Nu este, chiar Iisus spune sa ne iubim aproapele ca pe noi, el vrea ca noi sa ne iubim, este ceva bun, nu un pacat.
INDRAGOSTIREA NU E TOT UNA CU IUBIREA, indragostirea este un rahat pe bat pe langa iubirea.
Insa e pacat de viata ta, daca nu sti sa stapanesti ''indragostirea''.
A te îndrăgosti = a iubi.
În Biblie zice că trebuie să-mi iubesc părinții.
Deci, e un păcat?
Baftă!
Nu este un pacat.Invăţătorule, care este cea mai mare poruncă din Lege?"
Iisus i-a răspuns: "Să iubeşti pe Domnul Dumnezeul tău cu toată inima ta, cu tot sufletul tău şi cu tot cugetul tău."
Aceasta este cea dintâi şi cea mai mare poruncă.
Iar a doua, asemenea ei, este: "Să iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi."
În aceste două porunci se cuprinde toată Legea şi Prorocii."
Nu, pentru ca nu poti sa alegi de cine te indragostesti, e ceva aleator
Depinde faţă de cine sau de ce cultivăm acest sentiment. Dacă este vorba despre persoane sau lucruri potrivite desigur că nu-i păcat. Chiar Biblia ne îndeamnă să ne iubim şi să iubim binele. (Romani 12:9) Însă tot Biblia ne avertizează să ne apropiem de acele persoane sau lucruri care au o influienţă negativă asupra noastră. (1 Corinteni 15:33)
NU! Cum sa fie pacat? Dragostea este fundamentala in crestinism! Dumnezeu este iubire, si noi trebuie sa reflectam aceasta iubire a Lui.
Cel mai mare pacat. Fiindca de cele mai multe ori ajungi sa te faci de cacao atunci cand suferi...
Razboiul....Hhhaahaha
Nu fac niciun razboi...
Bine,nu te supara...dar devreme ce esti mai cunoscuta pe T/A m-am gandit ca participi la,, cruciada''.
Nu m-am suparat. Si nu cred ca sunt cunoscuta...
alexa90_3066 întreabă: