Total de acord cu Bendeac, si nu pentru ca barbosul ala imfatuat si ipocrit a fost securist. Doar asa pentru cate mertane erau iar la inmormantare si in general pentru cat de jegosi sunt prelatii de orice natura, de la mizerabilii de cartier care vin in roba si cu diplomatul si ridica un pietroi de jos si arunca in cativa caini care stateau la soare nici macar nu latrau, sau de la "preotul" care isi tara vara copilul cu el cand se duce la chiosc sa-si ia bere, pana la d-astia cu mertane, fireturi de aur prin robe si alte firifomfleuri. Hai mars la **** cu toti preotii.
Nu cred eu ca utilizatorii (mare majoritate fiind minori) sa aiba interes in moardea omului.
Mitropolit sau nu a fost om, nu conteza!
Stii, vorba aceea, de morti numai de bine.
Iar comentariul lui Bendeac mi se pare lipsit de tact.
Eu cred ca unui mort trebuie arat respectul cuvenit, macar pentru varsta lui inainta
Si nu cred ca a facut doar rau.
"...Eu cred ca unui mort trebuie arat respectul cuvenit"
Pai hai sa-i respectam pe toti, pe Hitler, pe Stalin, pe Ceausecu, pe arabii aia de au dat WTC-ul jos, etc.
Pe principiul tau cam asta vrei. Nu, ala, ca toti liderii BOR din perioada aia si 99.999% din popii de rand au fost securisti, informatori, turnatori, cum vrei tu sa le zici.
Poate am exalgeat putn...
Oricum informatori au fost in toate comunitatile de la licee la asociatiii de locatari
Bendeac are perfecta dreptate, ai vazut vreun popa pe strada la revolutie? Nici unul, dar apoi cand s-au linistit lucrurile au aparut ca nesimtitii sa ceara diverse lucruri. Asa functioneaza sitemul bisericesc, ei se aliaza cu oricine e la conducere, bun sau rau, nu conteaza, fac orice numai bani sa iasa.
Ma jony? esti tanar tare, la reovulatie mai aveai 4 ani pana sa te nasti, iar bendeac era tanar si el, nu prea a apucat sa fie pionier ori utecist.de secu ce sa zic? tu habar nu ai ce era,iar el era la adapost de orice. puteti voi judeca un sistem,totalitar care a avut si bune si rele,raportandu-va doar la banalele voastre vieti,cand cortina de fier cuprindea mai multe tari,nu numai panarama asta de tara,care mica, mica, dar chiar a avut o EPOCA DE AUR? Eu insumi am prins doar adolescenta si tineretea sub comunism, si de abia imi pot forma o parere ampla despre ce insemna acesta, economic, social si global intr-o europa comunista.
Ma jony? esti tanar tare, la reovulatie mai aveai 4 ani pana sa te nasti, iar bendeac era tanar si el, nu prea a apucat sa fie pionier ori utecist.de secu ce sa zic? tu habar nu ai ce era,iar el era la adapost de orice. puteti voi judeca un sistem,totalitar care a avut si bune si rele,raportandu-va doar la banalele voastre vieti,cand cortina de fier cuprindea mai multe tari,nu numai panarama asta de tara,care mica,mica, dar chiar a avut o EPOCA DE AUR? Eu insumi am prins doar adolescenta si tineretea sub comunism, si de abia imi pot forma o parere ampla despre ce insemna acesta, economic, social si global intr-o europa comunista.
Si noua ni se rupe de parerea ta sau de cea a unui clown ca Bendeac.
Pe vremea comunistilor TOATE persoanele care aveau functie de conducere erau obligate sa scrie note informative.
Cei care refuzau, mai devreme sau mai tarziu ajungeau sa fie marginalizati sau chiar la inchisoare.
Cine afirma ca nu a colaborat cu securitatea ori nu conta nimic pentru ei, ori minte.
Femeie,ai gresit locul )
Te rog, sunt fata.
)
Nu e tot aia?
Femeie-Atunci cand nu mai esti Virgina
Fata -Atunci cand esti virgina!
Aoleo,inseamna ca dante e fata, si eu am zis gresit femeie, chiar nu stiam
)
Bai,pana la urma ce a facut Dante?
Ca nu intteleg nimic
Gata ca imi faci notificari Macar hai sa facem spam la altcineva )