Cei mai activi useri din categoria Religie pe 13 Februarie 2025 sunt:
Astea is demenți cu tartacuta. Ma surprinde detalie si siguranța cu care povestește, desi se mai auto contrazice de- a lungul poveștii. Pai ce facem noi dupa judecata de apoi daca n- avem conexiune...? (mai mult)
A venit sau nu a venit Hristosul a doua oara in timpul generatiei Lui? "Iată că El vine pe nori. Şi orice ochi Îl va vedea; şi CEI CE L- AU STRAPUNS. Şi toate seminţiile pământului se vor boci...? (mai mult)
Salut,daca vreau sa ma spovedesc trebuie sa tin post o saptamana sau sa fac ceva inainte?
Salutare! Prin rugăciune, se pot transmite gânduri la cineva?
De ce nu inteleg oamenii de stiinta ca in afara planetei Pamant nu e decat moarte pentru om intrucat nici o alta planeta din univers nu e locuibila si toate sunt pustii si fara viata? Poate fi numit acesta...? (mai mult)
Ce credeți că se întâmplă cu noi după ce murim? 1. Nimic 2. Există Rai și Iad, etc. 3. Reîncarnare 4. Sau altceva
Am sa fac un experiment interesant, cat % crestin te consideri daca crezi acestea din biblie? 1. Pamantul are 6000 de ani de la Creatie - 10% 2. Este impus femeii sa asculte de barbat si sa i se...? (mai mult)
Fetele pocaite de ce nu iti aleg parteneri după suflet și nu după fizic? Am vorbit cu niște băieți pocăiți și mi au spus ca nu le plac fetele ca sunt urâți
Crestinilor, tarana putrezeste? Ca doar ziceti ca zeul iudeu l-a facut pe Adam din tarana.
Cum pot sa îmi câștig un loc in Rai? Avand și carand destule păcate și eu. Vreau sa fiu copil al lui Dumnezeu de acum. Dar cum?
De ce în filme (sau in USA, în general) semnul crucii se face de la stânga la dreapta, în timp ce noi facem de la dreapta la stânga?
Daca fac toate cursurile de la Sola Scriptura, cele 11 prin corespondenta, sau online , am sansa să Îl cunosc pe Dumnezeu mai bine? Și asta înseamnă că o să îmi dea 11 diplome de...? (mai mult)
Daca Îl ai în inima pe Iisus Hristos sa zicem,ce îți mai trebuie religie și biserica? Nu e necesara doar "cămăruță "din Biblie și ruga "pe ascuns", in tăcere"?
Cum pot sa Ii slujesc lui Dumnezeu, lui Iisus Hristos adică, nefăcând parte dintr- o biserică sau religie? Cum sa devin copil al lui Dumnezeu? Religia mea e speranța în Iisus Hristos, daca putem...? (mai mult)
Cum se face ca autorii Bibliei stiau exact ce se afla in corpul uman, desi era interzisa autopsia in evul mediu si pe vremea asa zisilor autori ai Bibliei nu exista asa ceva la crestini? Probabil asa ...? (mai mult)
Singura religie adevarata da speranta oamenilor ca acestia vor trai in carne si oase vesnic pe aceasta planeta Pamant in imparatia lui Iehova Dumnezeu autorul Bibliei si creatorul universului si al planetei...? (mai mult)
Buna TPU, am văzut un mesaj că dacă crezi in cel rau il vei visa că iti va da bani si iti va da si un cuțit cu o foaie că sa iti vinzi sufletul! Este adevarat acel mesaj? Eu care nu cred in el nu...? (mai mult)
Smerenia este egală cu stima de sine scăzută? Dacă vrei să fi smerit, vei avea neapărat o stimă de sine scăzută?
Ce inseamna ''suflet'', religiosilor?
Va doriți o Planeta Pamant in care sa nu mai existe răul? Si daca da, cum se va ajunge acolo: prin evoluție si in cazul acesta cat timp ar mai dura sau prin credință in Dumnezeul Creator, prin respectarea...? (mai mult)
Omul a fost si este creat de Iehova Dumnezeu ca sa traiasca vesnic in carne si oase pe aceasta planeta Pamant. Moartea e ceva nefiresc si anormal la om. Isus a fost jertfit in carne si oase pentru ca oamenii...? (mai mult)
Unde scrie in Biblie ca zeul iudeu a creat animalele hermafrodite?
Cum se face ca Moise a scris si dupa moartea sa?
Dumnezeu îi iubește pe cei aflați în iad? Dacă nu, când a încetat să-i iubească?
Cum pot să fac să nu mai judec? De exemplu, atunci când aud de un copil că au râs colegii lui de el, am o dorință intensă ca acei colegi să ardă în iad pe vecie, sau când îmi amintesc de...? (mai mult)
Băi fraților, simt că o iau razna rău de tot, nu mai pot de nervi. Cum se poate ca Dumnezeu să promoveze și să impună atrocitățile, crimele, torturile umane prin Biblie? Ăsta e cel mai mare...? (mai mult)
Ce v-ar convinge sa NU mai credeti in Dumnezeu?
Dacă am făcut avort de frica părinților mei (au spus că mă gonesc pe străzi dacă nu fac avort) știu că e păcat să avortezi dar nu aveam încotro. Pur și simplu m- au obligat. Atunci Dumnezeu...? (mai mult)
Fratilor, simt ca înnebunesc. Ce s- a ales de Cain? Efectiv Biblia asta iar se contrazice. In Geneza 4, 12 spune ca a ajuns un fugar si un pribeag iar in Geneza 4, 16- 17 ca s- a asezat la casa...? (mai mult)
De unde ar fi putut sti David ca omul are ADN, din alta parte decat de la Iehova Dumnezeu Creatorul omului? Psalmul 139:16:"Ochii tăi m- au văzut chiar și când eram un embrion; toate părțile...? (mai mult)
E adevarata superstiția că dacă stranuti cu gura larg deschisa o sa mori curând? Eu una nu cred dar sper că nu e adevărată!
Buna TPU,tot stau cu gândul la o mare prostie! Oare ce inseamna cand visezi diavolul, inseamna că esti de partea lui si ai sufletul vandut? Ce inseamna?
Crestinilor, voi o ''ardeti'' cu ''iubirea vrajmasilor''', atunci de ce nu il iubiti si pe Satanel? Luca 6 cu 27.
In ce zi a creat zeul iudeu familia hominidae?
Creationistilor, voi aveti acelasi ADN cu al parintilor vostri? Ca doar ziceti ca zeul vostru v-a facut la fel.
Asa cum oamenii se zbat pentru obtinerea unui job, cam in acelasi fel ar trebui sa se zbata fiecare om pentru ca sa fie acceptat de Iehova Dumnezeu pentru un job pentru o inchinare acceptata de Iehova...? (mai mult)
Dacă vei căuta informații despre evoluția omului, în multe manuale și enciclopedii vei găsi imagini succesive ale unor ființe: prima ființă este încovoiată și seamănă cu o maimuță, iar...? (mai mult)
Iisus a fost Evreu?
Omul a apărut înainte de animale sau după animale? Am încercat să citesc Biblia dar se contrazice singură.
Ce mai face biblioteca din Alexandria, pe care au distrus- o crestinii in 391 AD? O ''aripa'' din ea. https://ro.wikipedia.org/wiki/Biblioteca_din_Alexandria. Crestinilor nu le placea stiinta https://www.descopera.org/arderea-...? (mai mult)
Zeul iudeu pedepseste copilul pentru faptele parintilor lui? Sau alta: De ce zeul iudeu ''ne-a pus pacatul originar in carca''?
E bine ca oamenii sa se vaccineze pentru a trai mai mult si pentru a avea la dispozitie mai mult timp ca sa se intoarca la Dumnezeu si sa se apropie de Iehova Dumnezeu mai mult. Ce puteti spune despre ...? (mai mult)
Hei! Daca vreau sa tin post (Postul Mare), pot avea si zile in care sa "renunt". Fiindca dacă, de exemplu este ziua mea in aceasta perioada si vreau sa mananc tort. Si daca tin doar ultima saptamana...? (mai mult)
Voi ce știți despre creștinii care au fost persecutați pentru că au refuzat să practice cultul crucii?
-De ce e păcat să faci sex și mai ales înainte de căsătorie?
De ce un doctor chirurg are nevoie de scoala ca sa poata opera? Ca doar zeul iudeu opereaza prin acel doctor chirurg. Sau zeul iudeu si alti zei au nevoie de scoala pentru asta? Si de ce zeul iudeu si ...? (mai mult)
Intr- o noapte, cand Moise se intorcea in Egipt impreuna cu familia sa, Dumnezeu a vrut sa- l ucida fara nici un motiv. Atunci sotia lui i- a taiat o bucata din penisul copilului sau si i l- a dat lui...? (mai mult)
La recesamant cei care sunteti atei va treceti atei la categoria religie? La ultimul recesamant cum v-ati trecut?
Cei care sunteti mai credinciosi: cum treceti peste deznadejdea accea cand faceti un pacat clasificat grav? Adica starea accea de pocainta imi apare dar dispare destul de repede si dupa parca zici ca nici...? (mai mult)
Vreau sa vad vreun credincios adevarat care isi da casa la o persoana de pe strada. Cum vi se pare ideea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.