| PeUltimulDrum a întrebat:

A zice ca viata exista dar Dumnezeu nu exista e ca si cum ai zice ca oul exista dar gaina nu?

18 răspunsuri:
| DoctorWh0 a răspuns:

Cam da... Ateii totusi incearca sa demonstreze ca oul exista dar gaina nu... E ca si cum eu as zice ca exista hartie dar nu exista lemn.

| RAY a răspuns:

Acum 16 minute | MattDiamond a răspuns:
Cam da... Ateii totusi incearca sa demonstreze ca oul exista dar gaina nu... E ca si cum eu as zice ca exista hartie dar nu exista lemn.

atei nu incerca sa demonstreze nimic, ca ateismul nu afirma nimic, voi afirmati ca exista dumnezeu deci dovediti asta

suntserios
| suntserios a răspuns:

Oul si gaina exista in realitate, sunt vizibile, palpabile... incomparabil cum dumnezeu

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru DoctorWh0):

Eu cred ca e pe dos, credintiosii vor sa demonstreze ceva, nu reusesc de mii de ani.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Nu.
E ca si cum ai zice ca tigrul exista, dar Cthulhu nu.

La ceea ce m-am referit este ca cele doua vietati nu sunt interdependente, cum nici omul nu este dependent de Dumnezeu pentru a exista.

| DoctorWh0 a răspuns (pentru suntserios):

Ba din potriva au demonstrat ca Isus a murit si a inviat pe cruce. A fost demonstrat de un investigator de top care a rezolvat multe cazuri... Pe scurt a demonstrat ca toate scrierile din Biblie sunt adevarate. E complicat de explicat si nici nu ma pricep la investigatii sau cum se mai cheama...

suntserios

Pai cum. parca inviase in groapa nu pe cruce.
Au demonstrat o si pe aia cu arca lui Noe?
Cum au demonstrat ca a inviat? Au ceva adn a lui? Pe ce baza?
Ce treaba are un om care era in moarte clinica cu existenta unui batranel de pe un nor?

Da... greseala mea... scuze, a inviat nu pe cruce ci in mormant. Adevarat
Ca sa stii, majoritatea cazurilor de omor nu se rezolva cu proble adn si chestii, ci se pun cap la cap diferite marturii ale martorilor, iar de aici reiese daca informatiile sunt adevarate sau nu. Nu inteleg ce treaba are moartea clinica in discutia noastra dar na... numai tu stii de unde ai scos-o...

suntserios

Pai presupunem ca era in moarte clinica de a inviat nu?

Nu... Un om ar putea muri doar de la o simpla sangerare de la nivelul scalpului, s-ar infecta si ar muri in maxim 2 ore. Sa nu mai zicem ranile de la biciuri, palmele, cuiele in mana, picioare, transpirarea de sange...

Asadar si prin urmare, Isus a murit, nu moarte clinica ci moarte in toata firea, si a reinviat. Sunt multi medici care zic ca toate acele chinuri nu ar fi putut fi suportate de un om, deci din asta deducem ca Isus nu a fost un simplu om oarecare ci un Fiu de Dumnezeu...

suntserios

I a luat cineva pulsul si e documentat?
I a facut cineva o elecrocardiograma?

Cum poti fi tu atat de sigur doar dupa povesti vechi de 2000 ani?

Da tu de unde stii ca nu poate fi adevarat? Si ti-am mai zis. Oameni cu scaun la cap si facultate master ce vrei tu au demonstrat ca ce scrie in Biblie este absolut 100% adevarat. Nu stiu de ce ai nevoie tu ca sa imi intelegi raspunsurile...

suntserios

Eu iti inteleg raspunsurile, dar le inteleg din perspectiva ta, ala care crede basme.
Eu iti pun intrebari ca sa explici logic ce zici tu acolo... sa iti dovedesti afirmatiile.

Eu nu trebuie sa stiu ca e adevarat, ca eu nu afirm ca e adevarat deci nu am nimic de demonstrat.

Nu a demonstrat nimeni 100% nimic. Au zis doar ca unele lucruri pot fi plauzibile, e diferenta mare.

Asculta, sa iti explic acum cateva sute de pagini chiar nu am chef. Daca vrei iti recomand o carte care tu daca vrei o citesti si acolo iti demonstreaza exact ce ti-am spus.

| RAY a răspuns:

în 19 Septembrie | MattDiamond a răspuns (pentru suntserios):
Asculta, sa iti explic acum cateva sute de pagini chiar nu am chef. Daca vrei iti recomand o carte care tu daca vrei o citesti si acolo iti demonstreaza exact ce ti-am spus

voi crestini nu intelegi ca un ateu nu are nevoie de carti,argumente,si de o dovada stiintifica atat, dovediti ca exista dumnezeu simplu,in rest orice conversatie cu voi e o pastila de ras atat, o comedie, nu trebuie sa scrii sute de pagini si sa dovediti stiintific ca zeul vostru exista, asa putem citi si alba ca zapada tot o carte e sau carti ale altor religi, religia ta nu e mai speciala ca altele nici zeul, e acelasi basm ca altele insati biblia spune ca nu exista nici un mantuitor, basmele voastre se contrazic intre ele

| RAY a răspuns:

în 19 Septembrie | MattDiamond a răspuns (pentru suntserios):
Da tu de unde stii ca nu poate fi adevarat? Si ti-am mai zis. Oameni cu scaun la cap si facultate master ce vrei tu au demonstrat ca ce scrie in Biblie este absolut 100% adevarat. Nu stiu de ce ai nevoie tu ca sa imi intelegi raspunsurile...

deci toti oameni cu master, facultate sunt genii? si se spun ei e adevarul pur nu conteaza ca dovedesc ceea ce afirma nu, cercetari bibliei au descoperit ca basmele biblice sunt copy paste si multe minciuni, cica 100% adevarat, sa imi dovedeasc mie ca omul e din lut si ca un sarpe a vorbit, plus alte basme