Un sistem capata mai multa informatie doar daca primeste informatie.
Mai era ideea ca din multitudinea de variante aleatorii "doar cele mai adaptate la mediu au supravietuit." Dar asta inseamna o dubla problema intrucat si mediul trebuia sa se adapteze la speciile adaptate la mediu. Evolutia mediului. Daca si mediul evolueaza inseamna ca tot ce se intampla e scopul unei persoane si astfel tot la Dumnezeu ajungem. Legea fizica a evolutiei. Legea evolutiei nu se poate baza pe materie, pe tipurile de mediu si pe organisme care se afla in continua schimbare. Daca mediul ar fi fost neschimbator nu ar fi existat mediul ca stimul al evolutiei.
De ce informatia trebuie sa fie holistica?
Cum a ajuns A.E. Wilder-Smith la aceasta concluzie? Imi poti explica?
Dumnezeu e raspunsul, stop gandiri, curiozitati ca ajungi i iad, de ce pui raspunsuri daca pentru tine dumnezeu e ras la orice, doar ca sa iti reconfirmi credinta, noi nu suntem atei ca evolutia, ca big bang, noi suntem atei cum esti tu fara de 6000 de zei, intelegi? noi nu avem credinta in zeul tau cum tu nu ai in alti zei, ai nevoie de evolutie, big bang sa nu crezi in zeii? in cazul tau se pare ca tu nu ai nevoie, deci intelege ca ateismul nu inseamna stiinta, inseamna lipsa credintei fata de zeii, sunt crestini care cred in big bang, evolutie de ei ce spui, vorbesc de catolism iar ortodoxia e neutra, tu fiind sectancta care vb in limbi si ai viziuni, i auzi pe dumnezeu nu crezi
E un citat din A.E. Wilder-Smith. L-am găsit in cartea CREATIA O crezi sau nu... editata de Charlotte Beckett. Tipărită de Alfa Omega Publishing. L-am redat așa cum este scris in carte.
>alfa omega publishing
Cringe.
Doar fiindca raspunsul nu este b, nu inseamna automat ca e a.
Poate fi c sau d.
Sau poate nu intelegem cum poate fi de fapt b.