Ba da, versetele asta inseamna. Observ ca omul e pedepsit pentru ce crede, pentru parerile lui. Exact ca in Rusia lui Stalin: ai alta parere decat cere partidul, du-te tata in Gulag, sa putrezesti acolo. Exact ca in Germania Nazista: ai pastrat o carte care trebuia distrusa, esti de alta parere decat partidul, crezi altceva; du-te nenica in lagarul de concentrare.
Pe tine nu te obligă nimeni să crezi în nimic.
Versetele alea sunt pentru credincioși nu pentru atei.
E religia lor, e cartea lor, sunt versetele lor, ce treabă ai tu care ești ateu?
Păi cam ăsta este scopul religiilor. Cel puțin al creștinismului. Ideea că oricât de rău ai fi tot vei putea obține viață veșnică dacă crezi, dar dacă nu crezi oricât de bun ai fi tot vei arde în iad pentru că singurul păcat de neiertat este necredința. Cel mai bun sistem de dominație în masă. Aș spune că zeul creștin e probabil cel mai prost judecător posibil.
Corect,sau daca nu ai auzit de el, practic 5, 5 miliarde de persoane vor arde pe vechi in iad
Dacă protestanții au dreptate, atunci mai exact vreo 6, 7 miliarde de oameni vor arde, pentru că ei resping ideea cum că catolicii ar fi „creștini adevărați", în ciuda faptului că dacă i-am separa de celălalte confesiuni islamul ar deveni religia cea mai numeroasă. Să nu mai vorbim că ei de asemenea tind să respingă confesiuni precum ortodoxia, penticostalii, anglicanismul, unii și calvinismul, martorii lui Iehova, mormonii și ne rămân și mai puțini oameni în rai.
Eu zic că e mai bine să ne convertim amundoi la Islam, ce zici? Adică dacă Islamul e religia corectă, ne vor aștepta 72 de fete frumoase, toate la fel de tinere, cu sănii mari și rotunjiți care mai sunt și virgine și nici nu rămân gravide, nu au menstruație, sunt veșnic tinere, cu piele albă ca de perlă etc.Coran 56:35-37 78:33 55:70-74 https://wikiislam.net/wiki/72_Virgins
Dacă nu, am trăit un halal de viață
Ok, gluma asta nu o vei înțelege dacă nu ai câteva cunoștiințe fundamentale despre Islam, dar în fine, te bagi?
Eu voi muri plin de indoieli, multi vor muri crezand ca stiu totul dar nu stiu nimic
Ray prietene, ca Dumnezeu ameninta oamenii cu focul vesnic, nu e o noutate, dar Isus, da chiar e fiul lui Dumnezeu, insa mi-ar fi parut ok daca puneai accent mai mult pe amenintarile astea facute de fanaticii religiosi in care daca nu faci aia sau aia, o sa arzi in iad