Parerea mea e ca nici unul nu ar trebui sa ne dam cu parerea despre viata personala a altora, care nu ne afecteaza cu nimic, si sa ne vedem de curtea si de oile noaste.
Sigur, ai tot dreptul, dar doar pentru ca poti sa faci ceva, nu inseamna ca trebuie sa o si faci.
Casatoria e treaba personala a fiecaruia, nu a societatii.
"Cainele moare de drum lung, si prostul de grija altuia".
De acord cu tine insa acea hartie confera oficialitate casatoriei acelor sentimente. Fara hartie acele sentimente nu le stiu decat cei doi si nu si autoritatile. Ca e o minciuna de hartie care in spate nu exista sentimente e cu totul altceva.
Cine iubeste pe cineva nu ii este rusine sa se afiseze in public cu o hartie sau certificat de casatorie. Traim in lume nu in jungla.
Cine iubeste nu se fereste sa faca si hartii. Renuntarea la hartii se face pentru ca sunt prea multe divorturi si oamenii nu au incredere unii in altii si despartirile se fac mai usor decat daca ar fi casatoriti. Cu hartie relatia e mai serioasa.
Poti interpreta cum vrei tu. Insa se refera mai exact la faptul ca oficializarile casatoriilor, in lacasele de cult ale religiei false sau Babilonul cel mare, scad ca numar. Tinerii prefera sa-l cheme pe popa din barlog sau din biserica ca sa mearga prin paduri, pe munti, la marginea marii, in aer liber ca sa le oficializeze religios casatoria aratand lipsa de respect si consideratie fata de lacasele de cult in care s-a investit sume mari de bani.
Lacase de cult tocmai de aia nu merita respect. Ca se investesc prea mulți bani im ele.
Si ma lasi cu interpretarea ta... Nicio legatura cu realitatea
Numarul de copii nascuti, in afara casatoriei, e in crestere. Asta e realitatea. Nu poti nega.
Profetia se implineste. Oamenii nu mai considera casatoria.
Profetia se implineste. Nu mai vor sa fie miri si mirese.
Da, de fapt se refera la caderea religiei pe plan mondial. Se vor inchide toate lacasele de cult sau nu vor mai fi folosite in scopuri religioase.
Insa are si o aplicare asupra faptului ca oamenii vor desconsidera casatoria traind in concubinaj.
Eu nu vorbesc despre cum pot trai oamenii ci despre ce este profetit.
DiannaDi întreabă: