| kira30 a întrebat:

Acest documentar (link, jos) este pentru atei, dar si crestinii il pot viziona daca au credinta slaba.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=V 5EPymcWp-g

Dragii mei, avem nevoie de darwinism? Daca da/nu, de ce?

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Intr-un fel fara selectie naturala in timp nu am deveni mai adaptati mediului desi am pieri,da avem nevoie,realitatea reflecta asta cei puternici conduc lumea,cei frumosi, inteligenti sunt in fata celor cu un aspect mai putin placut sau cu o inteligenta mai mica, dar avem dreptul sa traim indiferent de cum aratam sau cum gandim
legat de darvinism stiinta a fost prima care a spus ca legea eugeniei este una aberanta fara temei stiintific
dar repet selectia naturala exista

in ultimele sondaje in usa au aratat ca oamenii cu un aspect mai frumos, mai inalti, cu o gandire mai rationala sunt persoane mai placute si asta e realitatea

| Miauti a răspuns (pentru RAY):

"in ultimele sondaje in usa au aratat ca oamenii cu un aspect mai frumos, mai inalti, cu o gandire mai rationala sunt persoane mai placute si asta e realitatea" si mor mai repede, iar cei urati cu bani vor trai mai mult

| RAY a răspuns (pentru Miauti):

De unde sti ca mor mai repede

| Buresbista123 a răspuns:

Daca avem nevoie de darwinism e ca si cum ai zice avem nevoie de curent electric? eu iti sugerez sa te uiti in oglinda daca ai vreo nelamurire apropo de evolutie...

Răspuns utilizator avertizat
| ClassyAsFuck a răspuns:

I think we'll just have to agree to disagree. You sound like a decent person. It's been nice chatting to you. Cheers.