| Vende7a a întrebat:

Aceasta nu este o intrebare.Pentru cine doreste sa se documenteze mai bine despre "Religie" sa se uite la filmul Zeitgeist.

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| wales a răspuns:

Acesta nu este un răspuns. Pentru cine dorește să afle mai multe despre Dumnezeu și voia Lui, îi recomand cu căldură să citească Biblia. E simplu, dacă vrei să faci o supă consulți cartea de bucate, dacă vrei să programezi canalele la Tv în ordinea dorită consulți cartea tehnică a Tv-ului.

| Vende7a explică (pentru wales):

Ar fi super de ar fi atat de simplu laughing esti limitat

| wales a răspuns (pentru Vende7a):

Cu părere de rău îți spun și nu doresc să te dojenesc, dar am o veste nouă pentru! Toți oamenii sunt limitați. Nu există om pe acest pământ care să nu fi cunoscut limita. Dacă tu cunoști pe cineva care nu are limită, pot eu să te contrazic?!

| Vende7a explică (pentru wales):

Ai dreptate cand spui ca toti oamenii sunt limitati, numai ca unii mai mult decat ceilalti.

| wales a răspuns (pentru Vende7a):

În final ai priceput, dar mai există un mic aspect în toată această poveste! Cine crede despre sine că ar fi mai puțin limitat decât altcineva, tocmai a demonstrat îngustimea gândirii sale. Ai prins ideea?

| monstrulet a răspuns:

Zeitgeist in mare parte e vrajeala, ai aici dezmintirea filmului. http://www.youtube.com/watch?v=JudylmlIEaU
Si nu-mi spune ca tot ce a spus in film ti s-a parut in regula. Si ca dezmintirea e falsa. :))

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Zeitgeist 1, 2 sau 3 big grin

| Polaris a răspuns:

Vizionat. Sursă remarcabilă de rating, fiind expuse multe controverse 'blasfemiatoare', auzi. Altceva?

| venusdoom a răspuns:

Esti fan al teoriei conspiratiei?big grin (nu e gluma)

| ankahra4m a răspuns:

Zeitgeist este vechi... si nu cred ca oricine il poate intelege, fie ca este fals sau adevarat, sunt anumite "chestii chestoase cu multe chestii" ce in curand v-or iesi la iveala.