Din cate am observat zici ca esti deist o orientare filozofico-religioasa,daca n-ar fi existat biblia, si religiile acestea (religia=credinta in zeii iar a fi credincios inseamna a crede in ceva divin, D-zeu)eu cred ca lui D-zeu nu-i trebuie deism, crestinism, iudaism, e.t.c. ca sa i te adresezi nu cred ca are nevoie de intermediari i te adresezi direct, fara popi care ne duc de nas de 2000 de ani.deci deismul tot o rerligie este dumnezeu nu are nevoie de religii
Poate vrei sa zici ed.religioasa,da asa da, cu care am fost indoctrinati de 2000 de ani si vom fi incontinuare pana cand? nu se stie, pana cand turma si sunt multi, pe asta se si bazeaza popii isi vor da seama ca sunt manipulatii ( cum a zis Lapusneanu oare ''sunt multi dar prosti''
Daca tot crezi in mituriile biblice, cum iti explici faptul ca din 2 persoane Adam si Eva au rezultat 4 rase (alba,neagra,rosie,galbena) si culoarea ochilor diferiti unii au ochii negri,altii caprui, verzi, capruii-verzuii, migdaltii, albastri, grii la germani sau gresesc)deci iti din prima iti dai seama ca este o greseala in biblie.in urma unor cercetari sau descoperit un schelet de femeie neagra din africa mai veche cu un milion de ani fata de perechea Adam si Eva.pe la noi prin tara sa descoperit tot un schelet vechi de 1 milion de ani poreclit ''pescarul de la lacul getic blond cu ochii albastri'' Adam si Eva nu existau acum un miilon de ani.e buna expresia ''cauta si vei gasi'' dar sunt in contradictie cu relatariile din Biblie
Am citit mai multe capitole de curiozitate si nu m-a atins la inima cartea de stiinta da
Cuvantul lui Dumnezeu, Biblia, intr-adevar nu e usor de inteles dar nici imposibil. Biblia contine o multime de sfaturi practice si actuale, insa curentul raspandit ca ar fi foarte depasita si inactuala a nascut de-a lungul timpului o multime de prejudecati legate de aceasta. In momentul in care vei incepe sa citesti Biblia, cu rabdare, poate fi chiar o lectura greoaie, vei realiza ca nu se compara cu nici o alta carte pe care ai citit-o, e unica.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: