Chiar dinainte de-a veni pe pamant Isus a consemnat ca-i gasea placerea in infaptuirea vointei lui Dumnezeu si-n tot ce avea legatura cu fii oamenilor. Iata cateva repere biblice prin care vedem prezenta si interesul sau placerea pentru oameni. Daca doresti citeste Proverbele 8:22-30; Geneza 1:26 (sa facem om, dupa asemanarea noastra -nu, a mea.)Ioan 3:16: Ioan 17:3.Da este Isus Cel mai mare om care a trait vreodata pe pamant! Numai un om perfect, fara pacat putea sa plateasca pretul de rascumparare pentru viata perfecta pierduta de Adam.Da, a marcat si a schimbat atat istoria omenirii, atat din anul 2 ien.-33 en. cat si cel mai vizibil din 1914 pana in zilele noastre. Da! Este cel mai important reper pentru omenire. Este singurul care de bunavoie s-a prezentat inainte tronului lui Du,mnezeu pentru a salva si impaca omenirea ascultatoare cu Dumnezeu Tatal sau si Creatorul tuturor lucrurilor. Este singurul Rege care si-a intemeiat imparatia prin,,Iubire" nu prin,, sabie ", prin cunostinta si adevar, nu prin minciuna, ipocrizie, forta, coruptie, s, a. Este exemplu de fiu supus si ascultator de tatal Sau ceresc. Este cel mai mare exemplu de credinta, de Martor Fidel, loial, invatator drept, iar tezele date de El sunt pentru viata vesnica. Niciodata invataturile si indemnurile lui nu au dat gres. Toti cei ce asculta de El, cred in sfaturile date de El, sunt supusi, actioneaza in conformitate cu ceea cred si sustin, duc o viata plina de sens, au convingerea ferma ca tot ceea ce promite Dumnezeu va realiza incurand.Si tu poti sa devii supusul lui Isus Regele Regilor si Domnul Domnilor.
1 Absolut de loc!
2-3 Cel care a marcat omenirea a fost sarlatanul Saul din Tarsus care a pus la cale cea mai mare sarlatanie din istoria omenirii folosindu-se de un peronaj imaginar numit Isus Hristos.
Isus Hristos nu a existat niciodata, nu este sigur ca a existat nici macar personajul Isus din Nazareth, dar asta oricum nu era un Christos ci doar un amarat de dulgher.
3NU, neexistand in realitate nu putea sa fie un reper. Reper este doar biserica crestina, dar un reper negativ, pentru ca niciodata in istoria omenirii nu a existat o institutie mai bicisnica decat aceasta Biserica, nascuta din minciuna, impusa prin uciderea a zeci de milioane de oameni, si care si astazi traieste exclusiv pe baza de minciuna si sarlatanie
Isus chiar nu a spus nimic care sa ma faca sa cred ca stia ceva despre lumea asta. Tipul credea in potopul lui Noe, sau in povestea lui Adam si Eva. Inca nu stiu cum poate cineva sa pretinda ca Isus era atotstiutor. Nu numai ca nu era atotstiutor, dar era un habarnist care credea in basme pentru copii. Oamenii se tot feresc sa spuna acest adevar, ba di prea mult bun simt, ba din frica, dar adevarul trebuie spus pana la urma.
AvalohAlyn întreabă:
DeProfundis99 întreabă: