Nu exista rai sau iad sau cel putin nu asa cum incearca unii sa ne faca sa credem.
Fiecare plateste pentru pacatele lui. Timpul este infinit si le rezolva pe toate.
Un parinte e fericit daca stie ca copilul lui a ajuns acolo unde si-a dorit
Pot spune din experienta proprie ca nu e asa.
Cei pasa crestinului el este salvat, intre timp mii de oameni ard in iad fiindca asa zisul mesia nu si-a facut aparitia nici in 2000 de ani, si nici dumnezeul nu mai vorbeste din nori cu oameni ca sa le arate ca exista...le lasa doar mii de religi din care sa aleaga, un papa miliardar si sute de oameni crestini din care fiecare are o idee proprie despre acel Dumnezeu, Iar daca greseste cu ceva va spune ''Ti-am spus eu!"
Crisi incep asa, Toate amintirile, valorile, cee ce te diferentiaza pe tine ca om, se gasesc in creier. dupa ce mori, toate astea se pierd. Rationamentu e asta, chiar daca presupunem prin absurd ca ar exista viata de apoi, tu nu poti pastra amintirile. so have fun in heaven
Nu e fericita pentru fiul ei in mod clar, dar se va ruga pentru el. Si in plus oricine greseste, merita sa fie pedepsit.
Gresit!
Din cate stiu si parintele va fi tras la raspundere.
Si mai spune ca in rai nu va exista plans, intristare, pacat...
Asa ar fi, dacă fericirea din rai ar fi o fericire naturală. Dar acolo există fericire supranaturală, o fericire infuză.
Aici depinde de educatia mamei, ca poate si din cauza ei a ajuns asa, si poate sa se duca cu el de mana acolo.
Dupa ce o sa ajungi in rai nu o sa mai cunosti pe nimeni din cei pe care ii cunosteai cel putin eu asa am citit(nu mai tin minte unde) si chiar daca nu ar fi asa normal ca esti fericit atunci cand esti langa Dumnezeu si nu nu esti egoist
RAY întreabă: