| Dorotheea21 a întrebat:

A unsprezecea porunca. happy
Care ar fi?
Ce ati adauga voi la Decalog? dupa timpurile de acum, dupa morala si filosofia voastra?

41 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa nu faci phishing pe serverul aproapelui tau.

| Dorotheea21 explică (pentru Celcestietot):

Cel mai bine ma iubesc pe mine insumi, pana vine aproapele, caci este plecat. happy

| Dorotheea21 explică (pentru Bucurialuisatanpunctcom):

Multumesc pentru raspuns.

| Dorotheea21 explică (pentru suntserios):

Nu stiu ce este phishing dar pare un sfat cuminte.

| Celcestietot a răspuns (pentru Dorotheea21):

Cum dorestiwinking!

| Bucurialuisatanpunctcom a răspuns (pentru Dorotheea21):

Deja cedasi? Nu esti curioasa de nimic din ce am scris? Tipic crestinilor laughing

| Dorotheea21 explică (pentru Bucurialuisatanpunctcom):

De ce te grabesti sa judeci fara sa te gandesti ca nu am stat mult timp zilele astea pe aici?
Multumesc. Tipic!

| Atlas33 a răspuns:

Lasa-te iubit! Sa iubesti e usor,pentru ca de altfel,iubirea-i cel mai egoist sentiment si iubesti pentru tine insati,nicidecum pentru celalalt. Dar in momentul in care vei fi iubita de cineva pe care nu-l iubesti,va trebui sau sa-l alungi,ori sa-i primesti iubirea,si-atunci vei intelege intr-adevar care este de fapt adevarata iubire. Sacrificiul va fi al tau si nicidecum al lui,el nu va face decat sa se hraneasca cu tine si sa se multumeasca pentru ca tu esti,existi si traiesti pentru el. Deci, sa-l alungi sau sa-l dai uitarii ar fi poate mult mai simplu, pentru ca de fapt persona respectiva nu iti place si nu este ceea ce de fapt tu ti-ai fi dorit sa intalnesti sau sa fie, si totusi, iubirea lui este sincera si mare. Cum facem in situatia asta? De ce ne este dat sa iubim pe cei care nu ne iubesc si sa fim iubiti de cei pe care nu-i iubim.

| CostinAlamariu a răspuns:

"Sa inveti sa apreciezi frumosul" cred ca ar fi o porunca destul de potrivita vremurilor noastre

| Dorotheea21 explică (pentru Atlas33):

Buna intrebarea de la sfarsit. happy
Sunt un pic intrigata ca te-ai hotarat sa interactionezi cu mine aici, vreau sa vad cum gandesti si in legatura cu alte discipline caci dragostea toti isi inchipuie ca stiu cum functioneaza.

| Miauti a răspuns:

11. Omul care, din mândrie, nu va asculta de preotul pus acolo ca să slujească Domnului Dumnezeului tău sau care nu va asculta de judecător, omul acela să fie pedepsit cu moartea. Să scoţi astfel răul din mijlocul lui Israel.