime, etc. https://prnt.sc/10gv81i
Potopul biblic din 2370 i.Hr. nu e o legenda ci un fapt istoric. Dunele de nisip din marile deserturi sunt o dovada. In plus, inaltimea calotei glaciare de la poli, in raport cu nivelul oceanului, e...? (mai mult)
Salutare. Am observat că sunt foarte mulți atei activi pe această categorie, eu sunt agnostic și observ că religiosii spun ca ateii sunt proști și lipsiți de logică, ateii spun că este invers...? (mai mult)
De ce credeti ca oamenii prefera sa creada in superstitii, zeitati, balauri si alte absurditati si nu in stiinta?
Cand se va opri prigonirea crestinilor? De la inceputul veacurilor suntem prigoniti, batjocoriti si alungati. Acum vor sa ne fure si ultimul nostru refugiu: Catedrala Mantuirii Neamului Romanesc. ...? (mai mult)
Ce fel de bautura se bea maine? Si de care pahare ca 40 de shot duc dar alea de 150 de whisky ma baga in coma :))
Ce ar însemna " Evolutie" pentru voi, creationistilor?
Ce parere aveti de urmatorul citat? As vrea sa stiu mai ales parerea ateilor fiindca pe ei îi vad facand greseala asta. Citatul nu are neaparat legatura cu religia cat are legatura cu Logica. Pentru cine...? (mai mult)
Ce părere aveți despre religie? Haideți ateilor, dați ce e mai bun din voi.
Este cineva care se lupta cu antihristul? Câți?
Bună ziua, În vara asta, am de gând să mă înscriu la Fundația Calea Victoriei, că aș dori să dobândesc cunoștințe despre Iudaism, Creștinism, Islam, Sanatana Dharma, Buddha Dharma...? (mai mult)
De ce Adam si Eva aveau nevoie de mâncare?
Despre cine este vorba în Geneza 3:15? Cine este dușmanul femeii, cine este femeia, când s- au atacat, astfel că una din părțile implicate sa aibă calcâiul zdrobit, iar cealaltă capul? Cine...? (mai mult)
Creationistilor, de ce embrionul uman are branhii si se dezvolta si se naste in mediu umed?
În afară de textele religioase (majoritatea antice), ce alte dovezi mai sunt pentru existența vreunei zeități?
Buna TPU, ma nelinisteste faptul ca mama a pus 2 cutite in sifonier si 1 langa pat cu zahar dar nu zahar normal, un tip ciudat fara gust.Am intrebat- o si a zis ca sunt puse cu un scop. Ce credeti sa...? (mai mult)
Care este diferenta dintre Ateism si Agnosticism?
Salut TPU, citesc biblia si am inceput cu nou testament, Evanghelia cu Matei si din cate am inteles asa e bine sa incepi, ulterior am aflat ca e bine sa incepi cu vechiul testament sau cu geneza, imi...? (mai mult)
Buna TPU! La care manastiri din Vâlcea se fac ritualuri? Cu care preot ar trebui sa vorbesc? La mănăstirea Frăsinei se fac ritualuri? Si acolo dacă mă duc pe care preot să îl caut? Vreau răspunsuri...? (mai mult)
Unde scrie in Biblie de liber arbitru? Sa nu veniti cu interpretari si cu ''Cuvintele in trecut insemnau altceva''.
De unde a aparut acel abur din Geneza?
Cam lenes acest zeu, nu credeti? Cum sa creezi un lucru doar intr- o zi, doar dand din gura? Eu as crea mii de lucruri intr- o zi daca as fi zeu. Dand din gura ca el. ''Sa se faca cutare, sa se faca...? (mai mult)
Buna TPU, se pot purta 2 cruciulite la gat? Ca imi plac ambele una o am de la o ruda si una de la munte.
Salut. Am nevoie urgenta sa vorbesc cu cineva credincos, va rog ajutati-ma.
"Sufletele" sunt chinuite in iad?
Cum va aparati daca maine va chem la Judecata?
De ce zic crestinii ca la a doua venire a lui Hristos toti mortii si viii se vor infatisa inaintea Lui? Nu ati citit versetul care spune "unul va fi luat si altul lasat "? Atunci unde toti? Mai cu seama...? (mai mult)
Salut TPU. Vreau sa citesc biblia si nu stiu cum, poate suna absurd, dar faceti ma sa inteleg de ce dupa o "strofa"" apar trimiterele acelea 1:1 ioan sau ceva de genul acesta, care sunt rolul lor.Imi...? (mai mult)
Zeul iudeu e corect?
Deci murim pentru ca am pacatuit?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!