Solomon a trait si dupa voia lui Dumnezeu si dupa voia lui Satan. Asa ca a putut concluziona la sfarsirul ei ca o viata traita fara Dumnezeu este doar o goana dupa vant.
Scrii niste tampeni, satan nu avea nimic cu iahve
Chiar nu intelegi?": Ca sa fiu mai clara pentru tine, Solomon a trait si ca un sfant si ca un pagan. De aceea a putut trage concluzia ca o viata traita fara Dumnezeu este goana dupa vant.
Femeie satana nu este un pers negativ in iudaism
Toate le intelegi pe dos. Poate pentru a raspunde contradictoriu. Daca Satan a ispitit pe Eva si de la ea pe noi toti, si datorita lui am ajums sa murim, cum explici tu faptul ca nu este un personaj negativ?
Sarpele femeie nu satana
A fost scrisa de Solomon, fiul lui David, care a scris si Proverbele si unii Psalmi
Daca nu crezi in Dumnezeu păstrează pentru tine, nu pune întrebări din astea aiurea, ateii nu au scris nici o carte din biblie, orice cuvânt e venit de Sus!
De fapt, Iov, Ecleziastul si Cantarea Cantarilor sunt carti eretice, care din greseala au ajuns in Biblie.
Cred că ai vrut să spui venit de la niște oameni primitivi care pretindeau să vorbească pentru o ființă care niciodată nu spune sau face nimic el însuși în lumea reală. Aproape ca și cum nu ar fi real.
Și cumva zeul atotputernic a lăsat niște cărți eretice să ajungă în cartea lui sfântă. Ciudat!
Pai eu nu consider ca Dumnezeu a scris Biblia.
IntrebariIntrebatoare întreabă: