Cine Il cauta pe Dumnezeu Il va gasi.Slavit sa fie Domnul ca nu te-a lasat sa iti pierzi sufletul pentru eternitate! Cauta sa citesti cat mai mult sa cresti in credinta ca nimeni si nimic sa nu te smulga din Mana Domnului.Fi binecuvantat.
Mulţumesc pentru sugestii! Dacă îmi dai adresa de mail îţi spun ce păcate mai fac din când în când.
Mie nu trebuie sa mi spui.Si eu nu te am invinuit cu nimic.
Dar daca tot vrei sa te spovedesti fa o asa cum invata N Tesatment.
Eu nici nu sint crestin.
Exista o lege a oglindirii universale, care spune ca daca tu excluzi ceva din viata ta te vei intalni doar cu evenimente si persoane care sa sprijine cea ce tu respingi deoarece acele evenimente/persoane sunt de fapt partea din tine pe care o respingi.
Nu poti sa fi o jumatate, universul te vrea intreg.
Un intreg care sa accepte bunul si raul.
Aceste subiecte tin mai mult de Spiritualitate, psihologie si dezvoltare persoanala.
Asta e prea general. Fiecare cauta altceva si spune ca, cauta adevarul Apoi se aleg cu niste particularitati care satisfac ceea ce cautau (si pe care ei il numesc adevar) si asa ajung la concluzia ca au aflat adevarul.
Daca nu-ti dai seama ce ai cautat, nu-ti dai seama nici ce ai gasit. Nu ti se pare ciudat ca multa lume zice ca a gasit adevarul si ca adevarurile astea difera? Si pe urma se cearta pe TPU?
Eh am gasit in cele din urma scopul existentei mele fericit?:-p
Nup. Adica fiecare om trece prin perioade dificile asta nu inseamna ca sunt drogat.
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: