Cei mai activi useri din categoria Religie pe 13 Februarie 2025 sunt:
De ce zeul iudeu sau alt zeu nu le da case la cei de pe strada? Desi aia sunt super credinciosi. Nu poate?
Hei! 1.Pe cât imcepe Postul Pastelui? 2.In ce consta acesta? 3.Care sunt intrebarile adresate unui copil la spovedanie? 4.Cate Denii sunt si in ce perioada vor incepe? 5.Ce produse de Post poti consuma? ...? (mai mult)
Buna! Am nevoie urgent de un duhovnic bun la care sa ma spovedesc. Cei care sunteți din Timișoara va rog foarte frumos sa imi spuneti un duhovnic bun. Mulțumesc anticipat!
De ce avea nevoie zeul iudeu de oameni, plante, etc? Ca nu se plictisea.
Credeti in harta natala? Este cineva care s-a casatorit desi ava lilith in casa 7?
Chiar. Cum a separat zeul iudeu lumina de intuneric? Ca vreau si eu sa le combin.
Unde ajung animalele, plantele, virusii, bacteriile, fungii? In iad sau rai?
Exista paine pe vremea lui Adam? Si Sarpele mananca tarana? Ca asa scrie in Biblie, se mai deduce ca avea inainte si picioare. Deci numai la femeie ii ''inteapa calcaiul''? Si numai femeia poate sa- ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre "evangelia ateista"? Este scrisa de un tip care posteaza videoclipuri pe tik tok, "evangheliaateista" se numeste canalul. https://ro.scribd.com/document/495884430/Evanghelia-...? (mai mult)
Daca Dumnezeu exista atunci de ce in fiecare zi mor mii de oameni?
De unde stiau Adam si Eva ce e moartea? Probabil ca ziceau ca e ceva de bine. Ma refer la faza cu ''pomul cunoasterii''. Cum i- ai zice la un bebelus sa nu faca o chestie. Plus ca nu aveau cunostinte. ...? (mai mult)
Buna TPU, daca am citit un site care zice ca iti poti vinde sufletul diavolului fara alte metode, mi- l vandui lui? Am 15 ani si sper ca nu îmi vandui sufletul diavolului.Acolo mai zicea ca daca vrei...? (mai mult)
De ce animalele nu cred in Dumnezeu? Ca le baga si pe ele in iad daca nu cred. Ca doar si pe ele tot el le-a creat
Din punct de vedere religios, care trebuiau să fie graniţele Israelului? Că am găsit undeva scris, în Geneza, că de la Nil până la Eufrat (Gen. 15:18). Chiar aşa de mare? Nu e o greşeală ...? (mai mult)
Cum e cartea"Divina vindecare" de David Clayton? Ce profesează David Clayton? E pastor?
Unde pot face cursuri biblice? Care sa te apropie mai mult de Dumnezeu și să îți dea un sens în viața? Cursuri in scop personal nu de teologie.
Doctorii tratează dar Dumnezeu este Cel care vindecă. Cum vi se pare afirmația asta? Mi se pare un adevăr profund. Chiar parcă prof.dr. Vlad Ciurea o spusese într- o emisiune. Voi credeți că...? (mai mult)
Salutare tuturor. Știe cineva ce trebuie făcut înainte de îngroparea mortului pentru a evita ca acesta să devină strigoi? A decedat tataie și au venit moșii si babele cu tot felul de...? (mai mult)
Daca Allah este bun, atunci de ce exista acte de terorism si kamikaze din cauza lui?
Ce facea zeul iudeu pana sa creeze Cerul si Pamantul? Si acum cat timp au fost create acestea? Si daca a existat dintotdeauna, ce facea pana atunci?
Salut tuturor, am si eu o intrebare si va rog sa ma indrumati si pe mine cu un sfat daca am cununia anul acesta in data de 14 august este in post stiu asta, dar o fac doar la primarie si petrecerea acasa...? (mai mult)
Isus a fost trimis pe pamant pentru ca oamenii, care se intorc la Iehova Dumnezeu, sa aiba speranta de a trai vesnic in carne si oase pe aceasta planeta Pamant. Ce credeti?
Credeti ca poti fi credincios si sa crezi in Dumnezeu daca nu o arati prea des? Adica multi se duc la biserica si pupa toate icoanele si se dau mari credinciosi, dar in restul vietii lor nu sunt asa cum...? (mai mult)
Care este diferenta dintre cartea cu povesti imaginare a lui Harry Potter si Biblia?
De ce promoveaza Biserica prin Bible incestul, pedofilia, zoofilia, violul, crima, etc?
Care dintre cele două variante este, , cea adevărată" : se spune că după ce mori, te reîncarnezi sau că ajungi în Rai ori în Iad, aud pe unii zicând că te reîncarnezi iar alții că ajungi...? (mai mult)
Maxilarul ursilor are acei canini ca la carnivore, aproape ca la lei, etc. https://ro.wikipedia.org/wiki/Urs "Pot să se hrănească timp îndelungat exclusiv cu vegetale, cu fructe de toate ...? (mai mult)
Voi cum ați devenit copii ai lui Dumnezeu și slujitori ai lui Hristos?
Ati citit Biblia și mai ales Noul Testament? Părere?
Unde pot face un studiu biblic foarte bun?
Credeți într- o Judecată Particulara după moarte? Ce mă așteaptă pe mine după moarte? Dar pe tine? Cineva cu o experiență în moarte clinică spunea că primul lucru care l- a întrebat ființă...? (mai mult)
Cum adică suntem în planul astral când visam? Ce e ăla plan astral mai exact? Și de ce visam in fiecare noapte? Ce părere aveți de visele lucide? Sau de decorporalizare?
Mai revine Iisus? De 2000 de ani se tot așteaptă și nimic..defapt din prima sută de ani de după moartea lui Și cum va fi revenirea, cu cutremur?
E adevărată chestia cu prima mare dovada că s- a apropiat extrem de tare Apocalipsa este instituirea unui Guvern Mondial condus de un singur om? Protestanții merg și mai departe zicand că acel om...? (mai mult)
Ce faceți văzând că se apropie sfârșitul lumii sau zilele din urmă?
Știi ce te așteaptă dincolo de moarte exact? De unde ești așa sigur că nu mai exista nimic?
Credeți în viața de apoi? De ce da, de ce nu?
Dacă Dumnezeu spune să-ți iubești dușmanii... De ce are dușmanii săi parte de tortura pentru eternitate in iad?
Voi credeti in reincarnare? As vrea sa raspundeti cu propria voastra constiinta, nu din alte surse materiale.
Credeți că emisfera noastră personală ce ne reprezintă ca timp și spațiu, include și respective entități spirituale prin care măi marii bisericii și nu doar obișnuiesc să se folosească ...? (mai mult)
Care a fost si este scopul materialist al lui Isus?
Zeul iudeu va poate tine in viata fara sa aiba nevoie de copaci?
Cum pot sa Ii slujesc lui Iisus Hristos că simplu om? Mi- am dat seama ca e printre câteva, o personalitate istorică care merita respectata cu adevărat pentru ce a făcut și ce a promovat el neavând...? (mai mult)
Știe careva de unde pot cumpăra o armă de foc? Vreau să mă sinucid... Deci aveți idei?
De ce foarte multi crestini ortodoxi (majoritatea) se cred buni la suflet dar din nefericire nu sunt EXEMPLU : Dupa ce am fost criticat de multi crestini ( tot iei spun ca doar Isus judeca ), m- am...? (mai mult)
Se apropie Armaghedonul prezis in Biblie sau moartea. Voi ce faceti?
Buna TPU! Dumnezeu a creat lumea. Toți oamenii de pe pământ. Dar pe părinții lui Dumnezeu, Iosif și Maria cine i- a creat? Și pe părinți lui Iosif și Maria și așa mai departe. Primul om de...? (mai mult)
Apostolii credeau in Jesus fara sa le arate ''minuni''?
Voi ce dar ați primit de la Dumnezeu? Ma refer la cei născuți din nou (Ioan 3:3) și care trăiesc zilnic cu Dumnezeu As vrea pe tema asta sa va transmit sănătate tuturor celor implicați in a ...? (mai mult)
Ce ai alege? : Dumnezeu sau ateism?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.