Incepe sa o citesti si o sa iti schimbe viata.O sa vezi cat de mul a facut Isu pentru noi si cat nde mult ne iubeste.Biblia e singura carte adevarata.Merita citita.O sa iti ia cam un an, dar mai putin daca esti interesat.Incearca sa te concentrezi la ce citesi, si sa te rogi lui Dumnezeu sa intelegi ce citesti."Cauta si vei gasi" "Bate si ti se va deschide". Citeste Biblia si o sa vzi cat de mult o sa iti lumineze viata! Fii binecuvantat!
Pe mine Dumnezeu m-a salvat de la moarte..si chiar cand patesti lucruri rele Dumnezeu vrea sa te incerce, dar tot El te ajuta sa treci peste ele.tu chiar crezi ca noi singuri putem face fata acestei lumi tampite?
'tu chiar crezi ca noi singuri putem face fata acestei lumi tampite?'
-Da. Dar din pacate foarte multa lume nu gandeste asa.
Iti pun eu sigur ca nu facem fata...suntem decat niste oameni..nu putem face nimic..nu ne putem controla destinele, emotiile, moartea. avem nevoie de Cineva care sa fie alaturi de noi si sa ne sprijine.
Tocmai de aia oamenii nu fac nimic si-l asteapta pe Dumnezeu sa le rezolve problemele.
Nu fac? Mie mi se pare ca fac prea multe: crime, violuri, fura, înjura. Dumnezeu nu invata asa ceva pe nimeni
Am citit Biblia in totalitate si am ajuns la concluzia ca este pretiosul Cuvant al lui Dumnezeu, un Cuvant datator de viata si de intelepciune..Am ajuns ls concluzia ca este cea mai importanta Carte din lume si ca trebuie citita deoarece Ea ne va arata calea catre cer.Si la intrebarea in cat timp o poti citi, pai e in functie de cum esti interesat si dupa cum ai dorinta sa descoperi ce vrea Dumnezeu sa iti spuna...o poti citi si intr.o luna daca vrei
AvalohAlyn întreabă:
AvalohAlyn întreabă:
AvalohAlyn întreabă: